Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Az elso kep a filterek listaja: ide berakod azokat a security accountokat amik pl. EUR-ban taroljak az eszkozeidet. Pl. "IB TBSZ2024 - EUR" stb. Es ezeket a filtereket utana meg tudod jeleniteni a "Statement of Assets / Chart" alatt.
Igaz, ez nem az ara'nyokat vizualizalja, hanem az security accontokban tarolt assetek osszeget
Viszont a filterekkel a Performance alatt a 'New widget / Statements of Assets / Ratio' -val akkor ezt meglehet csinalni, csak dobald be az erintett accountokat egy filterbe.
-
Blaymoira
csendes tag
De alapvetően az lenne a cél, hogy lehessen hozamot is számítani.
Terveim szerint lesz benne historikus adat. (Az aranykoros adatnál van pl.)
Csak napi adatot könnyebb scrapelni mint összeszedni a historyt, így az most másodlagos alapvetően. De egyébként a napi adatok mindig hozzáfűződnek már most is a fájlokhoz így egy rövidebb "historikus" adat már van.Azóta felkerült az összes bamosz által nyílvántarott bef. alap is.
Az eredeti postomban hibás linket küldtem:
https://github.com/havasd/pp-data/tree/main -
fecus
őstag
-
donat_sz
senior tag
Akkor nem tax refund már inkább mint interest? Tax refundnál viszont adott értékpapírhoz kéne kötni, ezért nem ezt választottam.
Kiegészítő kérdésem: honnan tudni, hogy mi kerül neutral transferbe ill. milyen más opciók vannak még?
Visszatérve az eredeti kérdéshez, szerintem azt kell eldönteni, hogy az adókedvezmény miatti visszatérítés az hozam-e? Ebben én nem vagyok biztos, hogy én annak tekinteném. Én extra jövedelemnek tekintem inkább, ezért is választottam a depositot.
[ Szerkesztve ]
-
donat_sz
senior tag
köszi, ezt régen láttam, de már kiment a fejemből. most újra nekiugrottam és hát kicsit azért trükközni kell.
szerettem volna szétbontani NYESZ és TBSZ-re a portfóliót és ott azokon belül intézni az újra súlyozást. Hát ez nem jött össze
viszont egy-egy taxonomiát ha létrehozok a nyesz-re és a tbsz-re és ott az equity alá felveszem a súlyozni kívánt papírokat 1-1 mappaként és csak az adott papírt húzom bele az azonos nevű mappába, akkor megoldható, hogy segítse a célt -
GyufTheHun
újonc
Azért nem privátot írok, mert lehet többeket is érint. Erste Megtakarítási Alapok Alapja
ISIN: HU0000704507. Ez a future program save csomagja. Én speciel nem eladom egyből, hanem NYESZen gyüjtögetem és az adójóváírás után adom csak el az addig felgyűlt havi beutalásokat.. Addig is nyomon lehetne követni a portfolióban az alap értékét.Köszönöm előre is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM