Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atex

tag

válasz nirfenipe #7949 üzenetére

Ezt már én is írtam, hogy ez a csalás jelentés elég két élű fegyver. Ha én jelenthetnék bárkit az azt is jelenti, hogy engem is jelenthet bárki. "Kisfaluban, hogyan lett ez az XY 32-es? Biztos csal jelentsük!" Tehát kialakulna egy besúgó rendszer mint a kommunizmusban (vagy az oviban).
    Tudom írták már a programozáshoz jobban értő fórumtársak, hogy a Nianticnak megvan a módszere miként tudja szűrni a bejelentések valóságát (én ebben nem hiszek). Illetve szerver oldalról miért nem tud automatikusan szűrni (ebben sem hiszek). Szerintem nekik teljesen mindegy honnét PoGozol, gyalog, biciklivel, autóval vagy fotellel. A Starbucks azt látja, hogy letöltötték, X millióan. Nekem a legtöbb ismerősöm fotelból nyomta, 2-3 hétig. Aztán megunta.
    Illetve volt itt már egy vádaskodás, ami talán alaptalan volt, mert jelentkezett az illető. Ez sem derül ki soha.

(#7946) danee992 Félre ne értsd a tisztához közelítő játék híve vagyok, de hogy gondoltad ezt a jelentést, vagy segítséget? Ha tudná is valaki, hogy ki az, mit lehetne vele csinálni? Megverni? Szólni a szüleinek? Azért kérdezem, nem csak kötekedésből, mert én is voltam így párszor és jó lett volna valami tuti megoldás, de szerintem az nincs.

Csak mellékesen, ha itthon vagyok, és a wifit kikapcsolom a mobilnettel olyan pontatlan a GPS, hogy elszaladgál 1-2 Pokestophoz, ami 3-400 méterre van. Sőt, ott lecövekel, ha ott esetleg gym lenne?! ;]

Új hozzászólás Aktív témák