Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • obi_van

    kezdő

    sziasztok !
    végigolvastam a korábbi kommentekből több százat és gondoltam én is hozzá teszek valamennyit...

    július 30-án regisztráltam, azóta naponta rendszeresen nyomom. Nagyon megszerettem a játékot. Az elején a gyűjtögetés volt a fő motívum, aztán az hogy olyan helyeket is felfedeztem a pokestop keresés során :W amiket eddig nem is ismertem.(pld. a fonyódi hegy környékén, Deseda tónál)
    A túrázásaim így kiegészültek ezen játékkal. Később elkeztem a Gymeket is látogatni és azt hiszem a harc igazán jó mókának tünt.....eddig !!!
    Lakóhelyemen az összes Gymben elkezdett feltünni először egy karakter később még további 2-3-4 aki rendszeresen levert mindenkit és szinte állandósult a jelenlétük.Megtudtam hogy ki az. (az összes karakter az övé) Először nem is zavart, mert gondoltam, hogy ha én rohangálok gyalog és autóval a Gymek között, akkor azt más is megteheti. Igen ám, de egyszer egyik este épp visszafoglaltam a kedvenc Gymemet, amikor kb. 30 másodperc múlva azt láttam, hogy ismét füstöl a Gym, de senki nincs a közelben. (volt még olyan hülye is hogy dobott egy lure-t távolról, ami kiírta a nevét is...) Jó alaposan végigjártam a környéket és biztosan tudom hogy nem volt jelen senki. Nem is értettem először azt, hogy ez hogyan lehetséges. Aztán kis kutakodás után a neten megtaláltam a módszert....(még magyar nyelvű leírás is van) hogy hogyan kell távolról számítógépen keresztül játszani a játékot. Azt gondolom, hogy ez a csalás (ha nem tudják letiltani) fogja tönkre tenni a játékot. Az is gáz, ha csalással gyűjti be a pokemonjait és pörgeti a pokestopokat, de az hogy távolról harcoljon már "kinyílik a bicska a zsebemben" ! Mára már ott tartunk hogy Dombóváron nincs olyan Gym ahol ne ez a "jómadár" lenne benn a karaktereivel és ha valaki lebontja, akkor 5 percen belül újra beteszi magát távolról....Megoldás ??? A Gymharcnak ezzel befellegzett....

    Amúgy tök jó a fórum, sok érdekes infót találtam itt és ha tudok majd én is megosztok párat.

    üdv Mindenkinek
    obi_van :W

Új hozzászólás Aktív témák