Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
válasz
sideburns #5237 üzenetére
Az a legrosszabb, ismerős volt a név ő volt a topik indító. Gondolom hamar kiégett aztán kipróbált valami spoofer progit. Ez nem is gáz, de utána itt menőzni ezzel...
Egyszer nekem is volt egy pillanat amikor gondoltam kipróbálok valamit youtube videó alapján, nem azzal játszani csak kíváncsi voltam milyen tényleg egy Central Park, vagy Tokyo belvárosa de nem ment elsőre és inkább hagytam a fenébe.
De viccet félre téve tényleg kíváncsi vagyok rá. Ha valaki Bp-en bemegy a belvárosba az sem rossz és igazából itt is sokféle poke összejön, ha jó helyen laksz Budán simán lehet egy valag dragonite-od is. Ha ennél több lenne akkor tényleg csak leamortizálódik a játék arra, hogy minden gym-nek nekimész 6 dragonite/snorlax/lapras esetleg vaporeon comboval és megunod 2 hét alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest