Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
mZoleee #10397 üzenetére
Nekem ilyenem van, ez az eredeti Go Plusz módosított változata, lehet használni úgy, hogy rezeg, és gombnyomásra teszi a dolgát, és lehet úgy is, hogy automatán megy a dolog. Utóbbit használom, működik rendesen. Tölteni január óta 2x raktam töltőre, mert mivel csak egy kis led villog benne, nincs ami merítse. Ekkor sem merült le, csak gondoltam megetetem már
Azt tudni kell ezekkel, hogy lépést külön nem számolja.
Illetve én droiddal használom. -
Sziasztok!
Szeretnék egy "sétáló kiegészítőt" de nem tudok dönteni.
Pokeball Plus es Gotcha között vacilálok.
Iphone X-em van, és nem tudom melyiket lenne érdemesebb megvásárolnom.
Azt tudom, hogy a Gotcha nem "hivatalos" tartozék.. számít ez valamit?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sziasztok!
Alkalmanként játszok a játékkal, nagyon ki lett találva.
Megadom a trainer kódomat:
6937 9734 9562
Nem ígérem, hogy napi szinten foglalkozom vele, de időnkén tudok küldni ajándékot. -
draco31
veterán
válasz
szildavid90 #10394 üzenetére
Telefon restart, esetleg a játék adatok törlése, vagy az app tejes újratelepítése biztosan segít.
-
szildavid90
aktív tag
Valamiert nem szamolja a lepeseket a jatek. A tojasok megalltak 1.9 kilometernel mar napok ota nem megy feljebb. Mi lehet a gond?
-
mike1334
veterán
Szavazz a legjobb pokemonra
A google keresőbe azt kell beírni, hogy "pokemon vote", és már lehet is szavazni
Napi 1x engedi a pokemon napig.
#csakisakacsa #voteforpsyduck -
draco31
veterán
A professzoros feladatokat sehogyan sem lehet törölni? Van még régről 1-2 amit biztosan jó ideig nem fogok tudni megcsinálni.
Illetve Eevee-ből hogy lesz Espeon? Szerencse, vagy van itt is valami név átírós dolog, mint régen? -
Gaboren
tag
válasz
draco31 #10385 üzenetére
Nem érdemes 2 napot várni, kicsivel több, mint 8 órát kell bent lenni egy pokénak és kapod az 50 coint ha kiütnek,és aznap máshonnan még nem ütöttek ki. Pl két stopban vagy benne, 4 órát mindkettőben, akkor 25-25 coint kapsz, ha kiütnek ezekből. Ha át csúszik a következő napra a kiütés, akkor dupla coint nem kapsz csak arra a napra.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Rapid136 #10383 üzenetére
Válogass:
gamepress forum -
draco31
veterán
Conit mindig ad, ha ki van ütve a poké a gym-ből? 2 van a közelemben, meg van beszélve az ellenféllel, hogy 2 napot várunk egymásra mindig, és úgy ütjük ki egymást. De mindig csak 50-et kapok összesen.
-
draco31
veterán
Mától lehet beküldeni stopokat a játékból, de 40-es szint kell hozzá.
-
Rapid136
őstag
Kellene nekem a küldetésekhez 3 pajtás, esetleg másnak nem?
-
draco31
veterán
A lire modul hogy használható? Van 7db, de mindig sötét, sosem tudom használni.
-
sagesz93
addikt
Sziasztok, kérdés, valaki csinált már poke stopot a játékba? Mik a lépései, hogy álljak neki? Lenne itt a környéken pár dolog, ahol elférne simán.
-
Most ép Gyulán vagyok és tele van Ponytaval gondoltam szólok meg adom a trainer kodom.
3156 5251 6583 -
Üdv szeretnék segítséget kérni kihagytam pár évet és most visszatértem de a játék nem számolja a km erre van valami megoldás ? A pikachunak sem számolja.
-
draco31
veterán
Egy szál pokém van az itteni gym-ben, egyszer töltöttem kicsit az életét, így már 14 napja ott rostokol. Emiatt nem tudom támadni ha raid van, vagy más miatt nem engedi?
-
draco31
veterán
Korábban volt egy stop a faluban. 2 helyen lehetett fogni pokét. Most van már 3 stop és egy gym, szinte hemzsegnek a jószágok
-
draco31
veterán
válasz
Kakukkos-óra #10359 üzenetére
Rendben, akkor nem fogom etetni
-
Kakukkos-óra
csendes újonc
válasz
Kakukkos-óra #10359 üzenetére
Most látom HP-t írtam
(nem is értem), szóval a CP csökken
-
Kakukkos-óra
csendes újonc
válasz
draco31 #10358 üzenetére
A gymben lévő pokék HP-ja folyamatosan csökken. Etetheted őket berryvel, ekkor feljebb megy a HP, és ezért dustot is kapsz, és néha candyt is adhat. Arany málnával teljesen feltöltheted, de ha nem jár arra senki akkor felesleges teljesen feltolni a HP-t, mert hamarabb ütnek ki olyan pokét ami "lemerült", és így kapsz coint is.
-
draco31
veterán
válasz
Kakukkos-óra #10357 üzenetére
Értem, próbálok majd úgy alkotni akkor ingressben, hogy jó legyen
A gym-be ha rakok valamit, mivel nem nagyon van még itt élet, ezért egyedül vagyok, ha csak valami turista erre nem keveredik, így jól értelmezem, hogy pár nap alatt lemegy a hp-ja nullára, és ekkor ha van olyan cuccom akkor fel tudom éleszteni újra? -
Kakukkos-óra
csendes újonc
válasz
draco31 #10356 üzenetére
Igen ez így van. Viszont ingress portál 4 is lehet benne (ezért húzgálják a portálokat, hogy másik cellába essen, és megjelenjen PoGOba is).
A 14-es cellákat pedig a gymek miatt érdemes figyelni.
- ha 1 portál van benne akkor az stop lesz
- ha 2-5 portál (külön 17-es cellában) akkor lesz 1 gym
- ha 6-19 portál, akkor 2 gym
- ha 20-34 portál, akkor 3 gym
- ha 35-64 portál, akkor 4 gym -
draco31
veterán
Hello!
Ha ingressben létrehoztam egy portál, és meg is jelent ott, elfogadták, akkor ha PoGo-ban nincs benne még, akkor nem is lesz ha jól gondolom? -
MrCsiT
addikt
A catch a ditto küldihez valami ötlet? Mindenfélét felszedtünk mostanában, de semmi nem akar ditto lenni.. Nektek megvan az a küldi már? Miből lett? Valami ismertető jel esetleg?
-
csabi236
tag
Sziasztok.
Van valaki aki Győrben játszik Adyváros környékén?
Szívesen csatlakoznék Raidekhez!
4024 0329 3414Üdv.
-
borbastomi
csendes tag
Én is küldtem egy kört, ha nem probléma
Az én kódom: 7451 5110 6516
-
cicaslany86
aktív tag
Sziasztok! Küldtem jelölést azoknak akik megosztották a kódjukat. Remélem nem gond
enyém: 5903 2108 9959
-
obivan
újonc
sziasztok !
pár napja, (a frissítés óta) nem tudok belépni a játékba androidos telón , csak iphonon... vagy iPad-en
(google account)
már több androidos telóra is feltelepítettem a gmail-fiókomat de egyiken se enged be...
más is tapasztalt ilyet ?mi lehet a megoldás ?
-
Fboy
aktív tag
Küldtem én is nektek requestet.
Az én trainer kódom: 8285 1927 1987 -
Köszi mindenkinek, épp nyaralunk, itt nem áll annyira kézre a minen reggeli pgo, de igyekszem
-
BigBlue69
őstag
Küldtem nektek, meg asszonykám is.
Az enyém : 0072 0234 4125
-
draco31
veterán
8059-7377-3344
-
1077 8817 6222 A trainer kódom
-
BigBlue69
őstag
Make a New Friend Challenge-ra valaki kapható?
-
draco31
veterán
Unalmamban elővettem a játékot, van még itt valaki?
-
zorb
tag
Üdv.
Más se kapott jutalmat a heti 50 km sétáért?
A választ előre is köszönöm -
Lanash
senior tag
Sziasztok! Még az elején játszottam, de valamiért bannoltak, hiába írtam nem válaszoltak. Gondoltam most megint kipróbálom, de nem enged be. Szerintetek lehet valamit csinálni, hogy vissza kapjam az accom?
-
kerjani
aktív tag
Hosszított képarányú (21:9 vagy 19:9) telefonnal próbálta már valaki? Mint pl Xperia 10 vagy Motorola One Vision.
Lehet rendesen dobni ilyen képarány mellett is? -
Kakukkos-óra
csendes újonc
válasz
Kakukkos-óra #10328 üzenetére
Ha szeretnél csatlakozni a Marcali PoGo csoporthoz
https://www.facebook.com/groups/1799108713638478/ -
-
Gaboren
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem játszani a játékkal, leginkább a mozgás miatt. Van a városunkban (Marcali) 5-6 játékos,(gyanítom hogy egyvalaki multi accal) aki egy percen belül vissza foglalja a stopokat úgy hogy nincs is ott senki a környéken. Ebben a játékban nem tiltják a fake GPS-t? Ingressben azonnali ban jár érte, ez a repülős meg 40-es szinten van.
Köszi szépen előre is a válaszokat!
-
törölt tag
-
premereg
újonc
Sziasztok!
Van pár kérdésem PoGo-val kapcsolatban:
- 2-3 hete a játék nem követi a mozgást, a GPS ugrál össze-vissza (azt hiszem driftnek hívják). Beállítások nem módosultak, eszköz ugyanaz. Van erre valami megoldás? Sokszor elég zavaró.
-Régió exkluzív pokémont lehet kelteni onnan származó 7 km-es tojásból?
-Adventure sync jól működő dolog? Érdemes engedélyezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zorb
tag
üdv.
Másnál is törölték a heti megtett 50 kilométerét?
Micsurin
nagyúr
Másnak is buggol?
Sétáltam na állomásra, majd 900 méter van bent 4 vagy 5 inkubátor, 4,6km-es ebből három (5km egg) és semmit, 100 métert se könyvelt az app. Kezemben volt pedig a telo appal. -
nyikszi
őstag
válasz
Stockbauer79 #10319 üzenetére
Kösz
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Sinnoh stone-t honnan lehet szerezni PvP csatákon kívül?
-
zorb
tag
Üdv.
Másnál se működik a power up?
törölt tag
válasz
snailor moon #10313 üzenetére
-
snailor moon
újonc
válasz
#33253120 #10312 üzenetére
Hát, sajnos Debrecen sem 100 méterre van. Előre látható időn belül nincs dolgom ott. Azért remélem, találsz te is cserepartnert! (Csak azért jegyzem meg, mert írtad, hogy ritkán játszol: A másik fél nem a neved alapján tud majd felvenni barátnak, hanem a Trainer Code-dal - ezt a képernyőképen is látható Friends fülön találod).
Neked és kasaf1-nek:
Köszönöm szépen, de már tárgytalan a kérés, idő közben sikerült cserélni. -
törölt tag
válasz
snailor moon #10304 üzenetére
-
kasaf1
tag
válasz
snailor moon #10308 üzenetére
Keress facebook csoportot ott a közeledben, és ott több sikerrel jársz szerintem. Az első trade nem drága, ha valami egyszerű pokémont cseréltek, de egy legendary például 800.000 stardust. Azért azt összegyűjteni... :-)
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
2 év után újra elővettem a pogo-t. Van változás amit nem értek. Most már coint nem úgy lehet gyűjteni mint 2 éve (szerencsere raktároztam belőle). Ha kiütnek egy gymből akkor kapod meg, naponta max 50-et. Na de mi van ha egy kari benn van egy gymben hetekig? Ha kiütik és nem gyűjtöttem közben semmi coint akkor egyszerre befolyik a napok száma×50 coin? Csak mert van egy gym ahol benn van már két hete egy vaporeon és annyira kietlen helyen van hogy senki nem üti ki. -
snailor moon
újonc
Nincs másik Pokémon go-kompatibilis eszköz a csiganyúlványaim hozzáférési kôrzetében, evvan.
-
Dr.NX
addikt
válasz
Nem tudsz csinálni egy másik tableten vagy telefonon egy második accountot? Level 10-nek kell lennie.
-
snailor moon
újonc
Igen, azóta rájöttem, hogy méter az, nem km.
Pedig errefelé a 100 km is éppen elég nehéz lenne, nemhogy a 100 m.
-
lacibacsi
addikt
válasz
100 km-es körzet? Nem sok az egy kicsit? A cseréhez közvetlen közelségben kell lennetek...
-
snailor moon
újonc
Hahó! Bocsi a bepofátlankodásért. Nincs itt véletlenül valaki Hajdú-Bihar; Borsod-Abaúj-Zemplén vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, Nyíregyháza 100 km-es körzetén belül, aki hajlandó lenne pokemont cserélni?
(Pokemon Go trade)
Eléggé megakadtam a Celebis kihívással, biztos nem vagyok egyedül ezzel.
Spoofolni nem tudok és nem is akarok.
Privát üzenetben megbeszélhetjük, hogy melyik pokemont melyikre cserélnénk, kódot is ott tudok küldeni.
Köszi! -
torik
senior tag
Hi!
Durván másfél éve abbahagytam a játékot mert túl magas volt nekem a random faktor (nagynehezen feltápoltam egy szörnyit ami végül átváltozáskor megkapta a legpocsékapp movesetet szóval kuka lett az egész).
Most hogy áll a dolog? Még mindig a rng-n múlik minden?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok