Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
nyikszi #10228 üzenetére
Egy trükkje van nem szabad megnyitni a pokemon adatbázist
Tehát ne nézegesse útközben milyen pokemonokat fogott eddig és mik hiányoznak, mert ott a képeket letölti a netről... Így én régebben 150MB-ból el voltam 1-1 hónapig úgy, hogy heti 2-3 alkalommal mentünk 30-50 perces pokemon túrákra gyalog. Most már persze nem gond ~1400 Ft 4GB net így arra befizettem a problémák elmúltak csak most meg éppen meguntam és nem játszok
-
Dr.NX
addikt
válasz
nyikszi #10219 üzenetére
Ugye te sem? Hülye kérdésre hülye válasz.
Armahun:
olvasni, olvasni, olvasni és csak utána kérdezni:
https://pokemongo.gamepress.gg/gym-motivation-what-you-should-know
Június óta. Magától nem fog kiesni a védő. Lehet berry-vel etetni, ha van bent sajátod akkor akár távolról is, amitől nő a CP-je, kapsz érte 20 stardustot és ritkán candy-t is. -
Sefule
tag
válasz
nyikszi #8816 üzenetére
Akkor csak arra van lehetőséged, hogy apránként gyűjts, egyesével. Erre két módod van, az egyik, ha üres helyet látsz saját színű gymben, a másik, ha pici ellenséges gymet látsz, amiben csak 1-2-3 pokemon van. Ügyesen kell válogatni a támadókat (ki kell nézni a listákról, hogy mi ellen mi a leghatékonyabb), akkor egy 2500-ast simán le lehet verni egy 1300-assal. Ráadásul 6 pokemonnal támadhatsz, ha két jó ellenfelet raksz egy nagy ellen, akkor simán leverhetik.
Mindkét esetben fontos, hogy ha betetted a monodat, akkor rögtön vedd ki a coint, mert úgyis gyorsan kivernék, ha kicsi. (Értelemszerűen csak akkor tudod ezt csinálni, ha az előző kivét után már eltelt 21 óra, tehát addig nem érdemes. Utána viszont ha berakod az állatot, rögtön ki lehet venni a pénzt.)
Lassú módszer, de apránként így is lehet gyűjtögetni. Közben meg nevelgesd a monjaidat, hogy nagyobbak legyenek -
válasz
nyikszi #8799 üzenetére
Lefotóztam (priv.-ban átküldhetem kisfiadnak), beszéltünk is vele. Ott lakik a XVIII.-ban, Valor team (kisbuszon is rajta van), level 34, 218 fajta pokémonja van. Nem gyengén nyomja, nagyon jó figura, 10 és 8 éves fiaimmal is nagy türelemmel osztotta meg a tudást.
(Bocs én nagyon műkedvelő gyűjtögető vagyok, 27, 24, 24 vagyunk a fiúkkal)
-
Atex
tag
válasz
nyikszi #8808 üzenetére
Pénzen a Pokécoint érted azt két féle módszerrel tudsz gyüjteni:
1. az egyszerűbb, veszel valós HUF-ért. Bank kártyáddal regisztrálsz a Play Storeban (Android), és szórhatod. Pokécoinra.
2. Sokkal nehezebb módszer: beteszel egy Pokét egy gymbe, és 21 óra után tudod a Shop felső sarkában lévő pajzs formára bökve kivenni a 10 Pokécoint. Maximum 10 gym után kapod meg az összeget, tehát max. 100 coin/21 óra, akkor is ha sokkal több gymet foglalsz. Mindig az első gym foglalás után indul a 21 óra, tehát ennyi időd van elfoglalni a többit.
A strorage bag 50 itemnyi bővítése 200 Pokécoin, tehát ha a max. 1000-re kívánod bővíteni az 3000 Pokécoin, tehát kb. 25 napon keresztül 10 gym foglalása. Ugyanez kb. 10.000 Ft, de a nehezebb munka nagyobb elégedettséggel tölt el.
-
Dr.NX
addikt
válasz
nyikszi #6945 üzenetére
Tessék egy pokéstop térkép:
http://www.pokemongomap.info/ -
-
bebe159
aktív tag
válasz
nyikszi #6791 üzenetére
Nekem telenornál van 1500 Ft havonta 1 gb és az elég is. nem mondanám drágának. Sim kártyát lehet ingyen neten rendelni a szállítás is ingyenes (de ha bemész a telenorhoz és kérsz egy simet akkor 490 Ft). Fel kell tölteni 1500 ft-al és elküldeni egy sms-t, onnantól kezdve van net. minden hónap elsején megint 1 gb (ha van a kártyán 1500 Ft, ha nincs, akkor nem aktiválják, amíg fel nem töltöd újra ) ugyanúgy le is lehet mondani egy sms-el. Egyáltalán nem tartom soknak főleg hűségidő nélkül.
Atex szerintem több oka lehet, például volt idejük, akarták a medált húzni, vagy csak meg akarták nehezíteni az esetleges támadók dolgát.
A közelemben van egy gym, azt már 2x is láttam 20 percig üresen. Szürke volt. Azért csak 20 percig mert utána betettem egy pokémont (1 perc séta). Ezt viszont tényleg nem értem -
törölt tag
válasz
nyikszi #6775 üzenetére
A Pokéstop az egy kék izé, odaballagsz, rákattintasz, megpörgeted, kapsz labdát.
Ha veszel mobilnetet akkor anyagilag jobban jössz ki a pokéstop pörgetéssel mintha labdát vennél, mivel kaphatsz pörgetésből a labda mellett/helyett kelteni való tojást, gym harc utánra többféle potiont, illetve magasabb szinten olyan labdákat amit nem vehetsz meg de hidd el hogy kelleni fognak...
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest