Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Foobar

tag

Rákerestem a topicban az "öko" szóra. Megpróbálkoznék most azzal, hogy a szenzort zseblámpával megvilágítom, mert ez elvileg megoldhatja a problémámat (közben öko mód BE, aztán KI) - kérem, vki mondja meg, hol van ezeken a szenzor. Hátlapját le kellene csavaroznom hozzá?

• Foobar

tag

Sziasztok.
    Van közöttetek Panasonic VT30 tulaj? A képátlóméret nem tudom, lényeges-e a problémámban, az enyém 42 colos. A probléma pedig, hogy azt fedeztem fel - egy ideig nem volt használva a szóban forgó tévé - hogy a fényerő nagyon gyenge, jóval sötétebb a kép, mint a régebbi G20-as tévémen! Pedig a kontraszt maximumra van állítva, a fényerő pedig 13-ra, - ennél azt feljebb nem lenne jó már, mert az meg a színek rovására menne, "kifehérítené" a képet. A G20-as tévén is max. kontraszt, és 9-es fényerő beállítás van, és NAGYON kiváló a kép, sokkal nagyobb a fényerő mint ezen a VT30-ason. Rögtön arra gondoltam, hogy az öko üzemmód nincs-e bekapcsolva. Nem volt, de ami érdekes: egyforma a fényerő (egyformán kevés) akkor is ha BE-re vagy KI-re állítva. Ezt kérem, hogy vki nézze meg, akinek ilyen tévéje van. Őnála sincs fényerőkülönbség az öko üzemmód KI és BE állása között? Köszönöm előre is. A G20-as tévén JELENTŐS különbség van a KI/BE beállítás között! Ja és van még egy külön "Takarékos üzemmód" menüpont is a VT30 rendszer-menüjében (vagy a haladó beállításokban, már nem emlékszem most pontosan), és az is KI-re van állítva. (ott amikor átkapcsoltam BE-re kísérletképpen, akkor még tovább csökkent az amúgy is kevés fényerő).
    Köszönök minden segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák