Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- GTA VI
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Azonnali játékos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
uriember
aktív tag
válasz marani #90718 üzenetére
A 7 villogást az SU SD buffer panel(ek) és/vagy az SC YSUS panel zárlata okozza. Majd a szerviz megerősít vagy cáfol. Mivel nálad nem volt bolygatva semmi, így kábelek hibájának az esélye elég csekély. Műszerész kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
válasz marani #90716 üzenetére
Guglin vannak tippek (Panasonic plasma blinking 7x), személyes tapasztalatom a 7 villogásra: mikor egy melegedési probléma miatt cseréltem az SD buffer panelt, akkor rosszul tettem vissza a helyére az SU/SD paneleket összekötő szalagkábelt, nem érintkezett minden láb (leizzadtam, mint állat...), de mivel műszerész vagyok - azért mertem nekiállni házilag javítani/cserélni -, "a hibát ott keresd, ahol dolgoztál" felkiáltással átnéztem az összes szalagkábel, csatlakozó pozícióját, így találtam meg a hibásan összerakott csatit. Kivettem a foglalatból, újra összeraktam és működött (a cserélt SD panellel a melegedési probléma is megszűnt). [kép]
[ Szerkesztve ]
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
spiritex
veterán
válasz marani #56773 üzenetére
Sokan úgy vannak, hogy "Minek neked tv? Nézed azt a sz*r, népbutító adást?" Dehhhhogy azért! Filmeket nézek reklámok nélkül! Úgyhogy ha szeretsz filmezni nyugalomban jó képet nézve, akkor egyértelmű, hogy kell. De ha nem vagy egy filmezős fajta, akkor talán tényleg nem kell...
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest