Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
uriember
aktív tag
válasz liszi70 #92243 üzenetére
https://www.sunnysoft.hu/z/518PXU-027/atalakito-rca-rol-cinch-hdmi-re-1080p.html?source=googleps&utm_source=google&utm_medium=nakupy&utm_campaign=google_feed&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_content=&utm_term&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA_qG5BhDTARIsAA0UHSIoNueY0zhd_d3-BIPTxjkhUwq1xuksg6AP9be4B9lmFmrKzM3mVUMaAgHxEALw_wcB ilyet használtam már többet is, normálisan működik mind. Régebbi AV kimenetről kellett átalakítani az új HDMI-s monitorhoz. A kép formátuma nem az átalakítón múlik, amilyen jön a forrásból, olyan lesz a megjelenítőn is.
Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
Én is ma vettem észre, írtam is neki, hogy egy nullával többet írt lányos zavarában, nézzen már körül, ennyiért (vagy jóval kevesebbért) utolsó szériás 65VT60 van eladó, ami az utolsó - ergo - legjobban sikerült szériája volt a Panának...Megjegyzem: 2024-ben az is erősen túlárazott, SZERINTEM.
-
uriember
aktív tag
válasz MasterMark #92043 üzenetére
Ez konkrét adat. Műszerész vagyok és mértem hosszabb távon az áramfelvételt kéziműszerrel...
-
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
Ha valakit érdekel [link]
-
uriember
aktív tag
salapp, salapp brékóóóóóó
-
uriember
aktív tag
Az a GW30 3 éve ott van, már rég nincs meg...A plazmáknál 30 kiló alatt nincs tv, de a falitartó simán bír annyit...Ha csak ez az akadály. Viszont van betekintési szög, fekete, színhelyes, ragyogó kép, nem véletlenül gyűlnek itt a fanok . [link] itt egy olcsó, jó.
-
uriember
aktív tag
válasz 5leteseN #91665 üzenetére
Az az üzemóra nem biztos, hogy a panel üzemórája...Ki lehet kapcsolni a képernyőt menüben és csak háttérzörejként funkcionál, mint pl nálam is. Nálam 25e óra az üzemóra, de kb 1/3-a csak "rádióüzem" . Aztán az is lehet, hogy egy háziasszony nézte reggeltől estig - gyes szórakozásként - a sorozatokat...
[ Szerkesztve ]
-
-
uriember
aktív tag
válasz zippofcy #91646 üzenetére
Fúúúúúúúúúúúú...Nem akarlak nyilvánosan lehülyézni, de ezzel a poszttal tökéletesen bizonyítod, hogy teljesen analfusz vagy az elektronikához... "kb 10 CENTIS fekete porréteg", " régi nyákokon van, hogy a por tartja még a helyén a kondikat meg az apróbb alkatrészeket". TV szerelő a szakmám, elektronikával foglalkozom 40 éve, 10 centis port nem láttam még pályafutásom alatt, 10 mm-est sem sűrűn (sűrűbben kéne takarítani vagy szellőztetni )...A működő készülék takarítás miatt nem szokott nem indulni, inkább a porszívó csövével összekuszált alkatrészek zárlata miatt, vagy inkább a kapcsolóüzemű táp kondenzátorainak kiszáradása miatt. Amíg folyamatosan áram alatt van egy készülék, akkor ezek a kondenzátorok nem zavarnak vizet, a hálózatból kihúzás vagy egy hosszabb áramszünet után már nem képesek a tápot "belengetni", elindítani.
"A régi nyákokon van, hogy a por tartja még a helyén a kondikat meg az apróbb alkatrészeket. Vagyis olyan, mint a füst. Ha kiszáll, már nem működik a cucc." Ha ez irónia akart lenni, akkor jó, de ha ezt komolyan gondoltad, akkor az súlyos, ha lehet, ne téveszd már meg a hozzá nem értőket ilyen blőd dolgokkal... PEACE[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz arcitec #91573 üzenetére
Elemet megmérted? Elemtartó rugója nem oxidos egy régen kifolyt elemtől? A távirányító nem egy bonyolult szerkezet. Koszos panel - alkoholos vagy benzines lemosás, a gumilap szintén tisztítás, ha utána se megy, kábé csere.
Egy (volt) tv szerelő...[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz DM-Fan #91565 üzenetére
"A teljesen szakszerű és a gyártók által is elvárt szállítási metódus az, hogy a készüléket a saját dobozába visszahelyezve kell elhelyezni vertikális helyzetben a szállítást végző járműben és rögzíteni kell azt."
Ezt aláírom természetesen. 42"-ig ez általánosan meg is valósítható szgk-val szállítva a hátsó ülésen keresztben. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a nagyobbakat, pláne ha már az eredeti doboz sincs meg, akkor egy átlagpolgár hogyan oldja meg. Ezért is említettem, hogy doboz nélkül, állítva szállítani - szerintem - kockázatosabb, mint egy teljesen sík felületen, fektetve. De nem akarok vitát generálni, különbözőek vagyunk - szerencsére -, csak a személyes tapasztalataimat osztottam meg. PEACEÉrtem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
válasz szika87 #91559 üzenetére
+1
Én legalább 6 esetben szállítottam plazmát fektetve, bútorlapra egy vékony nyári paplan, arra panellal lefelé a tv és gumipók. Meg se reccent hazáig, persze én se száguldoztam vele, mind kibírta. Szerintem állítva veszélyesebb, ha a tv alja nincs egy vastagabb szivacsra rakva. De mindenki úgy viszi, ahogy akarja.Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
válasz all6atos #91528 üzenetére
Leginkább az a baj a felpúposodott elkókkal, hogy már lényegesen kisebb a kapacitása, mint újkorában, nem szűri, simítja a tranzienseket és persze a pufferfunkciója is sokkal kevesebb...Nem kell nagyobb érték kondiból, a japánok jól megtervezték a plazmákat, meg úgy általában az elektronikáikat, igazából a feszültségre se kell magasabb, de ha csak olyat kapsz, akkor - ha méretileg nem nagyobb és elfér a panelon, mint a videón is -, akkor mehet bele nagyobb érték és nagyobb feszültségű is. 105 fok felett nem tudok róla, hogy lenne, de nem is kell, bőven elég oda. Ha elkó volt, az is menjen vissza. Ha kapsz, lehet japán is, utána kell nézni, hogy melyik gyártó cucca a legjobb minőség, csak amik a Samsungokban vannak, az a kizáró ok. Az egy időzített bomba, kitalálta a Samsung, hogy lehet új cucc vásárlására ösztönözni a vevőket. A kiszáradó elkók köpik el a Samsung, LG termékeket. Volt Sony trinitronom, 35 évesen adtam oda egy szegény családnak, kiválóan működött még mindig, és a képe (a fekete az koromfekete, a fehér hófehér és akkor minden szín jó) még mindig olyan volt, mint újkorában, szóval lehet jó elkókat gyártani, beszerezni. A Sony is - mint a Pana - tud tv-t gyártani, a kijelző a lényeg, az elektronika meg bőven felül van tervezve.
Megnézed milyen gyártó van ráírva, az már bizonyított... .Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
válasz all6atos #91525 üzenetére
A táp szekunder (kimeneti) részén keress felpúposodott kondi(ka)t. Cserekor - ha találsz púposa(ka)t -, CSAK 105 fokos elkókat szabad berakni, érték és feszültségszabatosan. Ha nagyobb feszültségű, az nem baj, de kisebb semmiképp nem jó.
-
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
válasz vtechun #91385 üzenetére
Nem feltétlen kell púposnak lenni egy száradt kondinak, de az azért feltűnően hirdeti magát. Keresd meg az 5V-os tápot a tápegység kivezetésein és elkezdesz visszafelé menni a fólián, meg fogod útközben találni melyik lehet, a kondi lábain is a 4,5V lesz mérhető. Ez valami nagyobb értékű (470-1000uF 25V-os) szerűség lehet. Mindenképp cserélném nekifutásból.
P6-os csati 6-os lábán mérj, csak áram alá helyezve, bekapcsolás nélkül, ott 5V-nak kell lennie.[ Szerkesztve ]
-
-
uriember
aktív tag
válasz xy.zsolt #91290 üzenetére
lehet, hogy vitát fogok kiváltani, de én nem hiszem, hogy bármiféle réteget le tudnál mosni a kijelzőről, már óriási botrány lett volna belőle, ha oldható lenne (főleg alkohollal!) bármiféle réteg. Nitróban nem lennék biztos, bármiféle súrolószerben (cif és más háztartási súrolószer) sem, pláne nem savakban... De benzin, alkohol?
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz uriember #90793 üzenetére
Megnéztem most, 20380 óra üzemidő, tisztítással és a csavarok meghúzásával kezdtem tavaly, és mindegyik plazmámnál, ami eddig hozzám került. Ártani nem árthat (egy volt tv szerelő). Nem kell fosni az üzemidőtől, inkább a villanyszámlától...
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz oil120 #90792 üzenetére
Szerintem is, egy tv azért van, hogy menjen. Ha valaki 100 évig őrizgeti az utókornak, akkor minek vette? Nem én vagyok a tv-ért, hanem fordítva...Egyébként, ha csak háttérzörejnek megy, akkor ki lehet kapcsolni a panelt és hallgatom. Elvileg ezeket a paneleket 100e órára vagy még többre tervezték, nem fog hamarabb tönkremenni - pont a panel, minden más igen - ha nézzük. Az enyémek itthon 20e óra körül vannak, de nem aggódom az óra miatt .
-
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
Táp lesz, a kapcsolóüzemű tápegységben kiszáradt 1 vagy több elektrolit kondenzátor, ami - ha áram alatt van folyamatosan - nem okoz érzékelhető problémát, de ha megszűnik a hálózat, vagy ahogy az ábra mutatja kikapcsolod, akkor újra hálózatra rakva már nem képes a kondenzátor elindítani a tápot. Ha szerencséd van, megúszod kondicserével, ha nem, akkor vitt magával mindent, bár ha képes a 7 villogásra, akkor inkább az előbbi. Mutasd meg egy szerelőnek, majd ad rá ajánlatot és eldöntöd, hogy kéred vagy nem.
-
uriember
aktív tag
Keresek (másnak) esetleg felesleges, eladó VT20, VT30, GT20, GT30, ST30, UT30 IR (nem bluetooth-os) 3D szemüveget (TY-EW3D2ME, TY-EW3D3ME).
Bocs, ismételten keresek...A fiókban csak "megromlik"...[ Szerkesztve ]
-
-
uriember
aktív tag
Valakinek esetleg felesleges VT20, VT30 IR (nem bluetooth-os) 3D szemüvege lenne eladó? (TY-EW3D10E, TY-EW3D2ME, TY-EW3D3ME)
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz marani #90718 üzenetére
A 7 villogást az SU SD buffer panel(ek) és/vagy az SC YSUS panel zárlata okozza. Majd a szerviz megerősít vagy cáfol. Mivel nálad nem volt bolygatva semmi, így kábelek hibájának az esélye elég csekély. Műszerész kell hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz marani #90716 üzenetére
Guglin vannak tippek (Panasonic plasma blinking 7x), személyes tapasztalatom a 7 villogásra: mikor egy melegedési probléma miatt cseréltem az SD buffer panelt, akkor rosszul tettem vissza a helyére az SU/SD paneleket összekötő szalagkábelt, nem érintkezett minden láb (leizzadtam, mint állat...), de mivel műszerész vagyok - azért mertem nekiállni házilag javítani/cserélni -, "a hibát ott keresd, ahol dolgoztál" felkiáltással átnéztem az összes szalagkábel, csatlakozó pozícióját, így találtam meg a hibásan összerakott csatit. Kivettem a foglalatból, újra összeraktam és működött (a cserélt SD panellel a melegedési probléma is megszűnt). [kép]
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz balisz #90713 üzenetére
Ha a Scart bemenetet használtad sűrűn, akkor a tv Scart aljzatában is kitörhetett 1-2 láb a panelből, ezért a kábel és csatlakozó csere sem fog használni. TV szerelő voltam régebben, nem egyedi probléma, sokszor előfordult, hogy a ki-be dugdosástól és a csatlakozó gyötrésétől kiszakadtak lábak a forrasztásból. Ezért jó a HDMI, sokkal sűrűbben vannak a lábak forrasztva, így ellenállóbb. Ha az kitörik, akkor az egész törik. Nem tudom érthető volt-e.
Ugyanakkor ha egy másik kábellel jó, akkor egyértelmű az volt a hunyó.[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz svedmalac #90688 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz...Nekem még a képcsöves korszakban Sony trinitronom volt, ami akkoriban a világ legjobbja volt. Annak is tönkrement x év után a távirányítója, annak az élettartama is a használattól függött. 2x, 3x sikerült életet lehelni bele, aztán végképp megadta magát (a gumilap). Gyári nem volt hozzá, így kapott egy utángyártottat, ami a mai napig megy a 34 éves tévével együtt...A távirányító élettartama gyorsabban csökken, ha azt szorongatod minden nap, amíg tévézel...BÁRMILYEN távirányítóé.
[ Szerkesztve ]
-
-
uriember
aktív tag
válasz HoryThePooh #90677 üzenetére
Már leírtam egy korábbi hsz-ben, szét kell pattintani a házat, kivenni a gumilapot és egy durvább (nem sima) újságon - pl. metropol - egyenként a gumipogácsákat meg kell húzgálni úgy, hogy közben a másik oldalán a mutatóujjaddal rányomod a pogácsát a papírra, miközben húzod. Így leszedi a már kopott, fényes réteget az érintkező pogácsáról, matt lesz ezután, ha megcsinálod ezt az összessel - legalább azokkal, amelyik fényes vagy nem kapcsolt már -, összerakva működni fog. A panelt még összerakás előtt át kell törölni egy benzines vagy alkoholos ronggyal, mert annak is tisztának kell lenni a 100%-os működéshez. Így újjá varázsolod a távirányítódat.
Szétszedni értelemszerűen oldalról kell kezdeni egy késsel vagy szikével a csavarok eltávolítása után. Szerintem van jutúbon videó a szétszedésről, talán a pucolásról is.[ Szerkesztve ]
-
-
uriember
aktív tag
válasz hatesz #90673 üzenetére
Mindig ezek a gombok adják be a kulcsot, mivel ezeket használja mindenki sűrűn...Leírtam itt már valamikor idén, hogy hogyan lehet életre kelteni ilyen esetben a távírányítót, a gumilapját kell egy durva újságpapíron felpucolni, ez tartós megoldás. Több 100x sikerült már, tv szerelő voltam. A ragasztott alufóliás módszert nem ajánlom, csak legeslegutolsó megoldásként, ha már semmi sem segít, pl. ha már sokszor tisztítottad a gumilapot és már elfogyott abszolut a grafit a gumi anyagából, mert az alufólia elkoptatja secperc alatt a kapcsoló rész finom grafit vezetőrétegét, amit a grafitos gumi nem károsít. De még ilyenkor is jobb megoldás, ha grafitsprayból (kapható elektronikai boltokban, pl. HQ) kifújsz egy keveset egy pohárba és egy fogpiszkálóval úgymond visszafested a lekopott grafitréteget. Miután az oldószer elpárolgott, ott marad egy vékony grafitréteg, ami már tudja zárni a kapcsolók két érintkezőjét. Csak egy réteget fess rá, mert ha vastag, akkor repedezik és lehullik a gumiról és ott tartasz újra, ahonnan indultál.
Egyébként le tudod tesztelni a távirányítót a mobilod kamerájával, az infra diódáját az elején a teló optikája felé fordítva és a gombokat nyomkodva a kijelzőn pulzáló kék fényt kell látnod. Ahol nem villog, az a gomb nem fungál...[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
válasz DM-Fan #90664 üzenetére
"Már nincs meg az a másik távirányitó".
Kapni utángyártottat tv típus alapján, gugli a barátod - ez hatesz-nek. A UPC-s távirányító gumilapjáról ugyanúgy lekopik a grafit (általában a leginkább használt gomboknál), mint bármilyen más infrás távirányítóéról.[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz IO.sys #90626 üzenetére
Nálam IFC ki minden forrásról és jó a kép, pixelcsúsztatást be vagy auto, de ahogy érzed, igazából a csatornalogók beégése ellen van, ha az nincs, akkor ahogy tetszik, kárt nem csinál. Ferritek maradjanak a zacskóban, vizet nem zavarnak.
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz salapp #90594 üzenetére
Aki ilyen mértékű emelést csinál a vételáron, attól vársz alkulehetőséget? Hiszel a mesékben? Szerintem egy forintot se engedett. (ld. ha-n a 99e-s tévé, miután senkinek nem kellett,110e-re emelő "kolegát", mert hátha...)
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz Erwinke #90583 üzenetére
A régi távod, ha meg van még, javítható, ezek a távirányítók legtöbbször csak amiatt nem működnek, hogy a gumilap pogácsáiról vagy lekopott a grafitréteg vagy csak egyszerűen (mivel anyagában grafitos a gumi) fényes, fel kell csiszolni, ami egy durvább anyagú újságpapírral megoldható. Ki kell venni a gumilapot és mutatóujjal egyenként a pogácsákra nyomva át kell néhányszor húzni a papíron. Millió távirányítót megjavítottam már így. Persze ha már szét van szedve, akkor a panelen az érintkezőket - amit a gumilap pogácsái zárnak - is le kell mosni egy benzines vagy alkoholos ronggyal. Az elektronika szinte sose megy tönkre, egy tisztítástól általában megjavulnak. Ami még szokott történni, hogy az ikeás elem kifolyik, de azt is lehet orvosolni fémtisztára csiszolással, wd-40 ráfújásával.
Ha végképp nem megy, a Panasonic plazmák távirányítói működnek egymással - legalábbis az alapfunkciók, bekapcsolás, hangerő, program, ezek biztosan. Remélem segítettem.Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?
-
uriember
aktív tag
Van egy szőr új még bontatlan 32GB-os SDHC kártyám, amit elfogad, de az FAT32-es formázású és 4GB fájlkorlátos, a kotta azt írta, hogy folyamatos felvételnél néha 1 képkockát kihagy (gondolom 4 gigánként), ezért vettem a SDXC-t, ott nincs korlát. Azt profi fotósok, dróneregetők használják, mert gyors, 4e Ft. A formázással nincs gond, mert azt a tv megoldja, csak a korláttal...A Sandisk Extreme 64GB majdnem 8e volt.
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz KTTech #90560 üzenetére
Megtaláltam egy 50VT50 leírást, ahol konkrétan írták, hogy SDXC kártyára is ír, HD adást 6 órát, SD adást 12 órát, természetesen csak azon a tv-n játszható le, amivel felvettem. Ez pont egy videokazetta kapacitása, ami nekem pont elég is. Most egy SDHC kártyám van, arra is vesz fel 32GB-ig, 3 óra HD-t, de írják, hogy az SDHC kártyát FAT32-ben kell formázni és hosszú felvételnél megszakadhat pillanatokra a kép, a FAT32 4GB-os fájlkorlátja miatt, SDXC-nél ilyen szakadozás nincs (exFAT). Viszont SDHC-ból max. 32GB, SDXC-ből max. 64GB lehet a kapacitás. Ami még lényeges, hogy legalább C10-es, U1-es legyen a kártya, én egy Sandisk Extreme SDXC 64GB-os C10, U3 V30-as (150MB/s olvas, 60MB/s ír) kártyával fogom használni, 30 év garit adnak rá ... Itt a vége, ez nekem megfelel.
-
uriember
aktív tag
válasz M_AND_Ms #90558 üzenetére
Még itt a topikban is szó volt erről, mikor visszaolvastam, de nem fogom keresgélni...
De a kérdés nem külső winchesterre vonatkozott, ha van valakinek tapasztalata jó, ha nincs nincs, én ki fogom próbálni és ha igény van rá, megosztom a tapasztalatom. Igazából nem standard (napi) felvételekre használnám a kártyát, csak néha-néha, ha van olyan műsor, ami érdekel és nem vagyok otthon/máshol is van olyan, ami érdekel, egyidőben. Erre szánok egy 64GB-os kártyát.[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz MasterMark #90555 üzenetére
Lehet ez a "csak egy bizonyos külső HDD-t fogad el" dolog a régebbieknél volt, de biztosan volt ilyen. De én SD kártyára akarok felvételt csinálni, mert a VT50 rögzítés menüjében ott az ikon a kártyára is és az USB HDD-re is, csak azért kíváncsiskodom, hogy valaki próbált-e már SD-re felvenni tv műsort.
-
uriember
aktív tag
#90552 ehhez valaki esetleg? Annyi már kiderült, hogy SDHC nem jó a FAT32 és a 4GB fájlkorlát miatt, tehát SDXC lesz exFAT formázással, 64GB-tól felfelé. De konkrétan VALAKI használ tv felvételre memóriakártyát? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen felbontást csinál, mennyi tárhelyfoglalással? A tv menüben opció az SD kártya is rögzítésre. Nem hiszem el, hogy senki nem foglalkozott még ezzel... Mióta megszűnt a videó, a DVD recorderek meg 1-2 év alatt kifutottak, hiányzik ez a feature... Vagy csak nekem?
-
uriember
aktív tag
Srácok, tud valaki konkrét adatot arról, hogy 50VT50-el tudok-e felvételt csinálni SD kártyára és pontosan milyen SD kártyát fogad el? Felvétel menüben várná az SD kártyát az USB HDD mellett. Az USB-s külső HDD nem játszik, mert olvastam, hogy csak 1 modellt fogad el, meg amúgy is egy SD kártya sokkal komfortosabb. A kérdés, hogy SDHC vagy SDXC, és mekkora GB? Van egy csúcs SDHC kártyám, de lehet az érintkezők kevesek a felismeréséhez. Tapasztalatok jól jönnének...( netes keresgéléskor SDXC-t írtak valahol). Az meg min. 64GB, az SDHC kártyám 32GB-os.
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz csucsu54 #90541 üzenetére
Konkrétan nem lötyögésről van szó, hanem a földelőcsavarokon még lehet húzni fél esetleg 1 fordulatot...Kritikus a táp közepén lévő csavar, illetve a buffer panel csavarjai, mert ott 90Amperes FET-ek vannak, szóval ott van áramfolyás.
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz tobias40 #90532 üzenetére
Jó, csak ne 1 centiről fújd, mert az kitép bármit... Látni fogod, hogy fújja vagy nem. Ez olyan, mint a magasnyomású mosónál a turbó fej, lekapja közelről a festéket is, ez is kitépi a fojtótekercsek hajszálvékony vezetékét a forrfülről...csak szolidan.
-
uriember
aktív tag
-
-
uriember
aktív tag
válasz liszi70 #90524 üzenetére
Az beb@szna, ha a hátlapnak kéne merevíteni a panelt... Ha majd szétszeded, akkor látni fogod, hogy van benne belül bőven fém merevítés. Egyébként falitartóra hogy tudnád felrakni? Csak a hátlap tartaná? Az csak egy vékony lemez, a hőelvezetés miatt van, persze valamennyit merevítenek a belepréselt idomok, de majd ha leveszed, akkor meglátod, hogy elég hajlongós (egy 65"-nál főleg), az kevés lenne...A japánok nem bízták a véletlenre...Hátlap nélkül is megáll a panel .
[ Szerkesztve ]
-
uriember
aktív tag
válasz liszi70 #90519 üzenetére
"Ez biztosan igaz a 65ST50-re is, vagy lehetséges, hogy azt megoldották 4-el? "
Nyilván a tiednél kivételt tettek és a másik 40 csavart kihagyták ...De érdemes takarítani, szervizelni a későbbi élettartamra figyelemmel, nem ördöngösség...Ráadásul valószínű 1x kell csak életében.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest