Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
válasz CSorBA #87858 üzenetére
Ez van. Avultatott értéket néznek. Nem tudom, írtad-e, pontosan melyik típus a 30-as szériából. Szär, hogy nem azt nézik, hogy azonos funkciókkal rendelkező helyettesítő terméket mennyiért lehet venni, és nem ahhoz közelítő árat fizetnek. A használtpiaci értékhez az avultatott érték általában meglepően közel jár, ha jól emlékszem, minden műszaki-elektromos cikk, ami 9 évnél idősebb, az már 0-ra avultatják.
Viszont ha a kifizetés mellet a tévé nálad marad, én is azt javasolnám, hogy itt keresd meg axlrose-t, hátha értelmes áron javítható.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
CSorBA
őstag
válasz CSorBA #87836 üzenetére
Sziasztok!
A szerviz sajnos totálkárosnak ítélte meg, mai értéken (7,5 éves volt) számolva a biztosítótól 45ezret kaptam érte. Nem valami sok, de még mindig jobb, mintha nem lett volna biztosításom és semmit sem kapok Szóval azért nem szomorkodom, csak nagyon nehéz a döntés, hogy mit vegyek majd. De ez egy másik topik.
-
salapp
addikt
válasz CSorBA #87817 üzenetére
Ha van biztosításod: Fontos, hogy a környezetetekben a hiba feltehető keletkezésének idején legyen nyoma villámokkal járó viharnak a meteorológiai szolgálat szerint. Ha nincs, akkor lehet, célszerűbb várnod pár napot, amikor tuti van ilyen légköri jelenség felétek, és utána bejelenteni. A biztosítók a met. szolg. adatait figyelik a kár elbírálása során.
Ha nincs biztosításod: Szervíz. Táp/main board az esélyes. És ebben az esetben könnyen lehet a dologból gazdasági totálkár is, attól függ, mennyit ér meg egy 9 éves tévé javítása neked.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
T-Tboy
tag
Én dec. 8-án vettem, 10-en vhanyadikán regisztráltam a PanaShop oldalán, de a visszaigazolás még nem jött a +3év gariról.
Pedig ha belépek a oldalomon írják, hogy regisztráltam a tv-t.
Remélem , pár napon belül nekem is küldik akkor!https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
Cha-b
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
- Dallas dvd-sorozat (2012) 1. évadja eladó (magyar vonatkozás nélkül)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest