-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
"Ha beismered, hogy nem hallgattad a core-t a DVD-s DTS-hez, akkor tulajdonképpen miről is beszélünk?"
Az általad jelzett filmek esetében nem hallgattam a Core hangot, mivel azok itt vannak BD-n a polcon és veszteségmentesen hallgatom őket (miért is butítanám?). Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne más filmek esetében összehasonlítási alapom a polcon levő DVD és a release-ben levő DTS-Core között. Hidd el, van összehasonlítási alapom, ez alapján merem azt mondani, hogy már a Core is jóval többet nyújt, mint az átlag DVD-s DTS - ami mondjuk nem értem, hogy miért ilyen hihetetlen egyesek számára: eleve duplája a bitrátája DVD-k DTS hangjának (hagyjuk most azt a pár kivételt a DVD-k közül, amelyek magas bitrátások), plusz ugye már a Core is az újrakevert hang, a DVD-s DTS viszont a régi (adott esetben 10+ éves mix). Szóval egyáltalán nem blabla, amit írtam!
Ráadásul az én eredeti kijelentésem anno az volt, hogy a DVD-k DTS hangja és a DTS-HD MA között sok nagyságrendnyi a különbség. A Core-t nem én kevertem az egyvelegbe. Szóval ne ferdíts!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autós topik