-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
A fekete, kártyás doboz a STB-od, a kártya benne az előfizető azonosítására szolgál. A koax-bemenetre kösd rá azt a drótot, ami az antennából jön, a HDMI-kimenetre pedig a TV-det kösd, majd az ennek megfelelő porton fogod látni a STB képét a TV-n. A STB beállításaiban a képkimentet állítsd 1080i-re!
"1. Bejövő koax elosztós részénél a TV ágat összekötöttem a TV-vel közvetlenül. Semmi eredmény."
Azért, mert a TV-d nem rendelkezik a megfelelő DVB-S tunerrel és ráadásul kéne egy conax-modul is a TV-e, ami a STB-ban levő előfizetői kártyát tudná fogadni, de talán a T-s kártyákat nem is lehet másba tenni, csak az STB-be.
"2. Bejövő koax elosztós részénél a TV ágat összekötöttem a fekete dobozzal, majd innen koax-szal továbbmentem a TV-hez. Semmi."
Ennek nincs is értelme, a legjobb képminőséget a STB egyébként is a HDMI-kimeneten tudja produkálni.
"3. Mit feljebb írtam van még egy koaxom a falban, amin nincs elosztó (azt sem tudom, hogy ez most bejövő, kimenő, vagy valami átkötő kábel). Ezzel is eljátszottam a fenti két műveletet. Közvetlenül TV-be, dobozon keresztül TV-be. Semmi."
Azzal szerintem egyelőre ne foglalkozz, lehet, hogy egy tetőantennához tartozik, vagy másik szolgáltató kábele!
"4. A fekete doboz távirányítóját összevissza nyomkodtam, nagyjából annyi eredménnyel hogy a kijelzőjén vagy ez szerepelt: "-- --", vagy 1 és 250 között valami szám. A dobozon pirosan világít egy LAN feliratú led és zölden még egy led, aminek a nevére most nem emlékszem (talán DVB így fejből)."
Csináld meg, amit fent leírtam és minden klappolni fog!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest