Új hozzászólás Aktív témák

  • kicsi kecske

    tag

    válasz liszi70 #49093 üzenetére

    Szia!

    Nem sértődtem meg, csak gondoltam ha ilyen Edigital meg minden oldalon úgy listázzákd a TVket, hogy LED/LCD/Plazma akkor itt sem fog belekötni senki abba, hogy mi a pontos típusa/neve a TVnek.

    Elhiszem, hogy tesztelt GT-t és látom, hogy szaki is a TV-s témában, csak azért írtam, hogy ha a válasz helyett ráugrunk egyből a másik hibájára akkor az nem igazán hat pozitív jellegű hsznek, gyakorlatilag értékelhetetlen, ennyi. Amúgy értékelem az építő jellegű kritikát is.. abból tanul az ember.

    @"a GT/VT felesleges" kijelentésem pedig arra irányult, hogy ha az ST-t is lehet manuálisan kalibrálni, neadjisten egy műsszerrel bemérve halálpontos értékeket belőni neki akkor nem feltétlen éri meg "CSAK" emiatt megvenni a GT/VT verziót, mert abban van THX mód ami gyakorlatilag már egy majdnem tökéletesre kalibrált állapotot takar. Nyílván azért kerül +300-500-900ezer FTba mert többet tud a tv. Más kérdés, hogy nekem igényem van e erre, egyáltalán kihasználnám e annyira a TV-t hogy ilyen felső kategóriát vegyek mikor beérhetném egy sokkal olcsóbb de még mindig nagyon jó típussal.

    A véleményeitek és érveléseitek alapján igen beérem az STvel is.

    Üdv,
    Kardi

    [ Szerkesztve ]

    “Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák