Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Neurotoxin #382 üzenetére
Igen vágom, hát én már nem tudom követni sem darabra sem összegre,de egy lakás árát már náluk elköltöttem, de soha semmi probléma nem volt velük, én imádom őket!
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Neurotoxin #369 üzenetére
Tilos a warez ugyebár a fórumban, de a Digital Foundry sem ok nélkül mutogatta a Bloodborne-t 60 FPS-el futtatva egy tört Ps4 Pro-n igen sok évvel ezelőtt Manapság már csak egyes Switch modellekhez kell modchip, minden más konzol esetében szoftveresen történik a dolog.
"Manapság nem is tudom, hogy hogyan tudnád megcsinálni, mikor lecsekkol mindent a gép a storeban…."
Az egyik hátrány pont ez. Tört konzollal magától értetődően minden online funkció ugrik, így a hivatalos Store-ban történő vásárlás is.www.adventuregames.hu
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Neurotoxin #367 üzenetére
Dehogynincs, csak több okból sem éri meg az illegalitása mellett.
www.adventuregames.hu
-
Kansas
addikt
válasz Neurotoxin #363 üzenetére
OK, nem strapálom magam tovább, úgy tűnik, az értelmesebb vitapartnerek is képtelenek felfogni egyszerű ok-okozati összefüggéseket és feszt fordítva látják mindet... nüanszok meg kinek kellenek, ha mindenkinek ott vannak a könnyen felfogható lózungok, bármilyen hamisak is...
Persze ennek a java része nem kifejezetten rád igaz, legalább is nem túl hangsúlyosan...Utolsó szösszenet:
A videó tényleg elég jól össze van rakva, jó részt egyet is értek vele, de azért van pár pontja, amivel kevésbé:
- a reménybeli "győztes" AA játékok, azok nem új kategória, hanem olyanok voltak az AAA játékok a "hőskorban"(kb. 2000-2015 közt), mikor még nem a mennyiséggel akarták őket eladni; alig pár, talán egy-két tucat monstre nagy méretű volt köztük(pl. Gothic 3, Witcher 3, Oblivion/Skyrim, GTA 5, Mass Effect), de csak mert szinte mind sikeres volt, elkezdték másolni őket, abban a hiszemben, hogy a több az jobb is, lufiként fel lettek fújva méretben. Sokkal nagyobb arányban voltak a közepes méretű alkotások az AAA közegben(bár én speciel akkoriban még nem ismertem ezt a kategorizálást)...
A lényeg, hogy nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, a legjobb játékok nagy többsége mindig is közepes méretű volt emlékeim szerint.
- negatívumként említi, hogy a "Sony milyen gyorsan lemondott a Concord-ról", pedig más oldalról nézve csak nem estek bele a sunk-cost fallacy-ba(bocs, nem tudok rá jó magyar kifejezést, ami van, az vagy magyartalan, vagy zavaró lenne itt), csak mert előtte az volt a szokás, hogy még egy rakás pénzt beleöltek az ilyenekbe, mielőtt lelőtték... és ezzel nem mentegetni akarom őket, az ilyen játékokat bottal nem piszkálnám meg, megérdemeltek mindent, amit kaptak érte...
- a grafika "fejlődése" nem kis részben azért stagnál, mert sok kiadó a fejébe vette, hogy a fotoreal a csúcs, és a nagy engine-ek(Unreal, Unity, Frostbite) arra gyúrnak, a kisebb stúdiók pedig pénz és/vagy tudás híján nem tudják ezeket testre szabni, így ömlenek az egyéniségtől mentes, közel egyformán kinéző játékok a menő engine-ek által hajtva.[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
válasz Neurotoxin #360 üzenetére
"majd a Sony is a maga ellensége lesz és nem jelenteti meg PC-re a játékait."
Rövid távon talán valóban így néz ki, kölönösen PC-s szemszögből nézve. Hosszú távon lehet hogy inkább tökön lövik ezzel magukat...Én nem a Sony-t sajnálom ebben a helyzetben, hanem a minőségi játékok hiányát...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Norb79
őstag
válasz Neurotoxin #153 üzenetére
Oké, hogy inflálódik a forint és mindennek megy fel az ára, de azért 2,38 millióból elég komoly pc-t lehet összerakni még ma is.
-
F-ECT$
titán
válasz Neurotoxin #153 üzenetére
Nem kell über pc. De jobb teljesítményű pc-t raksz össze ennyiből. A Ps5 esetén erre nem volt lehetőség, de a pro drága gép lett, a pc árak meg csökkentek az elmúlt 4 évben. És már a PS exek is jönnek pc-re.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GeForce Now
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok