-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
ImACeltic #66773 üzenetére
Jó hát én nem tudtam, hogy a bosszúvágyból öldöklés az ilyen "világ" kérdése, és ezek amúgy jóravaló emberek, csak hát adaptálódtak. Amúgy értékes, érző, egészséges emberek.
Gondolom a fogolytáborok tisztjei is azok, csak adaptálódtak az éppen érvényben lévő világhoz.Aztaku...
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
válasz
ImACeltic #66773 üzenetére
Valószínűleg én ítélem meg rosszul, de én így éreztem.
Lényegében végig teljesen önző, bárkit felhasznál, feláldoz a saját célja érdekében (ami egy teljesen értelmetlen vérontás lenne), és végül e mellett sem tud kitartani (tudom-tudom jellem fejlődés akart lenni, Abby-nél ez is működött, Ellie-nél ez is túl mesterkéltre sikerült). Nem tudok egytlen pozitívumot sem felhozni a cselekedeteiben, viselkedésében. A végső döntés meg számomra teljesen abszurd. Ha még a farmon hagyott volna fel a bosszújával azt megértettem volna, mert úgymond megtalálta/megtalálhatta volna az örömöt az életben. Ehelyett végiggyilkolja magát, hogy eljusson Abby-hez, ahol látszólag megkegyelmez neki, majd hatalmas csavarral egy emlék miatt még sem, majd még egy hatalmas csavarral egy másik emlék miatt mégis. Szerintem ez így már túl volt tolva, és számomra nem hozta azt a csattanót/hatást, amit a készítők szerettek volna. Valószínűleg a többségnek így volt jobb, nekem nem. [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netflix
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest