Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Én egy Death Stranding (PS4) -t rendeltem emagon 4990-ért, majd upgradelem PS5 verzióra.
(bolti átvétel ingyenes)May the Force be with you!
-
marinea2
addikt
Gondoltam hogy Spoderman MM es a Tsushima nem megy le 10k ala, viszont a LastoU 2 7k csak Felek ket honap mulva meg ps plus game lesz
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Frod
addikt
Hát, átpörgettem a BF ajánlatokat a nagyobb helyeken, részemről skip.
Azért amikor pár hete, teljesen random a semmiből volt FF7 Intergrade, meg Sackboy 7500-ért az Alzánál, na azok durva akciók voltak. Most...
Store-ban is egy olyan ajánlatot láttam, amire azt mondja az ember, hogy ez igen, ez akció (más kérdés, hogy így viszont egyre inkább Plus gyanús a cucc)
Outriders20990-> 6926A Plus jó árban van viszont a legtöbb helyen, ez meglepett mondjuk.
Do you see the white shadow?
-
Illye
tag
Az hogy a kodra PS4 van írva, attól még jó az 5-re is?
-
Csigavair
tag
Ps plus behúzva a 3000-es kuponnal 9k-ért ajándék volt!
-
Peace
nagyúr
Nézegettem az akciókat, de rájöttem, hogy nem kell semmi. Most elvagyok PS-en Dark Souls 3-al, utána pedig ránézek a PC-n felgyülemlett gémekre, mert ott vár rám a Hellblade Enchanced kiadás, Wasteland 3 két DLC-je, Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, Bright Memory: Infinite, Gamedec is megkapja végre a kontroller támogatást a következő frissítéssel. Úgyhogy azt hiszem ráér még az Returnal. Szerintem talán az maradt az utolsó játék, ami kimaradt és izgatja a fantáziámat. Meg egyébként is ezzel már illene kihúzni február 18-ig!
-
Bencus88
nagyúr
válasz ratgab #89874 üzenetére
Igen én ezért sem várok semmit az ilyen akcióktól És akkor nem érhet meglepetés. Amik úgy érdekelnek és nem első napos vételek azokat megvárom mÍg kap egy jó leárazást és megveszem. Mondjuk már csak olyan játékokra vágyok ami még nem jelent meg, néha veszek 1-1 indie gamet és ennyi. De év közbe is beszerezhető mind jó árban, tudjuk hogy ez a magyar BF nem egy nagy durranás inkább átverés a legtöbb. Persze ki lehet jókat fogni, mint én most a returnalt, na az tényleg jó ajánlat volt.
-
Rony949
őstag
Újra magyar Black Friday van. Remélem mondanom se kell hogy NAGYON figyeljetek oda honnan mit vásároltok, egyes akciók nem a valóságot tükrözhetik.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Én egy GoT DC PS5 kiadást behúztam
A Horizon Zero Dawn után hagyott űrt talán betölti -
F-ECT$
titán
A BF árakat látva azt hiszem végleg eldőlt nálam, hogy nem nagyon érdemes várni a játékokra, ha tetszenek. PS4 esetén 1 év elteltével már 50% fölötti leárazások is voltak, PS5-nél meg repkednek a 20-30%-ok. Megveszem lemezesen 25k körül, végigjátszom és használtan eladom.
Dive ever, work never.
-
Mike
veterán
ps+ mikor lesz akciós a storeban? eddig minden évben black friday alkalmával vettem meg az évest, most nyoma nincs
-
Peace
nagyúr
válasz WhiteWalker #89883 üzenetére
Azt csak a Forbidden West lesz képes!!!!!
-
Frod
addikt
válasz F-ECT$ #89884 üzenetére
Annyi kis kiegészítés, hogy a Sony 1st party stúdióira értve ezt, de igen, ott valóban nagyon szerényen mérik az akciókat.
Ugyanehhez kapcsolódik, hogy úgy látom a Tsushima-val is egy hasonlót játszanak, mint anno a Spidermannel, sokkal jobban jártam volna eladni a sima verziót, mivel az upgrade nem nagyon akar kapni semmi akciót, lassan jobban kijövök ha megveszem újra a Ps5 mindenes kiadást
Do you see the white shadow?
-
Macccy
senior tag
válasz madkiller #89838 üzenetére
Rosszul mondtam lehet: tehát, a PS4 verziónál szinte sehol sem szebb a natív PS5 verzió !ha! egy PS5-ön futtatod persze. Alapból a Quality mode -ba lövi be, az 1800p @60 aminél a PS5-ös kiadás annyival jobb, hogy el van engedve 2160p -ig a dinamikus felbontás, de ez leginkább kis jelenetben, tengerpartot nézve, ilyesmi ... A Digital Foundry megszámolta
Szóval csak emiatt nem érdemes a drágábbat venni, vagy 4000-ért frissíteni. Az Iki Island persze már megérheti, azt majd megveszem én is hozzá szerintem. -
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ebben a verzióban is elérhető a magyar felirat?
The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition
https://store.playstation.com/en-hu/product/EP4497-CUSA05571_00-00000000000GOTY1
[link]Köszi a segítséget!
-
penge111
addikt
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de azok a játékok amikből van PS4 és PS5 verzió, azoknál a ha Ps4-est veszem az teljes értékű, mert a storeba fenn van a PS5 patch.
Azért kérdezem mert egyik ismerősöm mondta hogy ezeknél a játékoknál a dualsense nem támogatott csak amit PS5-ösen veszek.Előre is köszi!
-
KaitouP
nagyúr
-
TBT
addikt
Store-ban akciós a Tales of Arise és a Guardians of the Galaxy is!
Tales of Arise 0day vásárlás volt, de a Guardians of the Galaxy kimaradt október végén.
Érdemes megvenni 15 000 Ft-ért? Mennyire sikerült jól ez a játék (direkt nem nézem a teszteket és jútyuber cuccokat)?Kena elérhető lemezes változatban is, de a Store-ban nem kapott akciót.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
S e t h
nagyúr
-
aktív tag
A hossza rendben van
(16 chapter és kb. 1 óra/chapter) A grafika + motion capture szerintem jól sikerült, a történet is rendben van.
A történetről annyit hogy szerintem oda kellett tenni magukat, mert nem terveznek microtranzakciót + DLC-t a játékhoz, itt tényleg a story van középpontban.
Ha valami negatívumot kéne mondanom maga a gameplay ami monotonná válik egy idő után. (nálam viszont a story + graf viszi a hátán a játékot.)
Avengers után kellemes meglepetés.
Ha nem akarsz sokat bukni nyilván lemezes verziót próbálj szerezni, mert ha nem tetszik a történet, eladod kis/nulla bukóval.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Frod
addikt
GotG egy lineáris csőjáték, elég középszerű harcrendszerrel, kizárólag egyjátékos kampánnyal - a jövőben sem várható semmi dlc hozzá.
Ettől függetlenül ha szereted a Marvel cuccokat/filmeket vagy magát a csapatot, akkor imádni fogod! Ha a fentiek nem állnak meg, akkor várj vele, lesz ez még olcsóbb is.Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest