Hirdetés
- PlayStation 5
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Ejj, a Hades se kapott valami nagy leárazást, mindegy szereztem végre lemezesen jó áron egy Sekiro-t De még a Cursed of Dead Gods-ra is ráfüggtem piszkosul, most megy a megnyilt új hard mód
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Totatti(Hun)
tag
Sziasztok! A Ps+ előfizetés az minden platformra jó ps4-ps5.Pl ha ott van hogy platform ps 4 akkor azt csak arra tudom használni?
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
kovsol
titán
válasz Totatti(Hun) #89902 üzenetére
PS4-5 -re ugyan az az előfizetés van.
May the Force be with you!
-
Peetey91
senior tag
Univerzalis, az accounthoz adod hozzá.
egy masodperccel lemaradtam
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Lemezes verziót kerestem én is, de azok sajnos jóval drágábbak még használt állapotban is + ugye a postaköltség is rájön.
Épp azt néztem, hogy a Scarlet Nexus-t 15 000-ért vettem a nyáron digitális formában, most meg BF keretében 18 000 Ft a lemezes (+ szállítás).
És Lara kalandjait érdemes megvenni? A teljes csomag (Tomb Raider Definitive + Rise of the Tomb Raider Complete Edition + Shadow of the Tomb Raider Definitive) 7000 Ft körül van. Azt tudom, hogy a Shadow kapott PS5 patch-et, de a korábbi két része is?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Frod
addikt
Ha teljesen kimaradt az új TR-trilógia, akkor 7e-ért egy nagyon jó és tartalmas csomagot kapsz!
Tudtommal a korábbi részek nem kaptak semmit, de talán a Rise-ban is van kapcsoló, hogy Performance/Quality módban szeretnéd-e inkább.#89909 Moby
Amit nem kapott, aki korábban nem vásárolt ott semmit.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
kzoli420
tag
Tyi lemaradtam az emagos PS Plusrol, meg volt Nioh 2 PS4-re 5 ezerert is, amihez ugye jar az ingyen ps5 upgrade. De ugy tunik, mindent elkapkodtak Ti mit ajanlanatok, Returnal-t vagy Demon's Souls-t? Mind a ket stilust szeretem, az erdekelne igazabol, hogy melyik mutatja meg jobban a PS5 erejet.
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
Totatti(Hun)
tag
Köszönöm!
Áldás Békesség Az Úr Legyen Veletek
-
nagyúr
Sony accountra él az előfizetés, ugyan az az account pedig jó PS3-PS4-PS5-re is.
-
senior tag
Konzolvilágnál ez a plus előfizetés kártya vagy kódként kapom emailben?
PlayStation Plus kártya 1 éves (PS Plus) PS4 - akciós ár - Konzolvilág (konzolvilag.hu)Mert ez a leírás alapján kártyának gondolnám.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
-
Nirvatti
tag
válasz Fox Mulder #89921 üzenetére
Kártya, a digitális 18 eFt...
De pont most linkelték a hivatalos Store-ban is 12. -
nagyúr
Na, találtam régebbi játékot, egész jó áron. Ha valakinek kimaradtak és szeretné a polcon tudni őket lehet mazsolázni.
Doom Eternal 7.900Ft (hazsnáltan kb. 7k)
Division 2 1.500Ft
Borderlands 3 3.300FtKonzolvilágnál: GT Sport, Knowledge is Power, Hidden Agenda, Ratchet and Clank (2016), Bloodborne, LittleBigPlanet 3, Chimparty, Nathan Drake Collection, Last of Us 1, God of War 2018, God of War 3, Until Dawn, Dishonored 2, Anthem 2.990Ft
MediEvil 4.290Ft
Uncharted: The Lost Legacy 2.990Ft[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Ps5-os miles morales deluxe megéri 14900-ért nem? Elvegre 2 jatekot kap az ember.
A tsushima miatt verem a falba a fejem hogy nem tudtam varni...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Frod
addikt
válasz Marcus88 #89925 üzenetére
RE3 különleges állatfaj, még használtan is nagyon drága, valószínűleg kevés lemezes példány van belőle. (Gondolkodom is rajta, hogy feldobom az enyémet.)
Exodus-ból 4197 a Gold verzió, amennyire tudom ingyen frissül PS5-re.
Do you see the white shadow?
-
kevike576
senior tag
Van még a 12ezres PS+ az emagnál, mert én nem látom?
-
noxon
őstag
Hát ez a black friday egy l@#ar
20-30% az értelmes játékokra, pénzéhes sony
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
RangerFox
Topikgazda
Guardians of the Galaxy, Mass Effect Legendary Collection meg Tsushima DC megvéve. Közben még a backlogban van a Kena, Psy2, Cold War. Szerintem év végéig el leszek játékokkal.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz kovsol #89944 üzenetére
Az a nagy dudor hianyzik a gepemrol, szoval szerintem ez nekem nem jo
De amugy az mindig olyan fura amikor lemezes valtozat olcsobb mint storeban...
hackeeeee: Kb 2 honapja volt 9ezerparszaz..
RangerFox: Ez egy igazi gamernek 2honap max...
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Wesder
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs