Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illye
tag
-
Gubu0101
veterán
-
konorti
csendes tag
Igen igy még engedte szolgaltatas nelkul kosarba tenni de utana nem engedett tovabb az alabbi uzenettel:
A kosárba tett termékeket a választott feltételekkel nem tudjuk biztosítani. Kérjük válasszon másik terméket vagy konstrukciót! -
Bazsi747
aktív tag
https://m.gamekapocs.hu/hir/73231/a_vartnal_is_rosszabb_a_helyzet_a_ps5_gyartosorain
-
konorti
csendes tag
Ertem, koszi valoszinuleg akkor ez tortent.
-
headhunter86
senior tag
válasz Gubu0101 #89311 üzenetére
Én két hete vettem Telekomnál. 10 órakor került fel, 10:05-kor rendeltem meg szolgáltatás nélkül. 10:10-re elfogyott. Nagyon résen kell lenni. Én pont bemákoltam, mert itt olvasgattam épp
Amúgy bekéri lakcímkártya számát és lakcímet. Egy címre csak egy konzolt lehet rendelni.
Persze sokak rendelnek, papa, mama címére gondolom akik nepperkednek vele
Kiszállítási cím természetesen lehet más, ez csak arra nepperek ellen van.[ Szerkesztve ]
-
Illye
tag
Néha ránézek a linkre és láttam, hogy van, gondoltam örülnétek neki!
Nem hiszem, hogy nem lesz valamennyi készlet karácsonyra. Szórakoztató elektronikai gyártó cégnél dolgozom. Annyi terméket gyártunk, hogy már nem tudjuk hova tenni.... sokkal nehezebb amúgy munkaerőt találni a gyártásra, mint chipet beszerezni!
-
Gubu0101
veterán
válasz headhunter86 #89320 üzenetére
Igen,ezt a cimezos dolgot,ahogy irtad is siman meg lehet kerulni,semmi ertelme
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz headhunter86 #89324 üzenetére
Hat ha nem figyelik,akkor lehet irni sok kamu cimet
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
madkiller
őstag
válasz Kendek #89301 üzenetére
Én még egy GT5-öt vettem korábban aztán, vhogy úgy döntöttem, hogy veszek egy galaxy bud+-t. Zongorázni lehet a különbséget. Nem csak hangminősgében, úgy mindenben és már van a samsungnak úgye ettől sokkal jobbja. Igaz, nem pshez használom, hanem telefonhoz., de ezt a haylou márkát soha többé nem venném, ez az a termék amire azt mondja az ember, hogy az a klasszik kínai.
-
MODERÁTOR
válasz madkiller #89329 üzenetére
Nem csodálom, GT5-öt én eleve nem is vettem volna (sőt, a többi sem jó a kínálatukból, csak a GT6). A GT6 viszont számomra tökéletesen szól. Persze van az a pénz amiért lehet kapni jobbat...
(#89330) Gubu0101: Semmit sem, másikat sem lehet párosítani, csak külön USB-s adapterrel.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Ha még nem vótmá:
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Griff55
senior tag
Sziasztok!
Ha a sima PS5-ös miles moralest veszem meg, akkor a játék menüjéből mennyibe kerül a 2018-as rész remaster változata?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
tomtom9
tag
Sziasztok!
Nektek sem nagyon szokott a triwarden visszairni? Mar 3 mail 3 het alatt es semmi valasz…
-
Toncsi92
tag
Szerintetek érdemes várni egy erősebb leárazásra most így Black Friday meg karácsony környékén ami érdekelne Returnal meg Demons Souls habár van egy erős kétségem hogy, egyik se fog 18-20 ezer alá menni hiába lesznek leárazások
Üdv
-
MODERÁTOR
Az LG OLED televíziói eléggé népszerűek, tekintve, hogy kiváló választás a játékkonzolokhoz. És mindjárt itt a black friday, amikorra sokan betervezik a tévévásárlást.
Mint kiderült, a hardveres változtatások miatt a pár hónapon belül gyártott C1 és G1 modellekben van egy HDCP hiba, ami megakadályozza a 4K HDR játékfuttatást. Elvileg készül a szoftveres javítás, de amíg nem tuti, hogy javítható, addig esetleg érdemes lehet megfontolni azt a vásárlást. [link] -
MODERÁTOR
válasz Gubu0101 #89341 üzenetére
Olyan kell ami hangátvitelhez jó, és azon belül nem mindegy, hogy milyen fülessel szeretnéd párosítani. Az 5.0 támogatás az oké és most már alap, de az olcsóbb adapterek csak SBC hangkodeket kezelnek, ami nem feltétlenül jó egy drágább fül- illetve fejhallgatóhoz, ami aptX-et is tud.
Nem tudok olyanról ami kifejezetten ajánlott lenne, igazából bármivel kompatibilis ami a célra való. -
Medocsabi
addikt
Na kijátszottam a Detroit Become Human-t. Hát zseniális egy alkotás volt, a végére az ember nagyon bele tudja élni magát a mondanivalóba, szeretem az ilyen játékokat 🙂 Van valami game ending statisztika valahol?
-
stemplar07
őstag
a PS Store -ban most a DiRT Rally 2.0- 2647 Ft és hozzá a DiRT Rally 2.0 Deluxe Content Pack 2.0 (Seasons 3 and 4 , +Colin McRae: FLAT OUT pack.) - 3545 Ft , igaz nem olyan szép mint a WRC 10, de a fizikája tartalma jobb sztem..
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest