Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
biceps
tag
Black Friday-kor az emagon volt pókember játék akcióban 11990-ért és volt 9990-ért is, de ott oda volt írva, hogy angol verzió.
Bevállaltam az olcsóbb angol verziósat, gondolván, hátha lesz magyar felirat a játékban. Tegnap megjött a játék és magyar borítósat küldtek. -
biceps
tag
válasz
biceps #150340 üzenetére
(#150340) biceps
Sziasztok! Ma frissült a God of War 1.21-re. Azóta összébb ugrott a kép. Valakinek van ötlete, hogyan lehet újra teljes képernyőre visszaállítani? PS menüjében hiába állítottam. A játék menüjében nem találok ilyen opciót.Ha másnak is előjön a fent említett hasonló gond frissítés után:
"You just have to make sure you edit the system settings. Under Sound & Screen shrink the display area all the way down. Accept the changes. Then max the display area back out."
-
biceps
tag
Sziasztok! Ma frissült a God of War 1.21-re. Azóta összébb ugrott a kép. Valakinek van ötlete, hogyan lehet újra teljes képernyőre visszaállítani? PS menüjében hiába állítottam. A játék menüjében nem találok ilyen opciót.
-
biceps
tag
Valaki tud már valami infót arról, hogy mikor lesz a Call of Duty WWII open beta ps4 platformon? Vagy lesz-e egyáltalán?
-
biceps
tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy milyen applikacival lehet ipad-en keresztül játszani? Illetve honnan lehet letolteni, mert az appstore-ban nem találok ilyen appot.
-
biceps
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne a megosztással kapcsolatban, hogy ha én a leírás alapján osztom meg játékokat egy másik felhasználóval, akkor én a saját gépemen tudok játszani mással, vagy ez így ki lesz lőve?
Így van a leírásban:
User 1 saját első számú PS4 játékkonzolján másodlagos.
User 3. User 5. User 9. nem férnek hozzá, mivel nem ők vásároltak.Mivel ugye a 2. controller-hez kell egy új user profil, ha ketten akarunk játszani egy gépen.
Összegezve: A helyi kétjátékos mód profilmegosztás esetén is működni fog? -
biceps
tag
válasz
biceps #85206 üzenetére
Online-on van, ennek ellenére mégis ott van a piros x és nem tudtam multizni. Ps+ om van. Újra indítottam a gépet, most átváltott kékre de a multi továbbra sem működött. Majd pénteken este újra megprobalom, hátha valami átmeneti hiba volt.
Szerk:telorol vagyok Tegla80 neked szántam. -
biceps
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan kormányt mondani ami kompatibilis ps4-el és xbox one-nal is? Vagy csak cronusmax féle átalakítóval lehet mókolni? -
biceps
tag
válasz
Sirandrish #77266 üzenetére
Igen újra lehet játszani. Ki lehet választani honnan akarod folytatni.
-
biceps
tag
válasz
james001 #76995 üzenetére
Igen nálam is lelépked. Viszont ezt a játékot nem is fanatikus gamereknek készült, hanem ilyen kis könnyed kikapcsolódásnak való inkább.
Egy-másfél óránál többet én se nagyon tudok előtte maradni. Viszont néhanapján egy kis mókázásra 2-3-4 fős csapatban jó lehet. Egyedül hamar unalmassá válik. Én public-ban szoktam csak tolni, csak hát ismeretlenekkel játszani nem az igazi. Nincs összejátszás, fedezés stb.
De ahogy írod ez a ledobálás bosszantó tud lenni. Szerintem 1-2 hónapig el-el szórakozok vele aztán ennyi. -
biceps
tag
Hali!
A Helldivers-hez keresek emberkéket coop-ra.
Egyébként ez tipikusan az a játék ami látszatra nem különösebben tűnik szórakoztatónak, de kipróbálás után egész jó. Ilyen 1-1 órára lekötős játék. Ajánlom, pláne ingyen!
Ha érdekel valakit vegyen fel és csapassuk. -
biceps
tag
válasz
dollarZ18 #73663 üzenetére
Én nem a megjelenés napján vettem meg, hanem most nyáron. A javítások után nekem tetszett. Végigvittem. Ha egy játékban nem vagy biztos, akkor vedd meg lemezesem. Az AC Unity-t használtan 6-7 körül ki lehet fogni. Ha nem tetszik tovább adod.
Aki meg a megjelenés napján vette meg teljes áron, az sose fogja az Ubisoftnak megbocsátani, akár milyen patch-et is adnak hozzá. Valahol érthető is.
-
biceps
tag
BUÉK minden kedves fórumtársnak! Köszönöm a sok hasznos információt és a Topikgazda kiemelkedő munkáját!!!
BUÉK!
-
biceps
tag
-
biceps
tag
Hali!
Aki esetleg nem tudja az [Until Dawn] az iponnál 7272 Ft. -
biceps
tag
Én látok logikát abban amit mondasz. Elvileg úgy ahogy nem adhatod el a profilod, úgy az sem megengedett hogy másnak megadod a jelszavadat. Mindenki csak a saját profiljaba léphet be a máséba nem. Így ez a dolog tényleg úgy lehet, ha valaki átmegy a haverjahoz és be akar jelentkezni az ő gépén, akkor azt megtudja tenni.
-
biceps
tag
válasz
neato3loco #64977 üzenetére
Én kb 3. hónapja vettem TLOU-t és amikor eljutottam a kerülgetős részekhez azóta pihen. Persze mindig ott van a fejemben, hogy azt is be kéne fejezni, de akad másik játék amibe belekezdek és halasztódik. De mindenképp végig akarom vinni, mert tetszik az egész úgy ahogy van.
-
biceps
tag
Valaki járt már úgy, hogy rest módból nem akart visszaállni a rendszer? Tegnap mikor volt a frissítés, akkor letöltéskor rest módba tettem, majd kb két óra múlva, mikor be akartam kapcsolni, akkor a folyamatosan világító naracssárga színű világítás pulzálva kezdett el villogni., de a rendszer nem akart felállni. Mit lehet ilyenkor tenni? Én úgy oldottam meg, hogy áramtalanítottam, de nem hiszem, hogy ez a megfelelő megoldás rá. Ötlet?
-
biceps
tag
Szevasztok!
Aki esetleg most akarja megvenni a Witcher 3-at, a Media Markt-ban 2015. október 23-ig 14.999 HUF ingyenes szállítással.
Szép napot!
-
-
biceps
tag
válasz
bandi0000 #51684 üzenetére
Szerintem sokan túlzásokba esnek pl: olyan hangos, mint egy porszívó. De akinek ilyen hangos csinálni kéne róla egy videot, hogy oda teszi a porszívót bekapcsolja 20 másodpercre, majd ki és utána bekapcsolja a ps-t (vagy fordítva). Ossza meg velünk az eredményt, engem érdekel.
-
biceps
tag
válasz
Jackie_Chan #49014 üzenetére
Én vasárnap próbáltam ki és nekem is beszaggatot látványosan, de főként átvezető videóknál. Én is egyből néztem, hogy tölt-e valamit a ps, de nem ment semmi. Aztán gép kikapcs később, estefele megpróbáltam újból és nem volt több szaggatás.
-
biceps
tag
válasz
chelseafan94 #48858 üzenetére
chelseafan94: Én is pár hete játszok a GTAV-el. Story módban olyan 60%-nál járok. Multiba még nem nagyon tevékenykedtem (csináltam egy karaktert, nyomtam egy versenyt). De felvehetsz engem is esténként és hétvégente szoktam általában fent lenni. PSN ID-m: BulldozerHUN
Neoteric: Felveszlek téged ha nem gond!
ui.: Aki játszik még, felvehet bátran!
-
biceps
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Sajna azért nem tudom játék közben tölteni a joy-t, mert messze van a konzol (közelebb nem tudom tenni) ahonnan játszani fogok. Max ha vennék egy hosszú usb kábelt. A rest mód még várat. Most rádugtam egy sony xperia z2 compact töltőjére.
Eddig nagyon tetszik a konzol. Hétvégén ahogy van időm nyúzom, hogy a 3 napon belül ha észreveszek valami rendellenességet akkor irány a bolt.Jó szórakozást Mindenkinek!
-
biceps
tag
Sziasztok!
Tegnap lepett meg a kedvesem egy fehér PS4-el. Nagyon örültem neki!
Beállítottam nagyából. Kérdésem az lenne, hogy van olyan aki még mindig telefontöltővel tölti a joy-t? Problémamentesen megy azóta is?
Egyenlőre még nem akarom rest módba tenni a gépet, és töltő dokkoló szerűséget se akarok venni a joy-nak, ezért gondoltam én is erre a telefontöltős megoldásra. Szerintem gyorsnak és hatékonynak tűnik.Üdv!
-
biceps
tag
Sziasztok!
PS4 vásárlása előtt állok. És lenne pár kérdésem felétek kedves fórumtársak.
Sok helyen látok különböző áron PS4 alapgépeket. Kérdésem az lenne, hogy a konzolok rendelkeznek-e régiókóddal. Ha igen, más nem Magyarországra szánt régiókóddal rendelkező PS4 garanciális javítását a magyarországi hivatalos Sony szervíz vállalja? Ehhez kapcsolódva a másik kérdésem pedig az lenne, hogy azért olcsóbb egyes helyeken a PS4, mert esetleg az szürkeimportos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest