-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kari9208 #52364 üzenetére
A világon semmi nem fog történni. Amikor a kontroller csumára lemerül és kikapcsol, még tele van töltéssel az akksija. Gyakorlatilag ezeket az akksikat normál körülmények között nem is tudod kisütni (persze ha nagyon lemerült állapotban néhány évre a polcon felejted, akkor ez megtörténhet, de még erre is kevés az esély).
/de ha ez be is következne, azután azt az akkumulátort többé fel sem tudod tölteni. Tehát ez nem olyan, hogy ettől romlik, vagy bármi.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52352 üzenetére
Hát nem feltétlen lopakodós, de néha jobb csendben hátulról elintézni az ellenfelet Minden egyes megspórolt töltény növeli a túlélés esélyét. De amellett lehet őket vascsővel, deszkával, meg bézbózütővel náspángolni de azok is fogyó eszközök egyrészt másrészt meg ha sokan vannak akkor nem sokat ér
A szemüvegtisztító jóWe were here
-
Because
őstag
válasz kari9208 #52346 üzenetére
ilyen a zongoralakk... dolgoztam autóelektronikával foglalkozó multinál, ahol az ilyen típusú előlapok 60%-a már gyártás során ment kukába (nem lehetett rajta karc). flancos európaiaknak a csillogás kellett, viszont érdekes, hogy az oroszoknak küldött modellek esetében matt előlapot kapott ugyan az a termék (itt nem is volt gond)
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52342 üzenetére
Na meg arra is figyelni, hogy ne használják fegyvert, ha lehet, mert kevés töltény van pályaszerte Szóval a pazarlást bünteti a játék
A karcolós kérdésre: Sajnos ezek a fényes felületek ilyenek, puha ronggyal szoktam törölni, meg kicsit benedvesítve monitor tisztítóval.We were here
-
marilllyo
veterán
válasz kari9208 #52300 üzenetére
Azért jó az a játék...mert minden ízében hozza a maximumot. Van egy remek story...enyhén klisés...de teljesen rendben van. Zseniálisak a párbeszédek mint a GTA 5-ben. A grafikája gyönyörű. PS3-ból anno kihozták a maximumot....és mindezek mellett ez egy játék...tehát játszani kell. Ügyesnek kell lenni. Nem idegesítő...nem monoton. Szépen váltogatja az akciódús és a sunnyogós részeket. Ezt cseszte el a Quantic Dream a Beyond two souls-sal. A Heavy Rain-t oda vissza imádtam....A BTS rátett volna mégegy lapáttal...erre elfelejtették, hogy azért "játszatni" is kéne a gyereket...nem csak mozizni.
Látszik, hogy odafigyeltek rá és dolgoztak rajta. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy....a játék minden pillanatában érzed, hogy a készítők legfőbb célja az volt, hogy ez egy nagyon jó játék legyen. Szerintem a Naughty Dog-nál ez már presztízs kérdés...
Bár...az Uncharted 3-nál azért én éreztem egy..."na jóvan dobjunk össze egy harmadik részt".
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
vonSux
őstag
válasz kari9208 #52286 üzenetére
Ne vedd komolyan, senkit nem zavar (érdekel?) igazán, hogy milyen konzolt teszel a ps4 mellé. Majd látod, vagy visszaolvasol, hogy sokunk használt/használ több platformot. Baráti csipkelődés, hogy a gyengébb teljesítményű, hangosabb és rondább eszközöket gyártó oldalt leszóljuk
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52292 üzenetére
Köszi!
A last of us-al.. Kevés játékba tudom így beleélni magam, de ez... Csak akkor teszem le a kontrollert, ha már besokallok, illetve akkor se teszem le, elkezdek fifázni.. Csakhogy ott meg nem tudok 100%-ban koncentrálni, mert azon agyalok, hogy mi lesz a last of us folytatása... hogyan megyek tovább
Online még nem, de tervezve van Az ismertségi körömben senki nem ps-ezik, úgyhogy új emebereket kell keresniWe were here
-
A`rpi
addikt
válasz kari9208 #52271 üzenetére
Azt a baloldali fehér izét ki kidobnám (Jól van az ott, csak viccelek.)
Én a helyedben feltenném TV alatt kényelmesen elférne, és még jól is szellőzne.
Esetleg vennék neki Vertical Stand-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52271 üzenetére
Hát ahogy látom felfele van hely, hogy cserélődjön a levegő, oldalt meg, hogy szívjon be frisset Kicsit előbbre húznám (már amennyire lehet, mert ugye hátra fújja ki a levegőt), de ezzel semmi baj nincs, még csak lyukakat se kell rá vágni szerintem. Ahogy elnézem 5-10 centi még van mögötte, az meg bőven elég, hogy felfelé kiszellőzzön.
Angry Rabbit kolléga mutatott nekem ebay-en egy kiegészítő ventilátorsort a gép hátára, ha nagyon melegedne, akkor esetleg érdemes lehet beszerezni egy ilyet, de ezzel valszeg hangosabb is lesz, meg minimálisan nagyobb is.
http://www.ebay.com/itm/121429867715?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
De amíg nem jelez folyamatosan túlmelegedést, addig nem hinném, hogy szükség lenne
[ Szerkesztve ]
We were here
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz kari9208 #52264 üzenetére
A melegedéssel annyira sose foglalkoztam. Annyi, hogy a gépet nem rakom puha süppedős szőnyegre, hogy ne kapjon levegőt vagy nem takarom be pokróccal a tv állvány alsó polcán van ami egy edzett üveglap jól vezeti a hőt, körülötte nincs semmi tudja szívni fújni a levegőt. Játszok egy órát vagy kettőt vagy tizenkettőt egyben majd kikapcsolom. Így volt ez a régi gépeimnél is így van ez most is. Soha semmi baj nem volt. Ötödik ps3 mat nyúzom sosem volt baja egyiknek sem. Egyszer elmentünk nyaralni és úgy felejtettem a gépet legalább hazaérve egyből tudtam folytatni de nagyon oda akarunk figyelni akkor 10-15 perc főmenü játék után sz.tem elég neki.
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52264 üzenetére
Én napközben, ha még használom, csak készenlétibe, estére teljesen kikapcsolom.
Ha teljesen kikapcsolod (és emiatt nem hűt tovább) akkor sincs baj. Ugye tudni kell, hogy azért (is) hűt tovább a készenléti módba kapcsoláskor, mert bizonyos feladatokat elvégezhet úgy is a gép, pl frissítések letöltése, játékok is futhatnak elvileg tovább. Ha teljesen kikapcsolod, nem végez el semmi feladatot, így a szobahőmérséklet visszahűti[ Szerkesztve ]
We were here
-
A`rpi
addikt
válasz kari9208 #52262 üzenetére
Ide felteszed a képet és belinkeled. Vagy használod PH beépített képfeltöltő rendszerét.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52250 üzenetére
Bocsi, lejárt a szerkesztési idő. Mintha az rémlene nekem, hogy az usb áramellátáson kívül azt is be kellene kapcsolni, hogy készenléti módban töltse a kontrollert. Most nem vagyok a gép közelében, nem tudom megnézni, de talán valaki majd megerősíti, vagy megcáfolja
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz kari9208 #52250 üzenetére
Szia, üdv a klubban
Ha teljesen kikapcsolod a konzolod (tehát nem világít rajta semmi) akkor nem hűt tovább, csak akkor amikor készenléti (narancssárga) módba van, és akkor is csak akkor, ha szükségesnek érzi
A második kérdésedre vonatkozóan, ha nem világít narancssárgán a kontroller, akkor szerintem feltöltött, mert én készenléti állapotban raktam fel tölteni, és a töltés alatt végig világított. Esetleg vedd le a kábelről, kapcsold be a gépet, és nézd meg, hogy feltöltött-e. A lényeg, hogy miközben tölt, elvileg narancssárgán világít stand by módban.
Hát kell neki a szellőzés, meg a hely. Nem tudom, mennyire szűk helyre van bepréselve, esetleg felfele tud-e távozni a levegő. Oldalt is legyen hely, mert onnan szívja be a frisset.We were here
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VPN topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok