-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kari9208
csendes tag
válasz szarvasbogár #52294 üzenetére
Hát igen,ha valamit elkezd gyűjteni az ember akkor nincs megállás
Valóban nagyon jó ezt így látni,de egy mai fiatalnak sajnos ezek nem jelentenek semmit,mert ők csak azon vitatkoznak,hogy melyik platformon milyen grafikával és milyen felbontásba és hány fps-el fut egy adott játék... Bezzeg még annó pl nintendon is milyen jókat szórakoztam a marion,tini ninja teknőcökön stb.. Ja és persze azt nem hagyhatom ki mikor kisrác koromban nintendon tv elött lövöldöztem a kacsákat meg a repülő tányérokat Mekkora szórakozást nyújtott Ezt egy mai fiatal el sem tudja képzelni
Nem mint ha én olyan nagyon öreg lennék ( 23 éves vagyok ) de hálIstennek nem tartozom a mai fiatalok közé semilyen téren[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Formula-1
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok