-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz S.Gabi #36319 üzenetére
Szerintem egy konzol nem túl drága. Ha azt vesszük példának, hogy a villamoson, vagy plázában nem tudsz körbefordulni úgy, hogy ne legyen valamelyik tini cica kezében egy iphone, vagy az aktuális samsung csúcstelefon, akkor egy konzol se drága.
Szerintem az a gond, hogy az a réteg aki igényelné, az többségében otthon ülős típus, vagy barátaihoz jár át konzolozni. Nincs kultúrája ennek, nem úgy mint mondjuk Koreában, ahol sokan járnak ilyen játszós kávézókba, és ott sracraftoznak stb.May the Force be with you!
-
addikt
válasz S.Gabi #36319 üzenetére
110 ezer a konzol, és ha digitális játékot vesznek felesbe az emberek akkor 7500Ft/ játék. Ez amit te akarsz régen jó biznisz volt, én is voltam ilyen helyen mikor megjelent a ps2. De manapság ez szerintem halott ötlet. Ne mondom hogy ne csináld, mer csináld ha akarod a te pénzed, de én személy szerint ebbe nem ölnék egy forintot sem.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dicker
őstag
válasz S.Gabi #36313 üzenetére
Ezt úgy hívják internetkávézó. Elég sok ilyen van, némelyikben konzol is akad.
Két középiskola közvetlen közelében lenne értelme, máshol halott ügy.
Mozikban is lehet konzolozni, annak már nagyobb vonzereje van az átlagembernek is.
Külön nem kell adózni, ha létrehozol egy céget úgyis adózol majd eleget, azt is próbálod elkerülni, ha hasznot is szeretnél.
Egyébként meg normális könyvelőt kell megkérdezni, elmagyarázza neked, amit kell tudni. -
tarti19
senior tag
Az ötlet jó,d e szerintem ez nagyon beszűkült piac lenne egy ilyen komoly kezdeményezésnek.
Jelenleg a használt játékok futtatása teljes mértékben legális a konzolon. Itt igazából az lehet a kérdés, hogy a maga a szoftver alapvetően milyen jogviszonyba kerül mással.
Tehát azt gondolom, hogy egy kölcsönzőként működő opcióval érdemes kikérni a Sony véleményét.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
sittes79
addikt
Szerintem kérdezz meg egy konzolboltot vagy akár MM-et, ugyanis ott ki lehet próbálni a játékokat az is igaz, hogy nem kell érte fizetni, de biztos van ennek valami jogi, adóügyi szabályozása. Régen voltak ilyen LAN party-s helyek, de szerintem ma már más világ van, "fillérekért" van net, szóval mindenki otthonról kockul, akinek meg nincs pénze konzolra, annak arra se lesz, hogy ilyenért fizessen szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyugatinál Playstation 5 slim / fat / pro + 2 év garancia + beszámítok
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan