-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
addikt
válasz jalicsbal #7744 üzenetére
Mondjuk nagy különbség nincs a warez, és az adócsalás ilyen formája között. Talán az utóbbit jobban büntetik, ha akarják.
Ez olyan, mint egy ismerősöm, mikor nem volt magyar iTunes bolt, az US boltban amcsi, kamucímes reggel vásárolt zenét, mert ő legálisan vásárol zenét.... Persze, ilyenformén az nem volt legális, mivel megszegte a vásárlási feltételeket, viszont akkor, és most is a zene privát célú letöltése az legális Magyarországon, szóval pont fordítva, mint ő gondolta. Viszont tényleg fizetett a külföldi előadóknak valamennyit.Madwe: de megszeged a vásárlási feltételeket, mert nem az igazi címedet adod meg, szóval csalsz, ezért kifizettél egy csomó pénzt, de ha perre kerülne sor, elbuknád, mert jogilag nem lesz a tiéd a használati licensz.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz jalicsbal #7744 üzenetére
Igazából Sonynak tök mindegy honnan kapja a pénzt, USAnak tök mindegy h ha nem adózó államba vásárolsz náluk, esetünkben magyarországnak nem mindegy h nem itthon fizeted be az adót, de magyarország jobban teljesít uh leszarja de komolyan, nem hiszem h bárki is foglalkozna ezzel, nem nagy kiesés ez mo-nak sem... Inkább a sonyt baszogassák h miért kerül itthon 2x annyiba mint ami odakint van, nem csak az áfa a klönbség... Ja igen tudom szállítás, digitális terméknél biztos nehéz, de amúgy is egy viccnek tartom amikor kb minden keletről érkezik, miért drágább annyival euba szállítani mint usaba h 1usd=1eurral számoljanak...
Nem hiszem h Mo. elkezdené pl baszogatni sonyt, nekem meg beszólnak én adózom szivesen, de a 60usd után nem pedig a 70-80 eur után ami itthon van...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok