Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
válasz tothjozsi96 #268268 üzenetére
En a store-os jatekokra szavazok.
Rengeteg lemezes jatekom volt, de sokkal kenyelmesebb ha a megvásárolt játék mindig elérhető a profilomról .Pl volt egy költözésem, ~1800km nyilvan nem hoztam magammal egy szekreny lemezes játékot.
Nem is vettem mar lemezeket, profilra vásárolt játékok bármikor elérhetőek ha ugy alakul. -
Mauzes
addikt
Ha újra megvennéd digitálisan, akkor nem igazán érdemes. De mivel a többséggel valószínűleg nem fogsz újrajátszani, így ezeket érdemes végérvényesen eladni, hogy csinálj pénzt, ráadásul most érdemes eladni a később helyett, mert idővel a legtöbb játéknak csökken az ára.
-
fausto
addikt
Arra figyelj, hogy a lemezes meg a digitális mentése nem mindig kompatibilis egymással, ez úgy derülhet ki, hogy eltér a termék kód (ami a lemez oldalán van, illetve a Store-ba látható)
-
Frod
addikt
Kényelmi szempontból lehet jó esetleg eladni a lemezest és megvenni digitálisan.
(Én pl a Rainbow Six-el jártam el így, mert utáltam cserélgetni a lemezt, a Storeban pedig aprópénzért dobálják akciókor)
Vagy ha valamiről tényleg azt gondolod, hogy egyszer lemegy és vége, de ez már szubjektív." Illetve ha lemezről játszok ki egy játékot ott a trófeák is elvesznek, nem?"
Ez totális nonszensz, nem törlődik semmi trófea.
Sőt, ha akarnád se tudnád törölni!!! (Trófea gyűjtőknél ez probléma sajnos)Do you see the white shadow?
-
nagyúr
Van rengeteg dobozos játékom, érdemes ezeket eladni és inkább Store-ból megvásárolni őket?
Szvsz nem. A lemezest bármikor elcserélheted vagy eladhatod. A storeos változat meg mindig az accountodhoz lesz kötve.
Illetve ha lemezről játszok ki egy játékot ott a trófeák is elvesznek, nem?
Dehogy vesznek el. Megmarad természetesen. -
RangerFox
veterán
A trófeákat nem befolyásolja, hogy dobozosan vagy digitálisan lett megvásárolva a játék, ugyanúgy látszanak és megmaradnak a profilodon a trófeák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.