-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz #95558144 #163385 üzenetére
Jól emlékszel itt vannak a számok
Xbox 360 Released: 2005, Units sold: 84 million
PlayStation 3 Released: 2006, Units sold:83.8 million*
*Final sales are greater than the reported figure.@Moby - Ezt nem nevezném tetemes Sony lemaradásnak, ráadásul a box egy évvel korábban rajtolt.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #163346 üzenetére
Végülis tényleg nem, idén csak 3 hulladék exclusivat kaptunk, ebből a God of War óriási siker lett a kritikusok szerint is (még MS is gratulált hozzá), a Detroit is jól szerepelt, a Spiderman meg pénteken érkezik...
#kappa@Rage47 +1
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz seniman #163265 üzenetére
A teljes sorozat kimaradt eddig
Youtube videó alapján érdekesnek tűnik a történet, meg rengeteg side quest van ahogy látom.
Teszek vele egy próbát, most hogy lepörgött a GoW kell valami az RDR2-ig.
Köszi a választ!@wesder - köszi neked is!
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Far Cry 5-rôl valakinek tapasztalat/vélemény?
Gondolkodom hogy megvegyem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Peace #162619 üzenetére
Én megértem, hasonlóan gondolkodunk, soha nem veszek játékot day1, mert rengeteg a backlog most is.
Jelenleg a GOW-ot játszom ami így az áprilisi megjelenés után már csak 9-10k lemezesen használtan, nekem ennyit bőven megér a várakozás, spoilereket elkerültem, az élmény meg ugyan az, hirtelen nem fog már esni az ára sem.
RDR2-t is biztosan megveszem de csak majd december közepén, jó lesz az 10-12k-ért is, úgyis rengetegen megveszik sokan végigrusholják és repül is fel apróra.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz Xaels #162486 üzenetére
Ezen futott egyébként a Cyperpunk:
Processzor: Intel i7-8700K
Alaplap: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming
Memória: G. Skill Ripjaws, V 2x16GB, 300MHz, CL15
Videokártya: GeForce GTX 1080Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
Tápegység: Corsair SF600 600WHát nem olcsó cuccok. Kell azért majd az az optimalizálás.
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #162402 üzenetére
Hiányzik mint mókusnak az erdőtűz...
Még mindig úgy néz ki ahogy eddig? Pixelharc?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz kekesi132 #162131 üzenetére
Szerintem reálisnak mondható, 60-70k között hardveraprón találni garanciás Slimeket, nem nagyon tudok típushibáról, nem jellemző.
Érdemes szellős helyre tenni majd, nem egy polcba betuszkolni ahol nem kap megfeleő hűtést, de egyébként nincs vele baj, az én Slimem pl. full hangtalan. (kivéve HZD térkép, GoW térkép, na ott azért hallatszik )* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz gianni85 #162029 üzenetére
Tökéletesen megfogalmaztad helyettem is.
Az a fajta játékos vagyok akinek nem fontos hogy day1 játszhasson a játékkal (óriási a backlog most is), tökéletes példa erre, hogy tegnap kezdtem bele a God of War-ba, és még olyan címek várnak mint a Wolf2, Evil Within2.
Számomra ugyanazt az élményt nyujtja kicsit később is megfizethető áron mint day1.
Jó döntésnek bizonyultak a lemezes játékaim eladásai is, mikor hónapokkal ezelőtt kiszálltam az Xbox-ból, az az account most pl. pihen.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #162007 üzenetére
oriic a másik topicban már megírta.
Akinek nem futja hogy egyszerre kifizesse a konzol árát, annak jó lehet részletre, egyébként meg ugyanannyira jön ki, mintha egyben megvennéd Goldostól, GamePass-ostól, nincs sok értelme, nem találták fel a spanyol viaszt.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Peace #161672 üzenetére
De-de, én is az elsőtől mentem végig a negydikig szép sorban, és nagyon élveztem ahogy fejlődik a technika/grafika, minden.
Még adós vagyok a Lost Legacyval, de most a God of War jön előtte, meg az Evil Within 2-t kéne befejezni.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
És mit csinálnak a rengeteg papirral, vagy tudással, neki állnak gyárakat-eszközöket-infrastruktúrát építeni a semmiből?
Merthogy alapanyag az ugye nem sok maradt, közben meg üldözte őket az összes robot, gondolom feltünt volna neki, hogy Pistáék épp egy gyárnak alapoznak a hegy lábánál[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz consono #161254 üzenetére
Én már mondtam legutóbb is, ahhoz hogy teljesen összeálljon a kép meg kell hallgatni az összes hangfile-t, elolvasni az összes jegyzetet, figyelni a monológokat.
A legtöbb gamer oldalon nagyon jó értékeléseket kapott a történet.
Nincs ezzel a játékkal az égvilágon semmi gond, fenntartásokkal indult neki kb. ennyi a történet.
Bár jönne már a HZD2, day 1 vétel lenne.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #161176 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, remélem jól fog sikerülni, kevés a sniper jellegű játék.
Az előző rész 2 fillért nem ért, tele volt buggal, ku**a unalmas volt a story, üresek voltak a pályák, nem sikerült jól na.
Ezen a szinten még mindig köröket ver a Sniper Elite sorozat a szériára, bár annak is vannak betegségei (story).* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz danielgalaxy #161171 üzenetére
Fura nekem is, a minimum az lett volna, hogy csinálok egy új accountot, mellékelem az eddigi vásárlásokról a mail-eket, és megkérem a Sony-t hogy "Please push the games to my new account. Thanks!"
-
Zoleee83
addikt
De gondolom amikor odaértél azért valamit csak kiírt a játék, hogy kellene valami kis story-t is csinálni mielőtt ezt fel szeretnéd venni.
Sokan beleesnek ebbe a hibába hogy nem olvassák el, gondolkodnak el a story-n aztán nyomatják hogy bugos a játék.
Max úgy lehetett volna megoldani fejlesztői szemmel, hogy csak akkor jelenik meg a térképen ha már elértél a story egy bizonyos pontjára, mondjuk ha végig gondoljuk teljesen érthető miért nem tudod felvenni mondjuk egy 11-es szinten.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Peace #160934 üzenetére
Nekem 700 Ft-os Alis' vertical stand van, olyan sokat nem számít, annyi hogy igy körben több levegő éri, meg ha beleállítom a Slim-et akkor alul is több hely van szellőzni.
De leginkább a helyhiány miatt volt hasznos.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Cimborámnak tegnap megérkezett a White Pro-ja, egészen hihetetlen módon "szinte" teljesen hangtalan.
HZD-vel próbálta, nem üvölt egyáltalán a gép.
Emellé 10%-ot visszakapott törzsvásárlóin, jó deal volt 130k-ért.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #160594 üzenetére
Férleértesz
Tudom mi van rá, sőt ismerőseim nagy része két konzollal tolja.
Benne volt dőlt betűvel hogy Nekem mi a prioritás, ez tényleg nem egyenlő a mi van rá-val, maradjunk annyiban nekem jobb jelenleg a kék doboz. Leginkább storyt szeretnék játszani exclusive és multiplatform fronton is és ez jelenleg nekem itt adott.
Nem az xbox-ot bántottam ezzel mert teljesen jó konzol, jó szolgáltatásokkal, nagy játékfelhozatallal, erős vassal, csak jelenleg nem én vagyok a célközönség, ennyi.
De be is fejezem mert elmegyünk a box vs. ps irányba, aztán meg jön a kinek milyen hangos, pro vs slim kérdéskör.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #160587 üzenetére
Tudom, abszolút képben vagyok a box képességeivel, szolgáltatásaival, onnan jöttem nemrég
Nekem nem ér jelenleg ennyit, plusz nem érdekelnek az ennyire régi címek sem, újak nem nagyon vannak, nem multizom, két konzolt meg nem akarok tartani, nekem felesleges.
Digitben meg maximum csak indie-t veszek, mindegyik lemezes, látod milyen jó hogy különbözőek vagyunk?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #160536 üzenetére
Tényleg nem poénkodok, nézd meg a videó jobb szélén ott figyel az R2,háromszög,kocka,kör,L2 -> 3:33-nál mondjuk.
Egyértelműen PS4 Pro.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Gery9112 #160570 üzenetére
Most mér' vagy ilyen, van rá Minecraft 4K, meg PUBG , meg Sea of Thieves is !!!
@ adamssss - Nem egyszerű valóban, próbálj fejleszteni, meg sidequesteket csinálni, ha elérsz 15-20-as szintre onnan már sokkal könnyebb lesz.
Én leginkább a bokorba rejtőzve irtottam, nekem ez vált be a leginkább.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #160508 üzenetére
A gameplay-t 4K-ban rögzítették PS4 Pro-n.
-
Zoleee83
addikt
válasz sting2 #160486 üzenetére
Na örülök ha kedvet kaptál hozzá!
Egyébként pont akciós az EW2 a Storeban 6k, olyan 20-30 óra közötti végigjátszással szerintem abszolút rendben is van.
Nekem még a Resi7 hátra van, azt érdemes lenne behúznom, ha már szóba került?[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz sting2 #160465 üzenetére
Ahogy előttem Moby is írta, szerintem is akció-jumpscare-horror-movie, tehát nem gusztustalan, mert a karakterek az ocsmányabb fajtából is szépen ki vannak dolgozva.
Az Evil Within 1 ebből a szempontból a gusztustalan/félelmetesebb kategória, a második rész már sokkal inkább filmszerű, story orientált, és furcsamód nekem is a Last of Us ugrott be róla elsőre.
Emellett viszont tud besz@ratós lenni, volt hogy majdnem eldobtam a kontrollert, a jumpscarek miatt.
Gyanítom koncepció volt hogy szélesebb régeteget tudjanak megszólítani, illetve van benne FPS mód, side questek, szóval nálam nagyon betalált.
Szomorúan ovastam hogy valószínűleg ezzel vége is a sorozatnak, mert alig fogyott belőle, kár érte.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Tegnap elkezdtem a The Evil Within 2-t, az első rész végigjátszása után.
Azt kell mondjam, hogy hihetetlenül jót tett ennek a játéknak a kicsit open-word megoldás, nagyon jól megoldották, érdekes a story, kellő kihívás van benne, szóval nálam 10/10, remek kis játék lett.
Eddig 3 órát tettem bele és még csak a chapter 3-elején tartok.
Akit érdekel a stílus (és nem ilyen későn, egy év múlva kezd neki mint én) ajánlom .* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
No comment, made my day!
Akkor innentől inkább nem játszom (De igen!) mert nem reális, nem ugrálunk falakon hálót lőve, nincsenek robot dínók, Kratos leviatanja is hülyeség mert nem jön vissza...[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Polllen #160318 üzenetére
Amúgy van benne közelharc, de minek is kellene odaállni face to face harcolni, ha már az első 5 percben úgy indulunk hogy tudjuk használni az íjat, bombát, vagy bármit aminek van hatótávolsága?
Végülis tök reális lenne órákon keresztül fél méterről püfölni néhány tonnás robotokat.
És igen mindenhol leírták, én is tudom, hogy innen onnan összeszedett elemekből áll, de jót felhasználni nem bűn, ezért írtam hogy több ilyen kellene.
De nem akarok meggyőzni senkit sem, akinek tetszik játsza, akinek nem, elengedte, így van ez jól.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Polllen #160304 üzenetére
Én meg azonnal rohannék a a második részért megvenni, csak jönne már.
Több ilyen játék kellene, nagyon kevés az igzán minőségi AAA cím, ami ráadásul korszakalkotó
Rettenetsok' PS4-et eladtak csak a HZD miatt, én is xboxról jöttem anno szinte csak ezért.
Inkább HZD jellegű játékok jöjjenek mint a szokásos copy-paste, más a skin (AC, FC, WD) Ubisoft játékok évről évre.@.LnB - Maga a világ, ahogy kinéz, a harcrendszer, a fejlődési fa, ahogy a story fel van építve, a side questek. Persze ehhez az kell hogy meghallgasd az audiofileokat, elolvasd a lettereket. Persze ha nem húz be akkor nem értékeled annyira, nekem ilyen a Witcher pl.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #160221 üzenetére
Hát én pont az ellenkező oldal vagyok, nekikezdtem vagy 2x-3x is a Witchernek, de sosem bírt lekötni pedig jópár órát beletettem.
Ellenben a HZD-t 72 órával platináztam, minden percét élveztem, és valóban olvasni kell a jegyzeteket, hajónaplókat, mert anélkül nem fogja az ember érteni a lényeget.Az RDR2 viszont nagyon várós, elő is rendelem, ha csak a szokásos "rövid" Rockstar story lesz benne, akkor megint eltűnök pár hétre.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz kriszpontaz #160108 üzenetére
Nekem is Alis van, semmi probléma nincs vele. Kb ua mint a gyári, és volt vagy 700 Huf átszámolva.
-
Zoleee83
addikt
Maffia 3 nagyon nagy deal, hihetetlen jó a story, a bugok nagyrésze is javítva. Laza 70 óra alatt toltam végig csak a fő szálat, és befejezésből is 9db van. Zeneileg 10/10 annak aki szereti a blues/rock zenét.
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #159813 üzenetére
Mekkora clickbait volt, troll is on.
Ezzel együtt nagyon szépen megtolta a GoW a PS4 eladásokat, meg kéne vennem lassan.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Xaels #159531 üzenetére
Pont ezt akartam írni.
Egy rettentően erős story lesz gyönyörű látványvilággal, egy olyen csapattól aki már bizonyított.
Kb mintha a Rockstar vagy a Naughty csapatairól beszélnénk, nem szoktak hibázni.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Cyberpunk2077:
"Also Hungarian, Czech and Arabic (subtitles). However, the list is not final yet, so additional languages might be supported at launch."
😀🤘* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz kriszpontaz #159231 üzenetére
Én boxon játszottam végig a story-t, de kb. mintha a fogamat húzták volna, volt egy jó alaptörténet ami a 2 chapter környékétől full ismétlődik, ráadásul nagyon bugos is volt, amellett hogy üres az open word ellenére.
Lehet itt jobban fut, a Sniper Elite sorozat ettől nagyságrendileg jobb ha hasonlítani kell.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Gigicuci #159194 üzenetére
Gondolom naponta fogják csepegtetni, Sony-nál előfordul, de használd a PSPrices oldalt, ott látod az aktuális akciókat, és általában hamarabb fent van a lista mint a PS saját oldalain.
Hellblade, Last Guardian érdekelne, a Hellbladeről olvastam jókat, lehet behúzom.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz mike1334 #159166 üzenetére
Nemrég játszottam végig az Uncharted ND Collectiont (1-2-3) az elsővel kezdtem remek játékok, a 2. rész szerintem a legjobban sikerült darab.
A trilógia 3. része volt az ami nem fogott meg, olyan semilyen lett számomra.
Jelenleg az Uncharted 4-et játszom a 10. chapternél járok, vannak visszautalások, nagyon tetszik.
Szép a játék simán elmegy filmnek is.[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
válasz #80123904 #157967 üzenetére
Nem bántásként, de a hiba a te készülékedben lesz.
70 órával platináztam, úgy hogy az utolsó sarkokba is elmentem szétnézni, nagyon jól összerakott története van a játéknak.
Már várom a HZD2-t, mint ahogy sokan rajtam kívül."Szerintem meg buta vagy, ha ilyet állítasz." -- > akkkor meg ne írd ki, mert az meg a te izlésed minősítí
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
A The Evil Within-t játszom survivor módban, óriási ez a játék, sokszor rendesen beparáztat és amikor azt hiszem már minden komolyabb boss-t láttam, akkor csak lesek hogy neee mááár!
Story is rendben van, be is szereztem a második részt is, ott figyel a polcon.
Kedvenc játékaim közé került.@Djuree - Az 1 is beszippant, az eleje a Chapter 2-ig olyan semmilyen, aztán fokozatot vált a játék, Trust me!, érdemes lenne a 2 előtt végigjátszani, vagy legalább YT-on megnézni a story miatt.
@marilllyo- engem semennyire sem fogott meg a FH sorozat, most hogy elviszik full multiplayer irányba még kevésbé érdekelt. Pont a single story hiányzik belőle nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #157452 üzenetére
Hát belőlem ezt váltotta ki, de írhattam volna azt is hogy ipari hulladék számomra. 😂 Semilyen érdeklődést nem váltott ki belőlem, azt a 30-40 percet is sajnálom amit a yt gameplay-jel töltöttem. Ez van, ettől még másnak tetszhet, nem vagyunk egyformák.
-
Zoleee83
addikt
válasz wierra #157431 üzenetére
Rettentően unalmasnak találtam én is gameplayek alapján.
Olyan érzésem van mintha Titanfall akarna lenni souls beütéssel, de a legnagyobb bajom hogy unalmasnak látom, itt-ott jön egy repülő valami ami olyan közel kerül hozzád, hogy egy elektrobézból' ütővel lecsaphasd, meg jön néha valami boss, de töbnyire üres mászkálás.
Nem én vagyok a célközönség, nem adok érte pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz Divinity #157209 üzenetére
Üdv a klubban!
(Ezt jó drágán sózták rád, én maradtam volna a hardveraprós vásárlásnál + olcsón használt karcmentes játékok ugyan onnan.)
Én márciusban vettem 500Gb Slimet 2 év garral 63k-ért (Alzás 2 év)
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz penge111 #156802 üzenetére
Én reggel óta nem tudok a Store-ból vásárolni, félelmetesen sz@r egy valami.
Próbáltam mobilról, gépről operával, chromemal, explorerrel, inkognitó módban, de sehogy nem enged fizetni.
Mindig erről a gépről szoktam vásárolni eddig nem volt gond vele.
(Most tényleg kitiltott 24 órára?)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Nálam egyértelműen az Uncharted 3 volt a leggyengébb a sorozatból, rettentő sok helyen untam, volt ahol ugyanazt az olcsó fordulatot többször is elsütötték, nem jött be. (Egyben toltam végig mindhárom felújított részt)
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
" A Naughty Dog bejelentette, hogy a The Last of Us első részéből (a PS3-as alapkiadásból, a hozzá érkező DLC-ből, no meg a Remastered változatból) összesen 17 millió példány fogyott 2018 márciusáig."
Persze a single game halott, ja nem ! 😁🤘
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz eladogeppc #155162 üzenetére
Nem bántásból, de az a baj hogy lusta vagy elolvasni az összefoglalót és inkább értetlenkedsz, de megpróbálok segíteni:
PS+:
Havidíjért cserébe ingyen multit kapsz, plusz havonta "ingyenes" játékokat, PS4-re ebben a hónapban Trials Fusion, XCOM2, Call of Duty B.O. III.elérhető.
Ezeket a játékokat addig játszhatod ingyen, amíg van élő PS+ előfizetésed, ha újra veszel előfizut, újra eléred őket.PS Now.: Hivatalosan hazánkban nem elérhető de Oriic írása alapján megoldható, tegnap már linkelték.
Xbox Gold:
Szintén havi előfizetésért ingyen multi, és kapsz 4db ingyen játékot, 2db One, 2db 360-as címet, amit szintén addig tudsz játszani amíg van élő előfizetésed ( kivéve a 360-as címet, mert azt örökbe megkapod, azt akkor is játszhatod ha nem él a gold előfizetés)Xbox Game Pass:
Havi előfizetésért hozzáférsz 100+ játékhoz, szintén addig játszhatsz velük míg él a havi előfizetésed, illetve míg el nem távolítják a listából, jellemzően néhány hetente frissül a Library.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #155077 üzenetére
Szerintem megleszel vele, nem bonyolultak a dialógok. Egyébként van magyar feliratos végigjátszás Yt-on, ha esetleg elakadsz.
Ugyanitt napi hülye kérdés: Uncharted 4 digitálisan 6k-ért megéri, vagy inkább lemezesen vegyem?[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
válasz szzoo #154331 üzenetére
Alapjában véve nekem is tetszett, bár én is biztonsági játéknak éreztem.
Hoztak egy új Halo, Forza, Gears részt ami a fanoknak nagyon jól jön, nekem egy kissé Fast & Fourious íze van, vártam legalább 1db teljesen új AAA címet, ami teljesen elrugaszkodik mindentől, a többi megint indie volt.
A saját címekből az Ori ami megfogott, ez még nehezebbnek látszik mint az 1.
Tényleg úgy tűnik az M$ a jövőben abszolút rámegy a multira lásd Forza4 co-op, én maradok a single játékoknál.
Várjuk a Sony conf-ot![ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
New discounts this week on PlayStation Store: Days of Play, Deal of the Week, DLC offers, more...
Itt a pénteki lista.
-
Zoleee83
addikt
válasz 3L1T3 #152893 üzenetére
Akkor mint volt xboxos egy vélemény, mióta megvan a ps 1x sem jutott eszembe hogy de kár érte. A multiplatformot ps-en is tudom játszani de emellett olyan szinvonalú exclusiveok vannak amiről xboxosként csak álmodtam. Sokkal kényelmesebb a kezelő felület, jobbak az akciók a ps plusz meg köröket ver a GwG-re. Nem, nem a fanboyság beszél belőlem csak játszom, mert engem nem a szolgáltatások érdekelnek hanem A játékok.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Beyond 2 Souls végigjátszva. Wooow effect végig megvolt, sokszor Travoltás kamillázással együtt. 😁 Brutálisak ezek az Excl. címek. Mondjuk mióta PS4-re váltottam csak sony címek Uncharted 1-2-3, HZD, B2S mentek végig. Legjobb döntés volt. Wolf2, L.A. Noir betárazva.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz RangerFox #151862 üzenetére
Pont erről beszélünk, hogy sokszor még a magyar Store-ban sincs odaírva hogy van Hungarian Subtitle.
Legalább ezt tenné meg a Sony, hogy korrekten oda van írva mit tartalmaz és mit nem, főleg ha van magyar support aki rá is érhetne ezt nézegetni munkaidő alatt...Új cím, God of War adatlapja:
Subtitles:German,English,Italian,French,Turkish,Dutch[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Battlefield V saját vélemény:
Steampunk érzésem van a játékkal kapcsolatban ami legkevésbé sem áll össze nálam a 2.világháborúval, erre még rátesznek a karakter ábrázolások, fullra 21. századi arca van mindegyiknek.
Nem ajda, kihagyós. (A Frostbyte motor ennek ellenére még mindig zseni. )* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #151411 üzenetére
Pont ez jutott nekem is eszembe, de példának felhozható az új Slim-ek csavarnélkülisége is, gondolom spóroltak rajta darabonként 1 centet, bár több tízezer darabnál már jelentős mértékű megtakarítás a gyártóra nézve.
Mondjuk ez nálam már ló túloldala, ha értelmesen szétszedni-összerakni sem lehet.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz gianni85 #151052 üzenetére
Sokat olvasgattam anno fórumokon, nyilván nem próbáltam még, de ezek alapján gondoltam, nem magamtól találtam ki, ez a hivatalos:
Are save games from Horizon Zero Dawn compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition?
Save games from Horizon Zero Dawn are compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition, but only if both games are from the same region. The exception is Latin America.
Below is a list of title IDs for the standard edition of Horizon Zero Dawn and the corresponding compatible title ID for Horizon Zero Dawn: Complete Edition, broken down by region. You can find the title ID on the disc or on the side of the packaging; it starts with ‘CUSA’ followed by five numbers.
Europe:
Standard Edition: CUSA01021 > Complete Edition: CUSA10211
Standard Edition: CUSA07319 > Complete Edition: CUSA10212
Standard Edition: CUSA07320 > Complete Edition: CUSA10213Köszi hogy rákérdeztél egyébként, mert így nekem is letisztult.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz tibur5555 #151049 üzenetére
Igen, tudnia kell kezelni a mentést, pont így csináltam, platina után eladtam az alap lemezest, és most akarom megvenni a Complete-et.
Itt ha lejjebb tekersz benne van hogy EU, a Hu Store-ral kompatibilisnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz WaterWave #150843 üzenetére
Tavaly E3 alkalmával Xbox alatt rommá dícsérték, és megesküdtek hogy idén ősszel biztosan megjelenik, én inkább marketinget látok ebben, az ősz brutálisan kemény lesz, Tomb Raider, RDR2, Spider Man mind ebben az időszakben érkezik. Lehet nem akarnak/mernek kockáztatni.
-
Zoleee83
addikt
Ha csak annyira fogják összecsapni mint pl. a Metro: Exodus-t, akkor mindenki megnyugodhat.
3 év rengeteg idő és ne gondold hogy tegnap este kezdtek hozzá!Szerk.:
"4A Games -> Az új máltai iroda az AAA-kategóriás játékok fejlesztése érdekében jött létre, ugyan továbbra is a kijevi stúdió lesz a főhadiszállás, a 4A Games kreatív igazgatója és társalapítója, Andrew Prokhorov, valamint Oles Shishkovstov műszaki vezérigazgató átköltözött a szigetországba."@sp8787 - Én a HZD-ért vettem PS4-et, nagyon várós a 2 is, bár nem most lesz, úgyhogy addig várakozok az RDR2, Days Gone, Metro:Ex, LoU2-re
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz gianni85 #150416 üzenetére
Teljesen rendben van a Mafia 3, kijavítgatták, nekem semmi gondom nem volt vele, imádtam a storyt, 70+ órát tettem bele. Egy idő után picit ismétlődő, de ez a legtöbb open word játékra igaz. Zeneileg zseni! 😀
-
Zoleee83
addikt
válasz #20844032 #149904 üzenetére
Hálás lennék érte ha visszavennél, azt hiszem nem így válaszoltam neked!
Sokadik személyeskedő hozzászólásod, innentől megkérlek hogy ne reagálj egyetlen hozzászólásomra sem , csak görgess tovább.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #149820 üzenetére
Nálam már a Drakes Fortune is többet ért mint az ujkori Tomb Raider-ek összesen. Sokkal jobb a történetmesélés, nincsenek idegölő, a játékidőt tudatosan elnyújtó rejtvények.
-
Zoleee83
addikt
válasz marilllyo #149794 üzenetére
Teljesen igazad van, ez a szerencséről szól, arról hogy ki-milyen gépet fogott ki.
Én pélldául Xbox One S-ről jöttem na ott a Slimen belül is óriási különbségek vannak, nekem egy csendesebbet sikerült kifogni, havernek első perctől kezdve vállalhatatlan volt a gép hangja, olyan volt minha a kábel beleért volna a ventibe. Ott ment is vissza garba, MS ingyen cserélte.
Gondolom nincs ez itt sem másképp, eltérő anyagok, beszállítók, sőt beszállítókon belül is gyártástől függően előforduló silányabb alkatrészek.
Sokáig dolgoztam elektronikai gyárban minőség osztályon, tudom miről beszélek.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Úgy néz ki kb. egyszerre toljuk az Uncharted 2.-t is
Nathan Drake Collection? Nálam ez lett megvéve lemezesen, még jön a 3.Az a vonatos rész szopó volt a quick Time eventes résszel, halomra haltam jópárszor.
Igen az még csak a játék fele onnantól lesz egy picit nehezebb, 30 perccel vagyok előrébb kb.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz kriszpontaz #149412 üzenetére
Ja értem, erre nem tudok sajnos válaszolni, én csak az alapjátékot platináztam.
Gondolkodom a Frozen Wilds kiegészítőn, de nem merem még megvenni mert akkor az összes többi játék rovására fog menni.
Most Nathan Drake Collection tolom, előtte LoU ment.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz kriszpontaz #149409 üzenetére
Én a story felére 50-es szintű voltam a legdurvább ruhával, szal nem kell feltétlenül farmolni végigjátszás után, csak kell mellékküldiket is csinální közben, így kerek egész a story. 72 órába került, bár sokszor megálltam bámészkodni.
-
Zoleee83
addikt
válasz #95558144 #149365 üzenetére
Nem értem a problémád, ha nem tetszik a magyar nyelv benne, válassz angolt...
Az csak egy plusz jóság' hogy választhat az ember magyart is ha úgy kényelmesebb neki végigjátszani.
Adott a lehetőség.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Múlt héten játszottam végig a Drakes Fortune-t, tényleg sok az ellen' benne de a story rendben van.
Most kezdtem bele a 2. részbe az még jobban fog tetszeni, egy kicsit több a történet mesélés benne, plusz elég jól is néz ki.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest