Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz A`rpi #81395 üzenetére

    Last of Us-hoz még egy gondolat:

    Pl idegtépő Last of Us grounded fokozata is, ezt extrán nehezen oldottam meg.

    Első alkalommal szinte nem is használtam lőfegyvert, az íjat leámítva, így teljesítettem a játék legnehezebb fokozatát... Aztán utána jött a pofára esés, hogy a töltények nem maradtak meg Grounded + ba. Akkor már tudtam hogy nem kell "spórolni" a tölténnyel, persze ebben a fokozatban meglehetősen kevés cucc esik, de pl ezt is sikerült kijátszani. Ha kevés töltényed van, és olyan helyen vagy ahol a gép "jobb szívű" (jobban esik a cucc) ott pl az a trükk ha látod hogy esett cucc, nem veszed fel, ha a következőt megölted, nagy valószínűséggel belőle is esni fog töltény. Ha mindenkivel végeztél az adott pályarészen csak akkor szabad felvenni. Ezt is nehéz kivitelezni, de a következő pályarészen lesz egy halom töltényed aminek segítségével tök jól lehet haladni.

    Ezen kívül még egy komolyabb glitch be belefutottam, még PS3-mon a durva hogy a négyes verzióban is benne van.

    Lényege annyi amikor az adott részen az ellenségek között párbeszéd van, és eközben egy valakit megdobsz egy kővel, majd egy vasdoronggal, vagy fadarabbal fejbe kólindod, abban az esetben az összes ellenség egy helyben marad! Persze mindaddig amíg észre nem vesznek mert utána egyből észhez térnek. De ha sikerült őket kiakasztani ilyen módon és ügyesen szépen sorjában lenyilazod őket akkor könnyen tovább lehet jutni. Persze ha egymással szemben álló ellenségek vannak, akkor ez nem kivitelezhető, de sok helyen ott lehet őket hagyni.

    Szóval így negyedik alkalommal lényegesen könnyebb volt a játék, persze első alkalommal bőségesen megvezekeltem ezekért a tapasztalatokért. :B De ettől függetlenül megérte, mert első végigjátszás baromi kemény volt, teljesen átéltem a helyzet túlélni kell bármi áron, minimális erőforrásokkal. Persze az más kérdés hogy ezerszer meghaltam, de akkor is sikerült teljesítenem a játékot. :DDD

    Fentebb említett glitch-ről ha szeretnétek csinálok egy videót. :D

    (#81398) dollarZ18
    Parancsolj: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák