Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
Amadako #80993 üzenetére
Akkor joggal éreztem furcsának, hogy még nincs meg.
Race events áll így, a drift, meg a többi bőven alatta van még. Tele volt versenyekkel az egész tour, de még így se jött össze, szóval én sem értem miért nem számolta.
Ez a Position Gained dolog meg már régóta megvan. Sőt maximumon volt egy ideje 10-es szinten. Szóval érdekesen számol a rendszer. Vagy sokat multiztál? De majd csak beadja. Most letöltöttem hozzá a Bikes-t, azokat is számolja a sima versenyeknél. Utána meg, ami marad azt kénytelen leszek arra kihegyezni, bár nem szeretek kimondottan trófeákra utazni, de 97%-on már nem hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest