Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
bandi0000 vg: és többiek:
Miért is dobjanak ki CSAK VR-re egy új ps-t? Mi kell a VR-hez? Erősebb HW. Miért olyan hihetetlen, hogy erősebb HW-al a VR is megoldáható és az új játékok amik nem VR képesek 4K/30Fps-el jöjjenek?
vg: hát igen, a sony és az ms és a hasonló nagy kaliberű cégek biztosan olvassák a ph-t, hogy ebből igy mi lesz, fogják a fejüket
Ha tudnál szöveget értelmezni, talán te is valóságban élnél, tisztán és érthetően leirtam, nem egyszer.
bandi0000: kérdőiv? MO-n mennyi ps4 lehet? Max ha van 100k, de lehet akkor is sokat mondtam? Mire mennénk vele?
#79948) bandi0000 : ezt irtam, h aki VR-el tolja 1080p/120FPS, a sima játékok pedig 4K/30fps-el is jöhetnének! 2 problémát oldanak meg egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest