Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #76711 üzenetére
"...vagy észre vélsz venni..."
Ez tetszett! :-)))
Osztom a véleményed. :-)Bàr egy komolyabb plazma és egy hasonlò led között picit làtni a különbséget.
Hdmi.Sajnos tényleg haza lehet vàgni ezzel az eszközöket.Ha vki ferdén helyezi be a csatlakozòba ezzel biztosítvàn a fixebb behelyezést akkor sajnos hibàt követ el.Én is hùztam màr le/dugtam be menet közben,de ha lehet kerülöm ezt.
Mijos: Ahogy írtàk a többiek is,írd be nyugodtan a kòdot majd O.K-zd le,ezutàn kiírja,hogy mit fogsz aktívàlni,ezutàn nyomhatsz confirm-ot amivel véglegesíted a dolgot vagy nyomhatsz cancel-t,ekkor nem aktívàlod e és a kòd felhasznàlatlan marad.Így megtudod nézni,hoy ad-e vmit a kòd.
Ez 100%,hogy így van,sokszor megcsinàltam màr.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest