Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA VI
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
Szóval a lényeg.
Magyaroknak gyűjteni kell, de időben be lett jelentve így bőven össze lehet kaparni akár 200 ezret is minden fájdalom nélkül .Ps 3 sokáig kitart még úgyis mindenki rajtam kívül ért hozzá legalábbis itt közülünk , így nem lesz gond , az enyém meg új 1 hónapos az még bőven bírja főleg amennyit használom.
Így nem kell parázni a visszafelé kompatibilitáson sem.Ps 4 jönni fog, látni fogni, de nem biztos hogy győz , van 1 olyan gondolatom a Microsoft nagyon hallgat nah most a 360 is jól jött ki mondhatni meg nyertek 1 csatát a végére, szerintem robbanni fognak.
De simán lehet pénzt gyűjteni mindenre van még majd 1 évünk .
így nem lesz para bármi lesz is , mindenkinek meg lesz a kedvére való.A Ps 4 től egyébként én is félek de majd alakul
az a deep down érdekes dolog , de ha össze viszonyítom a többi videóval az nagyon komoly, csak sajnos én mai gondolkodással nem tudom elképzelni hogy mindezt valós időbe tudják nekünk nyújtani alig párhónap múlva. Azok a lángok, meg ahogy olvad a pajzs. Az tuti át megy videóba ott .( pedig karajul néz ki.De az is lehet így robbannak be szedik meg magukat ,aztán fan bácsinak lesz igaza még is csak
mert végül is nekik a profit a lényeg, főleg ezekben az ínséges időkben amibe most vannak.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest