-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz vzoltan #61786 üzenetére
Én sem zárkózok el semmitől. Csak leírtam, hogy napjainkban a játékosok nagy rész hogy reagálnak a felhős játékokra. És azt, hogy az ilyen médiaközpontok egyenlőre halvány ígéretek (az XO-t is ennek akarták beállítani -azért lett one, minden az egyben).
Néztem a videót is.
Az a the talos principle, és a grid nem tűnt túl folyamatosnak, a doom 3 meg egy 11-12 éves asztali konfigon is vígan elfut.Ezen meg különösen megakadt a szemem:
Nagyon szép grafikon, de nem látom összehasonlítási értelmét (már ha a konzolokkal akarnak versenybe szállni).
A'rpi:
Mondjuk igen, a pénz szerzés is egy szempont, bár a remastereddel jobban akasztanának/akasztanak szerintem."Rimasztered csalit meg a játékos társadalom kajálja"
Én mindenképp Örülök, hogy jön az UC 1-3 a 4 előtt még épp képbe tudok kerülni, és a Last of Usnak is örültem, mert nem volt korábban konzolom, így ezek nekem kimaradtak.
[ Szerkesztve ]
We were here
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest