Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Lehet, és biztosan lesznek olyanok is szép számmal akár itthon is (nyugati viszonylatban meg pláne, de az ugye kategória) akik meg is teszik. Viszont azon túl, hogy ez igen költséges és nem mindenki Krőzus vagy elég eszetlen ahhoz, hogy ezt gondolkodás nélkül megtegye, nem túl korrekt a meglévő PS3 (konzol és játék) tulajokkal szemben. Egyetlen enyhítő körülmény lehet - mely információnak én nem vagyok birtokában -, hogy a különböző architechtúra miatt ez nem lehetséges. El lehet képzelni, mint ahogy azt is el tudom, hogy a megoldás lehetséges, csak nem veszik hozzá a fáradtságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest