Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Bejön ez a COD MW 2019! Utolsó küldin vagyok! A többi COD-ot is beszerzem. Az tetszik benne, hogy nem nehéz játszani. Nincs benne szívás! Egyszerű az irányítás! Ki sem kellett nyitnom, hogy milyen gomb mit csinál. Simán ráéreztem! Volt benne egy-két húzós jelenet, de igazándiból könyvolvasásnál is, amikor olvastam a Twilightot, párszor megfordult a fejemben, hogy nem folytatotm, de csak tovább lendültem a nyálgépen. Itt meg a megrázó jeleneteken kellett túltennem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Tesla topik
- SSD kibeszélő
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Home server / házi szerver építése
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest