-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz Peace #248390 üzenetére
Nagy mák.....sokunknál elég brutál amit művel a game.A legtöbb "áldozat" a Pro gépet használók közül kerül ki
Nálam igazából ezzel a CE-34878-0 hibakóddal vágott ki mindig,kb olyan 20-szor.Gyakorlatilag ahányszor játszom vele bizonyos időközönként kivág.Egyszer a gépet is restartolta.Már azt is kipróbáltam hogy nem engedtem netre,de ez sem segített.
Elég sok helyen foglalkoznak userek a hibával,mert viszonylag sok ember játékát/végjátékát keseríti meg.Egyébként tök érdekes hogy már a Cd Red [fórumain] ment a diskurzus erről 2015-ben (ps4),és nem javították.
Ez csak az elmúlt pár hét,208 órát raktam eddig a gamebe,de sajnos platináznom már nem kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan