Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
saelin #238382 üzenetére
Ez fura, nekem minden, csak nem a nehézség jut az eszembe a Dishonored játékokról (egyedül a death of the outsiderben volt egy nehéz rész). Ha persze a 100%ra törekszel (és ezzel együtt úgy játszod végig, hogy ne vegyen észre senki egyszer sem), az persze sok türelmet és gyakorlást igényel. De egy sima félig stealth félig action végigjátszáshoz inkább csak a képességekkel való kreativitásra van szükség. A 2 meg ilyen téren egyszerűbb, ott több lehetőség van mindkét játékstílushoz. Én nagyon szeretem a szériát, sajnalom is kicsit, hogy parkolópályára került...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Grey 32GB+Ajándék 32GB Kingston MicroSD
- Ringfit Adventure
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest