Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
-
Mike
veterán
ez a crossmotor izé mennyire szar? érdemes azért a könyvtárba bepakolni? titanfall már megvan
-
Bétaville
senior tag
válasz gangstagergo #224897 üzenetére
Használd egészséggel!
iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
-
MODERÁTOR
Témakódot kaptam bőven tegnap, szóval kettőt meg tudok én is osztani.
N526-HQNX-9EE7
RM5M-4GNJ-EPHT<-ƘƘ->
-
vg
addikt
válasz sirarcheer #224913 üzenetére
Tudom, mingyá bedobom a 10% kulcsot is.
-
-
törölt tag
A Zombie Army játékok jók? Most nézem hogy jön a 4. rész.
Ehh belenéztem egy gameplay-be és béna... Sniper Elite csak zombikkal. Azt hittem valami Wolfenstein féle FPS.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz markknight #224920 üzenetére
Én se kaptam, azért is kérdeztem reggel, hogy tudja-e valaki, hogy mitől függ, hogy az ember kap-e kódot vagy sem. Én első körben azt hittem a régió miatt, de az kilőve.
Sic Parvis Magna
-
RangerFox
veterán
Nagyon tetszik ez a karácsonyos téma.... Ha valaki nem tudja, mivel tudná meglepni Mikulás alkalmából a fórum egyik szorgos topikgazdáját, attól egy kódot szívesen elfogadnék!
-
vg
addikt
válasz Wesder #224916 üzenetére
Vered az asztalt, égnek az idegeid és játszod a főnököt egy karácsonyi téma miatt. Jóvan, itt a 10% kód is, remélem nem kapsz agyvérzést:
Mit szólnál egy kis extrához, hogy idén karácsonykor bővíthesd a gyűjteményedet? Hogy stílusosan ünnepeljük ezt az időszakot, fogadd e kis apróságot, amit kifejezetten neked szánunk: 10% kedvezmény a PS Store kosaradban levő tételekre! Csak használd személyes kódodat 4R4PBAFRBH a kasszánál. Érvényes: 20/12/2019 00:59 (CET).
-
markknight
veterán
De neked meg mi bajod van? Felszólalt, mert sokan még megköszönni se köszönik a kirakott kódokat, csak lelopják aztán síri kuss. Teljesen igaza van, privátban kell a kódokat osztani. Ha téged nem érdekel ha elszedik, akkor osztogasd.
De sok olyan ajándékozó volt aki szóvátette, hogy kirakta a kódot, elvitték és még csak meg sem köszönték, ami ordas nagy taplóság.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Na igen és a jézuska is egy nagy kamu! Anyámék rakják oda az ajándékot.. Őrület
-
Tuomas
addikt
-
Mr Bond 007
őstag
válasz markknight #224941 üzenetére
Hazucc!!!! Nem igaz!!
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #224945 üzenetére
Bármikor meglátom a neved, mindig "háromdézésamu"-nak olvasom (és mondom is magamban).
Mondjuk nekem mindenem megvan, amit szeretnék, így nagyon nehéz ajándékot venni, és speciel a könyvnek örülök a legjobban. Szerintem ez is attól függ, ki milyen értékrendet alakít ki maga körül, a családjában.
-
EczkE
veterán
Nalam meg mindig van angol accra egy 10%-os kod amit 19-ig lehet felhasznalni. Aki eloszor ir privatban annak adom.
Asszem mindenféleképpen!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest