Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz Wesder #225841 üzenetére
Most igazat kell hogy adjak neked gears 5 nagyon ott van plus 4K 60 fps! Metró exodus is nagyon brutálisan néz ki . De hat csak egy x-rol beszélünk . Pron egyedül last of us megy Nativ 4K de csak 30fps ! Prot inkabb vr miatt hozzák ki . Persze gad of war meg days gone , horizont is jól néz ki . De egyik se nativ 4K , szerintem ez is szép hogy a porból ezt kihozták !
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Bogyi007
veterán
válasz Tdizsolt #225898 üzenetére
Amiga 500, 600, 1200 amikkel találkoztam azokhoz külön kellett QuickShoot (klón) joystickokat hozzátenni.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #225903 üzenetére
[link]
Nagyon jó kis gép volt, sajnos kicsit elkésett. A basicje talán jobb is volt, mint a commodore-oké, grafikailag meg köröket vert rájuk, csak nemigen volt szoftver, ami kihasználja, így aztán bukott. Rengeteg jó ötlet, és előremutató megoldás volt benne pedig (csatolók, cartridge-ek, spectrum emulátor).p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
sting2
addikt
Tekken 7 - Végre 10 font alatt!
Nagyon penge lett ez a rész is, a story része hatalmas Fan service lett.
A látvány meg még mindig top szint!Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
consono
nagyúr
válasz parandroid #225901 üzenetére
Az Enterprise nem volt tepsi annyira, vékony, lapos gép volt. Tepsi az a magyar klónja, a Videoton TV Computer volt :)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Másnál is volt most este valami "profil frissités" ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
addikt
-
GEIL
addikt
válasz ImpersonatoR #225908 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Tdizsolt
senior tag
-
jozs6200ax
aktív tag
Gondolkodom ,hogy lecserélem a ps4 slimem pro-ra . Szerintetek mennyit érhet egy 2,5 éves megkímélt slim ?
-
hitchins
őstag
Cod mw-t nyomja valaki?
Lattam jott nemi tartalom, de nem volt idom elmerulni benne. Hogy működik ez a battlepass? Ez most fizetos vagy fel lehet oldani? -
RangerFox
veterán
válasz jozs6200ax #225913 üzenetére
A konzol beárazós topikban korrektebb választ kaphatsz, mint itt.
-
lionshamlet
senior tag
Nezz fel a jofogasra, vagy ide a hardveraprora es nezd meg milyen aron mennek a tiedhez hasonlo gépek.
-
parandroid
félisten
válasz RangerFox #225916 üzenetére
Csereakciók arrafelé nem nagyon vannak? Németeknél nagyon nyomja a helyi konzolos bolthálózat (gamestop.de). A működő slim mellett 80 eur-t + 3 lemezes játékot kell adni egy vadasúj proért. Ha nem adsz be játékot, akkor darabját 13 eur-ért kiválthatod, tehát akkor 120 eur a fizetendő. Hasonlót magyar boltok nem tolnak?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
RangerFox
veterán
válasz parandroid #225918 üzenetére
Ilyen akciók nincsenek, persze áron alul a jól működő gépeket beszámítja a legtöbb a konzol bolt...
[ Szerkesztve ]
-
-
hhenry
őstag
ahogy előttem is írták beárazós topik,de most eléggé lent vannak a slim árak a bf miatt
-
jozs6200ax
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat
-
BoneDragon
veterán
Biztos irta mar valaki ma, de mivel en is atsiklottam felette ezert beirom.
Jon az uj Bioshock!
Kivancsi vagyok, imadtam az osszes reszet. -
Wesder
félisten
válasz BoneDragon #225923 üzenetére
Az a vicces hogy az elsőt 50%-ig, a màsodikat egyszer se, az Infinite-et meg legalàbb 5x vittem végig. Nagyon szép kerek egész a triológia. Innen nehéz lesz folytatni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Aki lemaradt volna az akciókról, a konzolok szervizénél 95-ért megy most a fehér Pro. Vannak korrekt slim csomagok is.
.
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #225923 üzenetére
-
törölt tag
válasz BoneDragon #225926 üzenetére
Ez örvendetes, de Levine nélkül nem az igazi.
-
hombre[EU]
veterán
ha minden igaz akkor 2021 márciusig lesz timed-exclusive a FF7R [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #225870 üzenetére
Tegnap sikeresen kiírtottam a saját génálományom. Ez egy kegyetlen survival game. Igazi harcra nincs lehetőséged benne, csak egy nagyon nehezen kivitelezhető dodge és counter attack mozdulatod van. Az utóbbi csak valami szerszámmal a kezedben működik.
Egy spoiler mentes guide viszont nem árt az alap funkciók ismertetéséhez, mert még a full-os tutorial módban is alig ad pár infómorzsát. Eddig egyetlen szomorú dolgot tudnék megemlíteni vele kapcsolatban... csak egy map van. Nem kicsi ez sem, de ennek a játéknak mocsok jól állna egy procedurálisan generált map! Kivitelezni noha nem lenne könnyű a rengeteg mesterien elhelyezett fa miatt. Jó lenne ha lenne ebből második rész is, még a gyatra eladások ellenére is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #225930 üzenetére
Megy is a találgatás, hogy ez azt jelenti hogy jön PC-re és/vagy Xbox-ra, vagy csak simán annyit, hogy PS5-re is megjelenik. Ugye a leleplezéskor az volt a trailer végén, hogy elsőként PS4-re jön, de ez ugye sok mindent jelenthet.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Mai hír, hogy az MLB The Show is jönni fog más konzolokra.
Nem tudom, hogy nincs e köze ahhoz, hogy a Microsoft és a Sony összeborult a streaming gaming miatt. Gondolkodtam már párszor ezen. Lehettek az MS-nek feltételei, végül is ők diktálhattak a tárgyaláskor. Na de a Sony feladott volna "minden" exkluzívot? A legnagyobb butaság lenne. Ugyanakkor a legnevetségesebb is, olyan tekintetben, hogy eddig a Playstation sikerét pont az exkluzívoknak köszönhetik, de most inkább timed ex-ek lesznek. Ezzel az MS rendesen fel fog jönni. De ez csak találgatás...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
State of Play | 10th December 2019
Live: 15:00-tól„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
sxxorp
őstag
Azt hittem az a lényeg, hogy egyre jobb játékokkal játsszunk, egyre jobb eszközökön:) Én is kompetitív vagyok, de a sorozatok után a platform-háború is elég értelmetlennek tűnik. Utoljára évtizedekkel ezelőtt érdekelt, mikor a 'szemét Sony' kinyírta szegény kis Dreamcast-et. Emiatt lett Xbox, de az éretlen alapokon álló döntést nem bántam meg. Az előző gen-t simán vitte a 360, ezt a PS4, ezek lettek. Csak körbenézek a piacon, megnézem mi érdekel, megnézem hogy áll, mik a tendenciák és a termékciklus megfelelő pontján belépek, inkább később. Azt mindig kerülöm, hogy korai vásárló legyek, kell a sok béta teszter, kellenek, akik leviszik a termelési költségeket, és türelemmel kitartanak, míg kiépül egy vállalható katalógus :)
-
.LnB
titán
Gondban vagyok. Kellene valami játék, a meleg karácsonyi estékre. Valami minőségi, tartalmas cucc. Mert ugye a COD:MW kicsit mellé ment nálam. Játszogatok vele, de csak azért mert megvan. Nem tudom mi legyen.. Játék címek vannak a fejemben, de figyelembe veszem az árakat is. Leginkább én most a Kingdom Hearts III-ra gondolok. Mert az ha bejön, akkor még családi szinten is jó móka lehet. Viszont most 21k, pár hete meg 7k volt.
Divinity: Original Sin 2, olyan rég halogatom, egy tök hülyeség indok miatt. Mégpedig mert azok a gyíkemberek benne... Nevetséges indok, tudom. Főleg ha figyelembe veszem a játékról írt véleményeiteket, a teszteket. Egyszerűen ez a gíkemberes téma számomra vicc, annyira furcsállom abba a játékba is. Ez az én hülyeségem, vágom.
Már gondolkodtam egy olyanon is, hogy Gris+Arise: A Simple Story+Erica. Mindegyik csak pár óra.
Multira meg kellen a Rainbow Six Siege. Az viszont itt konzolon is tiszta káosz a kiadásokat tekintve.. Gold vagy Deluxe mindenképp kell. Az Ultimate most 30k, legolcsóbban 15k volt. Az köszi.Lesznek még idén akciók? Nem tudom, hogy várjak e még a csodára.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz sxxorp #225937 üzenetére
Nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani. De ha már említetted a konzolháborút, hétvégén láttam ezt, meg is akartam veletek osztani: [link]
(#225938) sp8787
Nekik mindegy, legyen Gamepass-ba 300ft-ért az a lényeg.(#225939) sp8787
Ezt kétlem. Itt cégek vesznek liszenszeket. Aztán ők döntenek. Max a jogokat nem adják el a Sony-nak, ha nagyobb réteget akarnak elérni. Hanem keresnek mást. Ha eddig nem zavarta őket az exkluzivitás, akkor most miért zavarná?(#225943) sp8787
Azok után, hogy a BB-t még mindig nem fejeztem be? Nem, egyébként valami lazább cucc kellene.[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #225947 üzenetére
Majd Access-ben. (hacsak nem kap el nagyon az SW hangulat addig)
Inkább a Fallen Order mint a Death Stranding?(#225942) Deck
Így utólag, igen. Meg kellett volna akkor vennem.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
Hm fura, hogy nem érted. Miért szurkolsz az exkluzívoknak? Fogyasztóként, játékosként inkább szívás, hogy vagy kimaradsz valamiből, vagy kényszerből több konzolt veszel. Nem lenne jobb a lehető legtöbb mindent minél kevesebb korlátozással játszani?
Miért gáz ha feljön az MS? A kiegyensúlyozottabb piac is csak a mi előnyünkre válik.
Sony-részvényesként megértenélek, így egy kicsit fura. -
.LnB
titán
válasz sxxorp #225949 üzenetére
Szurkolok?! Csak azt írtam, hogy vicces lenne. Mert mi PS-esek pont azt mondjuk mindig, hogy milyen fasza a PS, mert milyen PS Ex címek vannak. Engem nem érdekel, hogy mire mit adnak ki. Ezt csak te láttad bele.
szerk.: PL: Miért gáz ha feljön az MS? Én "tényként" leírtam, hogy ha ez lenne, akkor feljönne az MS. Te meg belelátod, hogy ez szerintem gáz lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest