Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Gondban vagyok. Kellene valami játék, a meleg karácsonyi estékre. Valami minőségi, tartalmas cucc. Mert ugye a COD:MW kicsit mellé ment nálam. Játszogatok vele, de csak azért mert megvan. Nem tudom mi legyen.. Játék címek vannak a fejemben, de figyelembe veszem az árakat is. Leginkább én most a Kingdom Hearts III-ra gondolok. Mert az ha bejön, akkor még családi szinten is jó móka lehet. Viszont most 21k, pár hete meg 7k volt.
    Divinity: Original Sin 2, olyan rég halogatom, egy tök hülyeség indok miatt. Mégpedig mert azok a gyíkemberek benne... Nevetséges indok, tudom. Főleg ha figyelembe veszem a játékról írt véleményeiteket, a teszteket. Egyszerűen ez a gíkemberes téma számomra vicc, annyira furcsállom abba a játékba is. Ez az én hülyeségem, vágom.
    Már gondolkodtam egy olyanon is, hogy Gris+Arise: A Simple Story+Erica. Mindegyik csak pár óra.
    Multira meg kellen a Rainbow Six Siege. Az viszont itt konzolon is tiszta káosz a kiadásokat tekintve.. Gold vagy Deluxe mindenképp kell. Az Ultimate most 30k, legolcsóbban 15k volt. Az köszi. :)

    Lesznek még idén akciók? Nem tudom, hogy várjak e még a csodára.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák