Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Azt hittem az a lényeg, hogy egyre jobb játékokkal játsszunk, egyre jobb eszközökön:) Én is kompetitív vagyok, de a sorozatok után a platform-háború is elég értelmetlennek tűnik. Utoljára évtizedekkel ezelőtt érdekelt, mikor a 'szemét Sony' kinyírta szegény kis Dreamcast-et. Emiatt lett Xbox, de az éretlen alapokon álló döntést nem bántam meg. Az előző gen-t simán vitte a 360, ezt a PS4, ezek lettek. Csak körbenézek a piacon, megnézem mi érdekel, megnézem hogy áll, mik a tendenciák és a termékciklus megfelelő pontján belépek, inkább később. Azt mindig kerülöm, hogy korai vásárló legyek, kell a sok béta teszter, kellenek, akik leviszik a termelési költségeket, és türelemmel kitartanak, míg kiépül egy vállalható katalógus :)
-
Carlos Padre
veterán
Nem hiszem, hogy az a játék akkora siker lenne, hogy sajnálni kellene másoktól. A HZD kapcsán is felmerült már, hogy a Sony megy a MS után ahol nincsenek már xbox exluzívok mert multiplatform MS exluzívok az új trend, és ideiglenes konzol exluzívitás után mennek bele a PS Now-ba.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztalt vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest