Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz ProEvoFan #224749 üzenetére
Olyan átlagos AC élmény, a Sherlock Holmes-korabeli Londonban. A grafika érezhető visszalépés a Unityhoz képest, de ebben vannak járművek is. Steampunk rajongóknak tetszhet, kicsit túl van tolva a gőzgép téma benne, szerintem egy nap alatt nem ment annyi gőzhajó a Temzén, mint itt öt perc alatt. Sokan rossznak tartják, nekem elvitte hátán a hangulat, de semmi különös. Mindenhez van magyar felirat.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
markknight
veterán
-
.LnB
titán
Múlt héten tartották az éves "Ulthanito, és mindenki, aki egyetért vele" összejövetelt. Nagy buláj volt. Pillanatkép a találkozóról: [A résztvevők teljes létszáma, és a hangulat] Ha így folytatod, jövőre se leszel meghívva Deck!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz ProEvoFan #224749 üzenetére
Szerintem jó volt, London szép, az NPC-k faszák (az Arkham-szerű nyomozós questline asszem DLC, az nagyon bejött), a sztori, harc meh, de a két tesó sokat dob rajta. Utolsó játék volt a régi AC formulával, látszik rajta amúgy, de egy Origins után nagyon baltával faragottnak tűnik.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
markknight
veterán
Tölthetőek a PS Plus játékok..
-
VTom
veterán
válasz ProEvoFan #224769 üzenetére
kétszer álltam neki, valahogy kifulladt. Túl sok benne a küldetés, és kénytelen vagy mellékküldetéseket is megcsinálni, mert úgy szintezi a fő szálat. Meguntam. Majd egyszer folytatom.
Viszont nekem a Syndicate rendesen idegesítő volt. Három nekifutásra 21 óráig jutottam benne.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz markknight #224771 üzenetére
Hol? Nálam még a múlthavi van, rákeresve sem ingyenes.
The Truth is out there...
-
felixo
őstag
PS szülinap alkalmából nem jött valami jó kis theme ?
Redmi Note 9
-
.LnB
titán
válasz felixo #224775 üzenetére
Semmi hivatalos nincs ez ügyben. De sokan várják. Téma, vagy avatar formában. Majd kiderül. Ha esetleg nekem tudomásomra jut ilyen, akkor írok ide róla.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nemorino
tag
válasz Wesder #224768 üzenetére
Gondolom minden questet megcsinálsz, nekem a térkép negyede már elmaradt. Miután meglett a platina mentem tovább a dlc-kre, 175 óra kellett az összes trófeához. Nem töröltem le, a maradékot még szándékomban áll megcsinálni, mert tetszik a játék.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
Wesder
félisten
válasz nemorino #224777 üzenetére
2 végigjàtszàs, meg egy mindent megcsinàlok 3. Ami a délnyugati rész ¾-énél abbamaradt.
Engem nem vonz egyik jàtékban sem a kimaxolàs, màr ami a trófeàkat/achievementeket illeti.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz markknight #224774 üzenetére
No nem mintha annyira érdekelnének ezek a szarságok.
The Truth is out there...
-
VTom
veterán
Hol tudom megnézni, hogy hány óránál járok a Death Strandingben?szerk.: megvan.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
penge111
addikt
válasz proly01 #224710 üzenetére
Írok neked néhány local coop játékot, amiket még a többiek nem említettek:
Diablo 3, Blazing Chrome, Alienation, Dragon Crown, Borderlands: The Handsome Collection, Trine részei, Rayman Legends, Nex Machina, Sky Force Reloaded, Divinity Original Sin 1-2, Tomb Raider Temple of Light
Persze szinte az összes Lego, verekedős játék, valamint fifa is játszható coopban...PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz penge111 #224785 üzenetére
Én ezt néztem ki.
DeadNation: Apocalypse Edition
Elvileg ez is local coop. -
penge111
addikt
válasz ProEvoFan #224788 üzenetére
OMG, csak most fedeztem fel, ezt anno nagyon szerettük coopba ps3-on! Castle Crashers, nagyon elborult játék, fekete humorral
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
hombre[EU]
veterán
Dettó elōször 10-15ó után hagytam abba,mert úgy éreztem mindent láttam és meguntam. Majd folytattam pár hónap múlva,mert mindenki odamegvissza volt. Benne volt 60-70ó(main story vége+dlckbe belenyaltam), nem értem mit látnak benne az emberek. Szerintem egy rossz játék. A story,narratíva annyira gyenge,hogy nincs motiváció folytatni, de megpróbáltam a witchernek (amihez hasonlítják) a bokájáig sem ér fel
Life, Uh, Finds A Way
-
Deck
titán
válasz hombre[EU] #224793 üzenetére
Nem fair a játékokat a W3-hoz mérni..
Aki szereti az új harcrendszert, a Görög témát, hogy OW, annak egy jó játék az Odyssey és biztos, hogy nem rossz játék..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
gjanner
tag
SziasztOK!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Knowledge is Power-ben, ha olyan környezetben van a PS, ahol nincs WiFi, akkor a PS-ről lehet generálni egy hálózatot amire csatlakozva a mobilokkal ugyanúgy lehet nyomni a gémet (mintha egy WiFi-n lenne PS + telók)? -
hombre[EU]
veterán
Figyeld külön-külön nincs nagy baj vele. A harcrendszer ami engem is bent tartott. Lightos,el lehet bele bohóckodni semmi extra kb,mint a W3. Open worldnek szép, nagy az Ubi ügyes ebben (gyönyörū világokat "rajzol(tat)nak"). A görög téma dolgot többször olvastam,nem tudom mit jelent ez Szerintem a setting egyáltalán nem fontos, egy zombi témából is ki lehet hozni MetalGearSurvive-ot és Last of Us-t is. Boxból Rockyt vagy Millió dolláros bébit...nem értem,mindegy.
Ez a játék egyszerūen nekem nem áll össze. 1000 ötlet, de egyik sincs alaposan kidolgozva. A story gyenge nem köt le. Óriási mapot csak fetch questejkel tudták megtölteni. A stealth borzalmas,mert rákényszerít a harcra...papíron minden szép és jó csak a gyakorlatban nem mūködik (nálam)Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #224798 üzenetére
"Boxból Rockyt vagy Millió dolláros bébi"
Várjá, itt most melyik a pozitív és melyik a negatív példa?A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #224793 üzenetére
Kell hozzá némi perverzió, hogy az ember 60-70 órát beleöljön egy rossz játékba!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest