Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz Gigicuci #270783 üzenetére
FF X/X-2 HD zseniális alkotás a története nagyon adja! Ez két rész egyben a X-2 az felejtős nagyon mellé ment, bár ott meg a harcrendszer parádés, a többi az meh! De a X nagyon jó, és érzelmes történetű jrpg! Iszonyat mennyiségű tartalommal!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #270750 üzenetére
Helyes, ha végeztél vele és el tudsz vonatkoztatni a régies grafikától, ajánlom az eredeti hetedik részt. Aztán ha az is megvan, bár nehéz "hivatalosan" beszerezni és játszani vele, de ott a Crisis Core, és a Dirge of Cerberus is, hogy a komolyabb spinoffokat mondjam. Na meg az Advent Children Complete (BD) film.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
headhunter86
senior tag
válasz Gigicuci #270750 üzenetére
Nekem is rettentő nagy pozitív csalódás volt.
Engem nem is az eleje, hanem úgy az első 1/3 után húzott be nagyon.Megvettem a Persona 5 Ultimate Edition-t. Elég érdekes játék azt meg kell hagyni, egyenlőre érdekes, kíváncsi vagyok ez be tud-e húzni. De a kritikák alapján muszáj volt megnéznem mi ez, mégha nem is vagyok japán rajongó. Kicsit nehezebb falat mint az FFVII az biztos.
A kíváncsiság hajt egyenlőre, hogy mi is van a háttérben, de még nagyon az elején járok. -
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #268043 üzenetére
Igen, legalább próbáld meg. Ha mégse menne, használhatsz könnyítést is, nem szégyen.
Elméletileg igen, ott kéne legyen a DLC, de utána járok.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #268025 üzenetére
Ugye ugye? Nagyon örülök, hogy rád is ilyen hatással volt. Ha lesz rá még energiád, lassan ránézhetsz a Farewell DLC-re is. Nagyon nehéz, durvább mint az alapjáték mert itt már nagyon speckó mozdulatokra van szükség, de a játék igyekszik megtanítani ezeket, továbbá a sztorihoz is hozzátesz.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #267680 üzenetére
És a Farewell Chapter DLC-t (ne keress rá) még nem is láttad! Csak hajrá, még van előtted bőven nehézség, de így tovább, ezzel a kitartással! Drukkolok!
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #267149 üzenetére
Örülök! Az elsó pálya az még babapiskóta, a játék krémje majd csak folyamatosan, később mutatkozik meg, de hajrá! Még is őszültem more végigjátszottam, de megérte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Gigicuci #267138 üzenetére
Barátnőm nagy Celeste rajongó (én is szeretem, de ő sokkal ügyesebb nálam), összedugtuk a fejünket, és azt mondanánk, hogy nem feltétlen. Platformernek platformer mindkettő, de azok közül az egyik - ha nem a legnehezebb darab. Egyébként erre jó oka van, és ez a nehézség remekül összefonódik a történettel is, továbbá attól függetlenül hogy nehéz, a játék folyamatosan ösztönöz a gyakorlásra, az újabb és újabb nekifutásra. Akkor ajánlanánk neked, ha van türelmed és kitartásod, és ha így van, egy páratlan utazásban lehet részed az utóbbi idők egyik - a közvélekedés szerint is - legjobb indie alkotásából. Mindenképp nézz gameplayt, de csak az első pályáról!
-
S e t h
nagyúr
válasz Gigicuci #266132 üzenetére
Pro.
Most toltam bele újabb egy órát és nem hiszem el amit látok.
Fedezék mögül tüzelek és folyamatosan meggyulladok, szerintem ez vmi feature lehet, mert akárhová megyek mindig ez történik. Egyszer láttam egy molotov koktélt szállni felém, elmentem, a közelében nem voltam, meggyulladtam.
Ha úgy voltam fedezékben, hogy a támadók és köztem emeletes házak voltak, akkor is felgyulladtam, egyszerűen nem értettem.
Csinálnám a főküldetést, ott áll a társam az utcán, vele kéne beszélnem, egyszer csak eltűnik, de úgy, hogy már a mini map sem mutatja, inkább kikapcsoltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gigicuci
senior tag
válasz Gigicuci #265604 üzenetére
ui2.: Pang Adventures, Super Bomberman R, Horizon Chase Turbo, Kingdom Hearts 3 (úgy, hogy apa játszik, ő meg nézi), Untitled Goose Game, Overcooked 2, több nem jut eszembe most.
De a Sackboy: Big Adventure-t ajánlom a legjobban az összes közül. Vicces, cuki, coopban nagy fun.
[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
-
Gery9112
őstag
válasz Gigicuci #264765 üzenetére
Lehet én nem vagyok jól tájékozott de nem emlékszem, hogy a store-on kívül bárhol is lehetne digitálisan játékot vásárolni. Személy szerint nem kockáztatnék mert PC-s tapasztalatból kiindulva vagy a fiókot adják, amin a játék van vagy lopott kóddal seftelnek, amiben mindig ott a rizikó, hogy egyszer csak visszavonják a játékot fiókodról.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
MODERÁTOR
válasz Gigicuci #263475 üzenetére
Gondolom egyelőre azért, mert ugyan volt, de csak nagyon korlátozottan töltötte be a szerepét. Konkrétan egy PSPrices-el sokkal többre mentél eddig is. Utalások vannak rá, hogy majd a későbbiekben vissza hozzák, és ki lesz egészítve pl. értesítésekkel, ami a minimum lett volna azelőtt is.
-
headhunter86
senior tag
válasz Gigicuci #263475 üzenetére
Én azóta is azon agyalok mi volt a Whislistemen. Batman Arkham Knightot 120%-ra sikerült befejezni. Kellene valami utánpótlás. Gondolkodtam a Shadows of Tomb Raideren, egyedül ez a rész maradt ki. Illetve még a The Order 1886-on. Bár egyik se győz meg igazán.
Mafia 1 kéne, de még drága. Ahhoz lenne kedvem.
Valami jó sztorijú játék kellene. De mi? -
marilllyo
veterán
válasz Gigicuci #261579 üzenetére
Sokan vagytok úgy még mindig, hogy össze -vissza vesztek játékokat. Én ugyanilyen voltam... Megjelenés után fél évvel vettem meg a ps4-et és még mindig van backlogom pedig már szerintem két éve ésszel veszek játékokat. Nem veszek "próbára" semmit. Továbbá tudjátok jól, hogy én rendesen kijátszom a bennük lévő tartalmat.
Days Gone -t 5k-ért vettem de még vagy két heti játékom biztos van benne.
Shadow of Tomb Raider. Filléres tétel volt ráadásul felesbe. Az következik majd. Jó egy hónapig elleszek vele mire 100% lesz.
Star wars squadrons
Ghost of Tsusima
Ez a négy játék 22.000 Ft volt összesen. Ebből a Dg és a Tsusima day1 volt meg csak nem toltam eddig.Szóval lehet okosan vásárolni és én mindig mindenkit arra buzdítok, hogy játssza végig rendesen azokat a játékokat, amiket megvesz. Adjon neki időt. Ne csak végigrohanva, kapkodva... Nem ér annyit. Sok játék van, amiben van annyi tartalom, hogy megérje day1 teljes áron megvenni.
Nem..nem kell kitrófeázni..nem azt mondom.
De tessék kitolni a mellék-küldiket... challengek -ha vannak- Fun lehet, dlc-k...
Elő lehet kapni egy régebbi játékot a backlogból, vagy egy eddig ismeretlen játékot, amit adtak ps+ba.
Nekem az idei csúcsjáték az a Shadow of War volt.. Két éves is van már?!
Szóval szerintem nem feltétlenül drágák a játékok...csak nem játszunk velük eleget. Nem játszuk ki belőle a pénzt....
Persze...sok esetben rendesen átb*sznak a kiadók is, de annyit már tanultam az évek alatt, hogy egy trailerrel nekem nem adnak el semmit. (Kivéve egy Alien isolation 2-t )
A lényeg, hogy lehet ezt okosan csinálni és a pénzezősdi ne menjen a játék élmény kárára.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
MODERÁTOR
válasz Gigicuci #246017 üzenetére
Persze, hogy érdemes. A régebbi játékokhoz ott a teljesítménynövelő mód, az újabbakhoz pedig a szuper-mintavételezés és potenciálisan a performance vagy resolution választási lehetőség. Ráadásul ha VR-ben is gondolkodik valaki, akkor oda tényleg jobb, mert kevésbé lesz homályos és recés a kép.
-
MODERÁTOR
válasz Gigicuci #245979 üzenetére
Azt azért nem mondanám a Pro-ra, hogy 1080p masina. Sok játékban automatikus a szuper-mintavételezés. Vagyis hiába van kikapcsolva a rendszerben, és hiába van FHD-ra korlátozva a kimeneti jel, magasabb felbontásban számol és leskálázza a képet.
-
MODERÁTOR
válasz Gigicuci #244572 üzenetére
Én legutóbb hétvégén jelentkeztem be három külön profillal (HU, UK és US), és mindegyikhez azonnal megjött a kód. De persze előfordult már olyan is, hogy nem, vagy túl későn érkezett meg. Ezért sem ideális megoldás ez az SMS, jobb lenne ha a Sony is beépítené a Google hitelesítőt.
-
.LnB
titán
válasz Gigicuci #235291 üzenetére
Ubisoftnak ez a mániája. A héten kedden délután is volt. Igaz, csak 20 perces.
Anno WoW-ban mindig kedd délelőtt volt fixen. Mindenki tudta, hozzá volt szokva. Lehetett számolni vele. Itt meg Siege-ben is kiírja, hogy Pl: 20 perc múlva leállás.. Véletlenszerűen. És még az időzónákat se tudom tőlük kifogásnak elfogadni mert valahol csak európai (is) a cég.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
-
válasz Gigicuci #220677 üzenetére
Minecraft. Mondjuk ez alap játék gyerekes családoknál. Amurnak vannak fent videói youtubeon direkt kezdőknek. (egyébként eléggé aktív pH tag.) Azokat ajánlom. Értelmesen elmondja, mit, hogy kell csinálni. És kulturáltan, nem káromkodik. Nem úgy mint a mostani youhfejek, akik két mondatot nem tudnak elmondani b@zzmeg meg srácok nélkül...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
laci1117
tag
válasz Gigicuci #216334 üzenetére
Látom többen is hasonlóan éreznek, megnyugodtam hogy nem velem van a baj Lehet télen adok neki még egy esélyt, hátha Tavasszal adtam el az Odyssey-t és most újra meg akarom venni, lehet hülyeséget csinálok
penge111: elején én sem éreztem, aztán úgy beszippantott hogy platináztam és a DLC-ket is megvettem, azokban viszont már csak a storyt pörgettem végig gyorsan.
-
Bogyi007
veterán
válasz Gigicuci #213209 üzenetére
Délutánra - ha még aktuális - rá tudok nézni a játékra...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
.LnB
titán
válasz Gigicuci #211763 üzenetére
Állítólag azért halkabb, mert tovább engedi melegedni a hw-t. Nekem ilyen van, a hangját se hallom. Szóval gyakorlatban jó. De a 7116B vel se volt baj.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz Gigicuci #208179 üzenetére
Egy hónapot biztos megér, de hogy valaki előfizessen egy évre? Max ha oda van a sport játékokért, de ha azokból is midig csak eggyel játszik, akkor jobban jár hosszú távon ha megveszi. Szerintem én a triallok miatt fogok 1-1 hónapra felíratkozni, amikor valami új játék jelenik meg.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
.LnB
titán
válasz Gigicuci #199582 üzenetére
Na itt a Ghostbusters Remastered trailer: [link]
Pontos dátum nincs, de idén jön.bakker, annyit foglalkozok ezzel a játékkal mint ha engem egy cseppet is érdekelne.
-
Woodslave
félisten
válasz Gigicuci #200132 üzenetére
nincs nem is láttam soha érdekes módon. Még a Final fight ami eszembe jut hirtelen, meg a Mortal Kombat és Street fighter első része ugye meg biztos lenne még.
A knightsot mi vittük egy 20-asból, talán a dinot is. Soha nem felejtem el, a 3 betűs "név" ranglistákat. Pc-n nyomtam emulatárorra ezeket de az nem volt az igazi
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
.LnB
titán
válasz Gigicuci #199618 üzenetére
Lehet, hogy szerencséd lesz, valószínűleg készül a játék PS4-es "remake"-je. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Jövedelem