Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
[link] Zoly féle Need For Speed Heat teszt.
Ilyen hülyeséget mondani, hogy "minek bele 100+ kocsi, ha az alappal is végig lehet vinni, ha tuningolod...meg, hogy baj, hogy nem vagy rákényszerítve egy erősebb kocsira". Be is kommenteltem a videó alá...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Sajnos ez az NFS részek "átka"...Mármint a készítők számára. Payback is store-on 10 nappal a megjelenés után FÉLÁRON volt... Nekünk jó mert ócó...de hát a készítőknek nyilván nem. Én is örülnék neki, ha egy annyira tartalmas epic, hipermegaszuper játék lenne...ami indokoltan tartaná az árát, mint mondjuk a GTA V, de sajni nem.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Wesder
félisten
válasz marilllyo #223658 üzenetére
Ha idén jött volna Forza, az MS széria lenne, ami nincs àtfedésben az NFS-sel. 2021-ben bajban lesznek mikor jön a Horizon 5.
A GTAV alapàra 9k huf. Minden leàrazàson meg 3
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
marilllyo
veterán
válasz Wesder #223663 üzenetére
A GTA V egy 2013-mas játék. Tudod milyen k*rva sokáig tartotta magát? Ha jól emlékszem ilyen 2015-6 körül dobták be először félárra egy karácsonyi ádventi akció alkalmával.
Na most ehhez képest NFS HEAT már féláron van....és mióta van kinn? 2-3 hete? Érzed, hogy mire célzok ugye?Egyébként a Forza is kopik már. Vagyis...nem is maga a Forza..ez a genre, ami egyre kisebb réteget mozgat meg manapság. Rétegjáték lett az arcade autóversenyzős cucc. Mondjuk én szeretem és a Forza H-ért én odaadnám az Uncharted szériát cserébe. De ez én vagyok....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gebriel
veterán
Halihó,
Van már valami infó a decemberi ps+ játékokról? -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Akkor itt is. Ha már.
A "szénné savazta" szövegértési nehézségekre utal.Mellesleg baromira nem a saját profilommal játszottam.
És nem, valóban nem voltam lenyűgözve, noha a játék érdemeit nem mulasztottam el kiemelni. Ahogy a hiányosságait sem. Egy teszt nem rajongói élménybeszámoló vagy marketing anyag.Szerk. Mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le, valóban letiltottam az összes profilomat, inkluzíve Steam, mert ez egyszerűen hátborzongató.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Rigormortiis
veterán
-
Deck
titán
-
-
-
Agostino
addikt
válasz AliceWake #223671 üzenetére
letiltottam az összes profilomat, inkluzíve Steam, mert ez egyszerűen hátborzongató
miért hátborzongató az, hogy lehet látni milyen trófeákat stb szerez az ember? ezekből az adatokból semmi személyes nem jön le. a helyedben éppen hogy büszke lennék a profiljaimra, hiszen ha hitelesen akarok tesztelni, nyilván kipörgetek mindent és csak utána írok róla, szóval éppen semmi félnivalóm. szerintem tedd aktivvá hadd lássák a kételkedők, hogy lenyomtad. kihúzod a méregfogat.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Frod
addikt
válasz tboy93 #223683 üzenetére
Nem szoktak olyan játékot adni ami épp akciós volt pont előtte, vagy még akkor is.
Így a GoW kizárt most szerintem.(Ellenben egy kis érdekesség: a pc-sek a következő Humble csomagban megkapják a Tomb Raider 3-at, Xboxon az összes benne van a Pass-be, nekünk pedig még a második részt sem adták oda... pedig a Square címek általában hamar landolnak Plusként)
Do you see the white shadow?
-
stilo18
addikt
Metro Exodus a tippem
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
30z.Samu
félisten
Szerintem a Fortnite meg az Apex, ja meg a stabil nethez egy UTP kábel, amit postai úton juttatnak el.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
NyMRooD
őstag
A kérdés inkább az, hogy mi jön a Black Flag mellé, szerintem 30z.Samu neked lesz igazad és utp kábel.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #223699 üzenetére
Egy cseppet túlzó a zaklatás vádja. Írtam egy feltételezést. Tisztázást kértem. Ennyi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest