Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #223349 üzenetére
Szeretem a sportokat. IS.
Azért egy Jackie Robinson életpálya. Srácok, már attól elérzékenyülök ha belegondolok. Imádom az ilyen sztorikat. És általában Amerika kiszolgál az ilyesmikkel. Ott ez nagyon megy. Jackie-ről van egy film. Mindentől függetlenül, ajánlom, hogy nézzétek meg. Ha érdekel a sport, hanem. Jó film, jó kis szereplőkkel. És az ő története... Hihetetlen. De hát tudok még pár ilyet.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
addikt
Valahol szerintem el kell kezdeni, az, hogy évekkel később túlnőnek rajta ez minden sportágra igaz (: Hol vannak már mondjuk az 1930-as olimpiai rekordok? Sehol se, szal ez részemről ez nem érv. Illetve a 900at még asszem 48 évesen is betolta Tony, szal respect neki. Ahogy írtam is szerintem is Mullen az No1 ehhez kétség nem fér, viszont a gördeszkázás népszerűsítésében Tony az aki abszolúte az élen jár /pl a cége 1.7 millió dollárt költ évente arra, hogy az USA-ban görparkok legyenek../
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
.LnB
titán
válasz Tyler Durden #223352 üzenetére
Teljesen igazad van. Én is tisztelem őt, nem kérdés. Csak írtam pár nevet, ha esetleg valaki azt hinné csak Tony a király.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
És ketten olvasgatták a kommenteket*, hogy bebizonyítsák nekem, hogy igazuk van. Próbára tesznek rendesen ezekkel....Nehezen bírom ezt.
*vagyis mutogatták nekem, hogy fordítsam le a kommenteket.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz hombre[EU] #223325 üzenetére
Szerintem sportjátékkal én még nem játszottam annyit azóta sem, mint a THPS2-vel (igaz, PC-n, talán a C-V-B-Space voltak az irányításhoz kellő gombok ) - kipróbáltam pár későbbi részt, de úgy igazán egyik sem adta azt az érzést, szóval egy jó TH remakenek örülnék.
-
.LnB
titán
Holnap megtudjuk a Decemberi Plus játékokat.
December 3.-án pedig lesz a The PlayStation Awards 2019. Már fellőtték a YT linket is hozzá: [link] (23 néző jelenleg. wtf?! ) Jövő hét kedd, reggel 9-kor.
-
addikt
Hja hát erről szó sincs. Ő van leginkább a kirakatban, de asszem leírtuk itt nagyjából a nagy öregeket, szép kis hall of fame-t lehetne belőlük összerakni (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
redwhite78
aktív tag
Hali! Konzolt vennék gyerekeknek, de nem tudom eldönteni, hogy milyen platform lenne megfelelő. Tudnátok javasolni vmi bemutatótermet, ahol meg tudom nézni (ki tudom próbálni) a Nintendo, PS, XBox vonalat és ha kérdezek normálisan válaszolnak is az eladók. (Budapest - Belváros környéke előnyben)
(Bocs ha off, nem találtam jobbat.)
never go full retard
-
Wesder
félisten
válasz redwhite78 #223361 üzenetére
Ez attól függ mivel szeretnének jàtszani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ldave
félisten
Van erre téma: Melyik konzolt válasszam?
Bár van sok játék, ami egyformán elérhető mindegyik gépre, azért szolgáltatások terén sok különbség van a három konzol között. Egyáltalán mivel játszanának a gyerekek? Fortnite? Minecraft? Lego játékok? Vagy Battlefield?A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Youtube. Házhoz megy a bemutatóterem.
Mit szeretnél annyira megnézni rajtuk?!
Nagy bevásárló üzletekben (TESCO, Media Markt, Auchan stb) ott szoktak kitéve lenni. Mondjuk Switch-et én még nem láttam. Azt csak ilyen PlayIt-en. De az meg fizetős buli.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #223362 üzenetére
Ja, akkor dönthet a Switch és a Playstation között. Aztán van a harmadik, a "nem is szeretnék vele játszani."
Na ez megint jó kötsögség volt tőlem. Szégyellem is magam. Én kérek elnézést.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ti mit vártok el a legjobban a kövi generációs VR hardvertől? Nekem főként a gyenge felbontás ami egy nagy NO-NO, aztán az, hogy nem tudnám a kamerás megoldásnak a helyet biztosítani.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
-
.LnB
titán
válasz Wesder #223367 üzenetére
Annak én is, mert akkor az az egyetlen egy k**va sokat érne. Eladnám. Vennék belőle PS-t a rászorulóknak.
[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
Ha valaki még játszik a Breakpointal, van arra lehetőség hogy a skill pontokat reseteljük?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
no01ricsi
tag
3 db 4800 játéknál az alzán a kiegészítős kuponnal járok a legjobban ugye?
PSN ID: PRicsi83
-
headhunter86
senior tag
Gondoltam veszek PS feltöltőkártyát Alzán. 12.000 helyett 8.540 ugye patch kábellel.
Meg fogom most akkor kapni a kódot? Mert nem igazán akarnék senkit se beküldeni a boltba a kábelért, én meg nem pesti vagyok.
Illetve még sose használtam feltöltőkártyát. Kapok ugye egy kódot, azt hozzáadom a PS accomhoz, és bármikor fel tudom használni majd?
Ha pl. nagyobb értékben akarok vásárolni, mint amennyi az egyenlegemen van azt bankártyás fizetéssel lehet pótolni? -
sirarcheer
senior tag
-
penge111
addikt
-
wierra
senior tag
válasz wierra #223263 üzenetére
Válaszolva saját kérdésemre én olyan heti 12-18 órát töltök a szeren, természetesen az alvásidő rovására, alkalmanként legalább 3-4 óra éjszakai bagoly üzemmódban.
Mindenkinek köszönöm a megtisztelő válaszát!
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
jupp008
senior tag
Kivesézve még az Alzán vásárolt éves PS Plus license kérdéskört (bár sejtem a választ ):
- a kapott kódot ráérek beregisztrálni akár Januárba is ?
Most csak az miatt gondolkodom ebben, ha esetleg a December játékfelhozatal nem lesz kedvemre való ne menjen el 1 hónap a semmire ... -
.LnB
titán
Remélem a Kingdom Hearts 3 lesz az egyik Decemberi játék. A Death Stranding miatt lemaradtam az akcióról, most volt 6k. Jól ellennénk vele a fiammal. Jó lenne most egy ilyen lazább game. 🤞
-
$p@rr0w
őstag
Kérdés: melyik pesti szervizbe erdemes vinni Ps3 fat-et kitakaritani ujrapasztaztatni? aKi megbizhato es korrekt.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
.LnB
titán
Láttam, de annyit viszont nem akarok játszani vele. :) a 3. rész 30 órája is elég lenne.
-
Al365
tag
válasz wierra #223379 üzenetére
Én is az alvás rovására játszom, csak fordítva mint Te. Én a játék miatt felkelek hétvégén is 4-kor
Ez még onnan datálódik, mikor a gyerek kicsi volt, s ez a hajnali kelés jelentette a szabadidőt.
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Deck
titán
Akkor:
Alzán 10.500 Ft a Kingdom Hearts 3 + Ajándék Zseblámpa kulcstartó [link]
Raksz még hozzá egy utp kábelt és még valamit, hogy elérd a 12k-t. De a kuponkód miatt lejön belőle 4k. Így akkor 8.000 Ft-ért tied lehet a játék + az ajándék meg amit mellé dobsz még, ha meg befejezted eladod. Amennyiért veszed annyiért tuti tovább fogod tudni adni.
A kuponkód: KIEGESZITOK4
[ Szerkesztve ]
PS5
-
.LnB
titán
Köszi szépen. Ez így elég korrekt leírást lett. De nem. Nem adok érte 8k-t. 6-ot még igen. És tudom, hogy most 2k-n bsz*dok. Egyszerűen nem adnék érte 6-nál többet.
-
Al365
tag
Én decemberi játéknak valami exkluzívnak örülnék, pl. The Last Guardian.
(már tavaly karácsonykor is ezt vártam)
[ Szerkesztve ]
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
.LnB
titán
válasz Al365 #223393 üzenetére
Azzal még nem játszottam. Mondjuk hallottam róla sok rosszat. És ismerem az egész sztorit. De legyen az, meg a KH3. Akkor mindketten örülni fogunk.
-
Al365
tag
Irányítási problémákról én is hallottam.
Egyébként a KH3 felettébb szórakoztató. Ki se néztem belőle.
-
headhunter86
senior tag
válasz Al365 #223395 üzenetére
Én játszottam vele. Érdekes volt, szép, jó, de jobban megmaradt belőle az idegesítő irányítás, rossz framerate.
Amúgy behúztam 8.540-ért a 12.000-es feltöltőkártyát. Most nézem, hogy ha mégse játékot vennék belőle, akkor akár PS+-t is tudok venni belőle, ha rakok hozzá még 1500-öt.
Őszintén szólva Last Of Us-ra tartogatom, vagy ha addig jön valami jó akció.
Lehet decemberben is veszek hozzá még egy 12.000-es feltöltőt, úgy is elfogy.[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
Just dance-hez kell venni fagyit is?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
ldave
félisten
Ki mert rosszat mondani a Last Guardianról?! Egyik legjobb játék, ever.
Házi feladat: 1:00 körül vajon mire gondolt a játékos?
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
válasz ldave #223398 üzenetére
Én már láttam ezt a videódat régebben. Akkor sem kapott el az érzés, hogy "NA ezt a játékot most azonnal megveszem".
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest