Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Jó hát most bevásároltam eléggé. Sokat segített benne az alza (12k-s feltöltő 9k-ért és 12 hónapos plus 10k-ért ).
Megvettem a BioWare bundle-t, BF1-et és Battlefront 2-t, és maradt még majdnem 3k-m a walletban. -
Deck
titán
Dauntless: Megjelenéskor voltak teljesítménybeli gondjai de most kipróbáltam újra és ezek megszüntek. Ha érdekelne valakit..
PS5
-
Frod
addikt
Ha még nem lett volna: Edigital-nál már vannak olcsó kontrollerek, másnál még nem láttam ezeket akciósan. [link]
(Nem minden szín, sajnos nekem ez az őszi kollekció totál közömbös)Do you see the white shadow?
-
30z.Samu
félisten
válasz sirarcheer #222507 üzenetére
Engem elsősorban a kampány része érdekel, ha az jó, akkor már húzom is befele. Köszi! Concrete Genie? Valakinek van tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
válasz penge111 #222500 üzenetére
Hu, ez jo deal, jo hogy mondod, atsiklottam felette. Ilyen olcso meg sosem volt a GTA5.
Amugy pont becoptam vele a mult heten, vettem egyet hasznaltan, hulye voltam es nem neztem meg tuzetesen a tokot, a lemez meg enyhen karcos volt, de elhoztam. Otthon tunt fel, hogy a terkep alatt torott a tok es a lemez is olvashatatlan, nem telepul fel rola a jatek. Visszavetettem a sraccal, bar nem gondoltam hogy sikerul.
Ugyhogy aki a Marketplacen lat egy 5.500Ft-os GTA5-ot BF2-vel egy kepen hirdetve, az kerulje a jatekot.
Kulon poen, hogy tegnap irt ram öcsém, hogy vesz egy GTA5-ot, amit lealkudott 4k-ra. Kitalalhatjatok, hogy pont kibe futott bele
-
30z.Samu
félisten
Nézegetem mi van BF alatt, hát még jó, hogy nem csaptam le egyből a RDR 2-re, ott lesz kb annyiért az Ultimate Edition és ez harmadikáig ott is lesz, szóval lesz még időm megvenni. Plusz látom, hogy ott van a Spider Man is, azon is gondolkodtam hogy kellene adni neki még egy esélyt. Mert lényegében a játékkal nem volt gondom, csak valamiért feledésbe merült. Szerintem majd azt is megveszem és tolom végig. A GoTY Edition-ben benne van minden, amit kiadtak hozzá, ugye?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
felixo
őstag
Konzolvilágnál most a digitális kódos éves PS Plus 13500 Ft. [link]
Redmi Note 9
-
callmeakos
veterán
Eddig nagyjából 3 órát tettem bele a Fallen Orderbe, ígéretes annyi szent, a sztori is és a karakterek is egyaránt, egyetlen bajom van eddig a játékkal. Egy God of War után ez a játékmechanika nekem nem nagyon áll kézre. Nem tudom rendsen megfogalmazni, de a GoW snappybb volt irányításra, ez olyan kis döcögős, nem azonnal történik egy egy mozdulat, emiatt picit esetlen és nyögvenyelős az egész. A másik meg azok a fránya fps dropok. Én nem vagyok hozzászokva a 60-ra, nekem a 30 is elég ha fix, de slimen ilyesztő hogy bezuhan sokszor a kép. De ez később gondolom orvosolva lesz.
All→M8
-
vg
addikt
válasz callmeakos #222530 üzenetére
Persze, hogy orvosolják; kb egy év múlva az konzolon már jó lesz.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem szóltam...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
markknight
veterán
A store.playstation oldalon ez az új fehér header valami borzalom. Az egy dolog, hogy kiég a szemem, de kényelmetlen is. A háttérkép nem is full hd, rohadt nagy a kontraszt és ráadásul most vagy 990px az a grid vagy full-width az a layout, kombinálni nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
válasz penge111 #222513 üzenetére
Zsír, köszzi! Úgy fest ez az időszak a második esélyről szól. Spider Man-nél is úgy voltam, hogy megér egy misét és a RDR 2-nél is. Valahogy érzem, hogy másodjára végigtolom őket, túl hamar adtam fel. Mondjuk az előbbinél nem volt különösebb bajom, csak feledésbe merült.
Sic Parvis Magna
-
Chalez
őstag
válasz hyggelig #222529 üzenetére
A kőműves kanálról nem beszélve
Amúgy ma 4 játékot húztam be lemezesen, 3 felé bontva, 3 patch kábel melléjük, plusz házhoz szállítás, így sopóroltam még bf árhoz képest össz. 9K-t...
Ez van, ha az ember mindennel is akar játszani, de enni meg már nincs miből[ Szerkesztve ]
-
ViktorHUN79
aktív tag
Na megjött a ps store-ba id Bf akció van pár jó cucc! Pl:
Spiderman 5990ft
God of war 4490ft
Gta 5. 3090ft -
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #222540 üzenetére
Azt hittem csak nálam ilyen, mert új browsert használok. Zavaró számomra is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Gabesz1019
senior tag
Alzától rendeltem éves Plus-ot egy koax kábellel. Azt írja a megrendeléseknél, hogy fenntartva. A Plus kódot gondolom emailben kellene, hogy elküldjék. Addig nem kapom meg, amíg vissza nem igazolják a megrendelést?
-
nagyúr
Most hogy igy beesett a GoW ára, tuti az lesz a decemberi plusos játék...
-
30z.Samu
félisten
válasz ViktorHUN79 #222545 üzenetére
Jaja, meg 9k-ért ott a Spider Man GoTY, abban benne van minden. De szerintem a RDR 2 Ultimate sem rossz ennyiért 10.5-ért.
Sic Parvis Magna
-
SH4D0W2011
őstag
Az A Way Out-ra nézzetek már rá. Nemrég húztam be ingyen, viszont havernál, illetve nálam is inkognitó ablakban féláras akció van, aztán nem tudom, hogy nekem mi miatt írja ingyenesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest