- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz gamegod #204756 üzenetére
Nem örülnék neki. Akkor ez már zsinórban a sokadik hónap lenne, hogy olyan játékot kapunk ami megvan nekem. Viszont a másik oldalról: Eléggé durva játék lenne! Simán bele lehet tolni 80-100+ órát. Nekem csak egy bajom volt vele, hogy a harcrendszert nem tudtam benne megszokni, így végig sem vittem. Egyszer majd emiatt elő kell vennem, mert olyan nincs, hogy megveszek valamit és nem játszom végig...
Akkor minek vettem meg? "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest