Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz Woodslave #196736 üzenetére
Nekem annyira mindegy hogy storeból veszek mindent. De legalább utólag nem kérnek pluszt. Ja és nincs thai accom hogy sporoljak 100 forintot. Úgy vagyok vele, hogy ez ennyi. Különben maradhattam volna pc-s virágbolti verziókkal.
A days gone a storeban 21k. Ez pedig még azzal plusz 900zal is olcsóbb. Nem tudom min kell meglepődni, ezek a cégek eddig is ilyenek voltak. Filléreskedők. De az ügyfeleik is.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Ne általánosíts,nem mindenki filléreskedő, mint ahogy nem is mindenki a te elvrendszered mentén éli az életét.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
S e t h
nagyúr
Mondom mennyi új hsz., tuti vmi fontos dolog, ps+, vagy ps5 hír, de nem.
900 forint.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gamegod
senior tag
Valaki megvette a World War Z-t? vélemény?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #196762 üzenetére
Minden barátomnak volt már ps-e amikor átjöttem a zöldektől.
Így jelenleg nincs acc megosztásom ezért lemezesen veszek mindent, de nem baj mert nem vagyok gyűjtő, el szoktam adni végigjátszás után.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mike
veterán
válasz hitvanyalak #196756 üzenetére
nem írtam, hogy elvárnám másoktól. én nem szólok bele mások életébe, abba meg pláne nem, hogyan és mire költi a pénzét.
max van véleményem. de ez nem beleszólás. a magyarok többsége pedig közismerten árérzékeny. -
BoneDragon
veterán
Tudom pc, de hatha valakit erdekel. Ubisoft ingyen adja uplayen az ac unityt, notre dame miatt.
-
ProEvoFan
nagyúr
PCn több ezer óra után újra játszottam konzolon.Ez még mindig epic game.Két hónapja csak ezzel játszom.Paragon 1000, GR100 ...stb, minden meglett amit akartam.A HC része kicsit szívás volt, de sikerült public emberrel játszanom, pont egy szinten csatlakoztunk online, így ez is megvolt két nap alatt.Most meg már "hasítok" HCn is
Ha valakinek a HC karakter hiányzik a platinához, annak szívesen segítek felhúzni lvl70re[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #196772 üzenetére
"Sosem hallottam róla."
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
felixo
őstag
-
törölt tag
válasz felixo #196759 üzenetére
Nem azt látják, hogy a magyar felirat miatt veszed meg.
Egyszerű a matek: sokan veszik meg a magyar storeból és a magyar kiadású lemezeket? => akkor van értelme pénzt áldozni a magyar feliratra
Ennyi.A lemezes vásárlás pedig ugyanúgy egy vásárlásnak számít, ha utána harminc gazdája is volt annak a lemeznek. Tehát nem azt látják, hogy harmincegy ember ruházott be magyar kiadásra, hanem csak egy.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ne szívass hogy nem ismered Egy legendás PCs játék.Főleg a második része.
Diablo III: Eternal Collection(#196773) .LnB
Ja, szerintem is csak szórakozik.[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz BoneDragon #196770 üzenetére
De csak 25-én él a link.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
iceool20
tag
-
seniman
veterán
válasz S e t h #196780 üzenetére
Majd amikor legközelebb elmész egy tervezett 20K-s vásárlásra és a helyszínen benyögik,hogy "21 lett,bocs maradhat?" akkor légy gavallér és jattolj,támogasd az elfajzott fogyasztói társadalmat.
(#196781) Psfanboy
A mariska ültetvényről.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
S@c@
őstag
Tenyleg a visszafele kompatibilitással hogy lehet majd eladni a ps4 prokat?
-
S e t h
nagyúr
válasz seniman #196782 üzenetére
Időnként hajlamos vagyok megfeledkezni róla, hogy a konzolos topikokban a proletariátus forradalma zajlik napi szinten a sok másodreggel, külföldi vásárlásokkal, de a megideologizált 900 huf sem rossz.
Ha ez megér egy strokeot, hát oké.
Meséltek már nekem szép meséket konzolos boltban készlethiányról, tévesen feltüntetett árakról, türelemről, de mondjuk ha most azt mondanák, hogy ehun va-e a ghost of csucsima, de nem 20 hanem 20+x, oké, itt van a pénz, de haggyá má, mert játszanom kell vele, szóval eriggyé innen.
Igazából inkább az lepett meg, hogy mennyien felültek erre a vonatra, az én ingerküszöbömet a sok homáros cikk után ez a húzás nem éri el.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
RangerFox
veterán
Délután óta nem tudok belépni a PSN fiókomba, mert nem kapom meg a biztonsági kódot sms-ben. Másnak se működik?
-
-
nagyúr
Sziasztok!
Megvásárolt AC Origins season pass-t hogy tudom a PS-en aktiválni? Köszönöm
Szerk.: közben rájöttem, hogy ugyanaz van, mint a Pókembernél, hogy a season pass tartalmát ingyen be kell szerezni a storeból.
[ Szerkesztve ]
-
-
S e t h
nagyúr
A Battlefront 1 single kampánya mennyire ér meg akármennyi pénzt, vagy ingyen sem kéne verzió?
Ahogyan nézem nem csúnya, de így voltam az SW Battlefront 2-vel is, aztán alig vártam, hogy vége legyen.Talán csak a történelmi vonatkozás vonz a játékban.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
Nem a 900 forint volt éppen a panasz? Vmit keversz.
A single rész érdekel.
Azért is arra kérdeztem rá.
Mert ha gyenge, akkor nem 900 forintot fizetek, de még csak annyit sem fogadnék el érte, hogy vki. rávegyen, hogy játsszak vele.
Nekem egy játéknak nem ára a drága, maximum az időm az, amit nem fecsérelnék rá, ha gyenge.
Főleg a single.
Nem a multi.De köszi.
Ha nem nagy durranás a single, akkor elengedem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz S e t h #196798 üzenetére
SW BF2 nek van kampánya. (Csak azért vettem meg)
Én forintban a lemezesért valami 3.500 at adtam érte de sztem az is sok volt
Azt hallottam nagyon rövid a single ,nos én egy éve megszakításokkal tolom és nem tartok még a végénél.
Szal el tudod képzelni milyen jó games ha te sem vagy épp SW fan.....
A grafika jó ,a gameplay egy dögunalom a hangulat meg nagyon Szarwars-os[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Egérpad topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...