Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
wierra
senior tag
válasz Carlos Padre #197848 üzenetére
Rendkívül alacsony a színvonal mindkét térfélen.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Deck
titán
válasz wierra #197854 üzenetére
Nagyon komoly gondok vannak a fejekben egyeseknél. Sok 0 pontos értékelés miatt van ennyire lent. Olyan véleménnyekkel, hogy el se hiszem vannak ilyen sötét emberek.
Rákerestem pár játékra és pl a GOW is sok embernél 0 pontos metacriticen.. Azé na..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zoleee83
addikt
Én is ránéztem reggel, tele van xbox-os 0 pontos lehúzásokkal, és még odaírja hogy "Crackdown 3 is much better..."
De még ha jobban is tetszik neki, eszembe nem jutna azért lehúzni egy xbox játékot mert nekem ps-em van.
Alacsony a kerítés tényleg.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Woodslave
félisten
Days gone... Slimen jatszom.
Grafika nagyon ott van a karakterek is. De tény hogy mondjuk a last of us óta nem lépett akkorát ez a dolog.
1.0-val kezdtem még telepíti a frissítést de azert receg rendesen jó pár helyen beszaggat. Egyszer volt vmi C-hiba.
A motoron egyelőre nulla sebesség érzetem van mintha úszna vagy nem tudom hogy mondjam. Sztori egyelőre ugye nem nagyon van. Az bejött amire gondoltam hogy gyakorlatilag meg van jelölve minden. Szóval tipikus open world mapel radarral. Tárgy észleléssel.
A harc viszont nem rossz 3 freaker már igencsak futásra kényszerít. Meg az se túl biztonságos ha egy ismeretlen tábor közepén szállok le a motorról.
Hát mondjuk fel tudok állni előle egyelőre.
Kíváncsi vagyok az 1.04 mit javit
Kicsit korai de első benyomás
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Carlos Padre
veterán
-
Deck
titán
válasz Woodslave #197862 üzenetére
Én csak az 1.04-el játszottam. 2 óra alatt ahogy írtam se laggolás, se droppolás nem volt. Érzékeny vagyok az ilyenre szóval tuti feltűnt volna. Azért, grafikailag nincs egy szinten vele a Last of Us (ha erre gondoltál), nagyon jól néz ki (OW is pedig ez).
Ps4 PRO-n játszom, 4k-s TV-n, HDR-el.
Ezt csak azért írom, hogy ha valaki nem így akkor valamennyire biztos máshogy néz ki a játék.Carlos Padre Telepítsd fel, aztán nyomd neki! Utána meg jöhetnek az észrevételek
[ Szerkesztve ]
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
A kovetkezo 12 honapban nem jelenik meg az uj Playstation.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Ebből is látszik, hogy az élet sem való mindenkinek.
-
-
markknight
veterán
Remélem azért annyi szöveg nincs benne mint a HZD-ben volt.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #197874 üzenetére
A felhasznàlók kevesebb mint 1%-a hasznàlja. Nem semmi.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz markknight #197879 üzenetére
Majd 100 milla gép és 700k PSNow felhasznàló.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MoVieFaN
aktív tag
Az normális, hogy egy 7116b olyan hangokat ad ki Days Gone közben, amilyet még soha?
Eddig a GOW menü volt a leghangosabb, azonkívül nem nagyon volt hangja, de most állandóan fel akar szállni. 1 éves Pro az alany, 4k +HDR.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #197874 üzenetére
Nem felhasználók, hanem bevétel terén dominál, a psnow $20 a gp meg $1 dollárért megy egy ideje, de szinte folyamatosan akciós, plusz ott az első hónap ingyenes. (de tény akkor is fura ez a különbség)
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
donceleger8
őstag
Sziasztok.
Days Gone storeból vasarolva magyar accountal magyar feliratos lesz? Csak mert a játék adatlapján nem szerepel a subtitle résznél hogy hungarian.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Ryder1
senior tag
Akik a Konzolokszervizétől rendelték a Days Gone-t, azok megkapták a DLC-t? Vagy megint külön kell kérni tőlük, mint a Spider man megjelenésekor?
-
proly01
őstag
válasz donceleger8 #197886 üzenetére
A játék belső menüjében állítható a magyar felirat.
....Pr:)ly....
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #197888 üzenetére
A gépcsomagokhoz viszont 1 hónap jár nem? De a mondandómon nem változtat, fura, kevésnek tartom a 700000 főt, a milliós nagyságrend korrekt lenne, főleg, hogy most már letöltésre is van lehetőség (és ugye a bevételeket összehasonlítva a hasonló szolgáltatásokkal...). EA Access vagy GP előfizetői számokat nem kommunikáltak?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Woodslave
félisten
válasz proly01 #197884 üzenetére
Most újra jatszom az elejét a hangulat egyre jobban bejön. Amikor elbaxok vmi aztán szaladni kell a freakerek elől az nagy király. Jó lesz ez.
Az időjárás meg brutál ahogy meg van csinálva
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
.LnB
titán
válasz Carlos Padre #197863 üzenetére
Ha a csajodnak jön meg azt is feltöltöd majd?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
válasz markknight #197897 üzenetére
Ezek szerint 1%-uk előfizető. Sok helyen nem is elérhető, ahol meg igen, ott gyakran gyenge az internet hozzá.
A Slime draws near! Command?
-
NyMRooD
őstag
válasz ldave #197898 üzenetére
Igen, de ebben az a fura, hogy a Psnow, Gamepass, EA access, Origin access és (talán még) az nvidia streaming szolgáltatásának (bár ott nem fura az alacsony előfizetői szám) összbevételeinek több mint a felét a PSNow teszi ki (nemrég volt erről egy cikk). Ha az árkülönbséget figyelembe is vesszük, a Gamepass és EA/Origin access felhasználói száma sem lehet több 1-2 milliónál, ami durva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borderlands 3
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...