Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
válasz Carlos Padre #196772 üzenetére
Ez most komoly?
-
pulffy
őstag
Tegnap kipróbáltam a Doom-ot. Meg kell mondjam nagyon tetszik, bejön. Közepes szinten keztem. Mennyire nehéz platinázni, vannak szivatós részei?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Zoleee83
addikt
válasz sutyesz96 #196804 üzenetére
Jajj dehogy NVidia, Xbox platformról jöttem tavaly a HZD miatt.
Először azt gondoltam az exclusiveokat végigtolom lemezesen, aztán eladom vagy valami, végül itt ragadtam, a remek minőségi single gamek miatt.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Én megvettem a God's Trigger-t. Ha valaki más is és jönne csapatni akkor szívesen állok rendelkezésre.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
hombre[EU]
veterán
Nagggyon jó ez a gameplay ennek a játéknál 2 dolog kell: humor és még több humor ha ez a story/dialógusok alapja akkor ez a game idén must-have kategória nálam
Ebben a játékban figyelmen kívül tudom hagyni az AI-t ,de nem bánnám,ha meglepnének ezen a téren[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mttssz #196803 üzenetére
Két hétig 6k volt akcióban.Ma hajnalban járt le.
De a konzolvilágban 7k dobozosan. -
félisten
válasz ProEvoFan #196811 üzenetére
Az Ultimate Evil-nél mennyivel tudd többet? Nekrós, oszt' kész?
(#196813) peterkeT
Mármint csak ez az 1db kaszt a különbség, más nem?
Új területek, tárgyak, set-ek?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Erwinke
aktív tag
válasz Carlos Padre #196817 üzenetére
Megint? Azt hiszem összekeversz valakivel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Erwinke #196818 üzenetére
Nem te vagy az első, hogy lehet így szétszedni valamit? Vidd el valami műszerészhez hátha tud vele valamit kezdeni, de ennyire szétbarmolt nyákkal nem lesz olcsó, vagy garantált a siker. Ja és ne sértődj meg ha körberöhög. Őszinte részvétem és sok sikert.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Zoleee83
addikt
válasz Erwinke #196816 üzenetére
Azta, no offense de ezt hogy sikerült?
Levetted félig a burkolatot nem engedett és inkább lefeszegetted?
Az a gyanúm hogy ennek a NYÁK-nak annyi, hiába van forrasztási pontod 4 is, nem csak ettől függ, elszakadhattak a vezetősávok is.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Erwinke
aktív tag
válasz Carlos Padre #196819 üzenetére
Semmi gond.
Az a szivás, h am rengeteg gépet szétszedek(igaz nem PS4), de azért akad tapasztalat. És még ilyet nem láttam, h valamit szépen próbálok kihúzni és egyből elvált volna a nyáktól. Illetve, h még igy kiszakadt a foglalatból sem tudom kihúzni a dugót belőle. : ( -
bandi0000
nagyúr
válasz Carlos Padre #196826 üzenetére
Hallottam már róla legendákat, pláne mikor delidelték a procikat és leszakadtak a tranzisztorok meg mit tom én mik és helyrehozta valahogy
Xbox One: bandymnc
-
hombre[EU]
veterán
válasz Erwinke #196825 üzenetére
Biztos,hogy a dugót fogtad és nem a foglalatot? Mert nekem 2darab jobb-bal mozdulattal lejött
Egyébként fórumokon,ifixit.com ?, vagy youtube-on találsz videókat/diagramokat. Találkoztam ilyennekkel mikor vízhūtésrōl olvastam. " ps4 ripped off 4 pin connector" a kulcsszavakLife, Uh, Finds A Way
-
S e t h
nagyúr
válasz WhiteWalker #196828 üzenetére
Szerverrel nem szinkronizált előtte össze?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
-
S e t h
nagyúr
Azt gondolom, hogy a Far Cry New Dawn elég komoly ziccert hagyott ki a posztapokaliptikus téma parlagon hagyásával, mert a Fallout76 bénasága egyfajta lehetőséget adott nekik, hogy ebben elmélyedjenek, ha már az ötödik epizód úgy ért véget ahogy.
De benne van a pakliban, hogy ez egyáltalán cél sem volt, csak a játéknak álcázott dlc, amivel el lehet töltetni néhány órát.
Na de milyen áron?
Mert ez kérem akárhogyan is nézzük, max egy dlc lehetne, de abból is csak pár ezer forintos tétel és csak a legelvakultabb Far Cry fanok hihetnek benne, hogy ez megéri a teljes árát.
Mert ugyan szórakoztató, de az Ubisoft olyan eszközökkel próbálja elhitetni, hogy ez egy jó játék, ami időnként azért az embert heveny öklendezésre késztetheti.
A bajom csupán néhány, pl. kapunk egy töredéknyi mapot az ötödik részből, de milyen formában? Ez nem posztapokaliptikus helyszín, nem az, ez kérem az Ozora fesztivál, vagy csak be voltak állva a készítők. Oké, elfogadom, hogy ez a rózsaszín virág a leginvazívabb növény evör, de miért rózsaszínűek az épületek, konténerek, horribile dictu a fegyverek is?!?Festékgyárak robbantak fel a környéken?
Nem lehetett volna csak egy kicsit komorabbra, radioaktívabbra csinálni az ötödik részt követően? Mintha a Pride zajlana a szemeink előtt.
De tegyük ezt félre. Mert lövöldözni, lopakodni, rambóskodni még mindig jó móka, de mivel is lehetne kitolni a néhány órás játékidőt? Hm, mondjuk bázisok és fegyverek fejlesztésével? EZ AZ!
Az Assassin creed sorozat evolúciója után joggal reménykedtem benne, hogy itt is valami hasonlóval fogok találkozni, de nem, itt a helyzet jóval profánabb.Fejleszd a bázisodat, hogy EGYÁLTALÁN TOVÁBB TUDJ HALADNI A FŐKÜLDETÉSBEN!
Akkor írom ezt nem kiabálva is, szóval addig nem jutsz tovább a játékban, amíg nem farmolsz elég nyersanyagot a fejlesztéshez. És tudod, hogy tudsz eleget farmolni? Ha lenyomsz egy helyőrséget, aztán hagyod az ellenség visszavegye, aztán megint kifosztod, megint hagyod, aztán újra és újra. Tudod, amivel az eddigi részek során is egy idő után tele volt a csizmád, itt meg rá vagy kényszerítve, hogy többször egymás után megcsináld.
Igen ám, de mindig egyre erősebb ellenfelek jönnek vissza, ergo a fegyvereidet is muszáj fejlesztened, különben elég komoly meglepetésben lesz részed.
Fegyvert lehet fejleszteni? Ez azért elég jól hangzik, na lássuk. Aha, értem, szóval vannak 1,2,3 és elit fokozatú fegyverek és ha xarrá farmolom magam, akkor ezeket meg tudom szerezni. Sőt. Még ezek után is tudom őket fejleszteni, mert ha eleget farmolok, akkor a végtelenségig lehet upgradelni és tudjátok milyen formában? Minden egyes upgrade 5% sebzést ad a fegyvernek. Nem, nincs plusz tárkapacitás, nagyobb távcső, kisebb recoil, nem, végtelenségig 5%. Eszméletlen sokáig agyalhattak ezen!
Oké, ne legyünk elégedetlenek, hiszen végre változás van a sorozatban, hát nem? Engem ez nem is zavarna, de mivel a játék főszálába építették a farmolást is, így elég nehéz nem észrevenni, hogy maga a főszál, történet, tartalom elég rövid és foghíjas.
Még nem is fájna a történet, mert nekem az ötödik rész vallási révülete nagyon nem jött be, ez az utójáték már jobban tetszett, de ez meg elég rövid( dlc) és nem is konzisztens.
Hiába raktak bele a játékba plusz helikopteres missziókat, ezek nem hogy pluszt nem adnak hozzá, hanem kapunk egy időlimitet, ami túl hullámokban spawnolódnak ránk az ellenfelek. Ennyi.
Ha ki kéne emelnem vmi pozitívumot, akkor a társainkat mondanám, élveztem mindegyik küldetését, kiszabadítását, viselkedését,amolyan fapados multi feelinget adtak, bár az is tény, hogy nem mindegy kit viszünk magunkkal, mert nem elég, hogy gyorsan is halnak, de időnként még akadályoznak is bennünket.
A játék bugos, oké, jöhet a kérdés, hogy ebben mi az újdonság, de azért csak bosszantó, amikor az ellenfél beleragad a falba, sziklába, raklapba és kezdheted újra a küldetést.
Úgy tűnhet, hogy csak szidom a játékot holott kikapcsolt és nem is kis időre, mert jó volt kalandozni a társakkal( az öreg mesterlövész mamát nagyon bírtam), legendás állatokra vadászni, mondjuk szinte csak ezek emlékeztettek arra, hogy van vmi radiokatvitás, vagy vmi hello Kittyis gumibogyószörp, amitől megvadultak.
Összefoglalva
előnyök:
- társak
- az open worldnek ható fps, amolyan far cry módon
- a segítők, korábbi részből visszaköszönő karakterek megmentése
- a játék fluiditása, ps pron meg sem reccent, akkor sem amikor robbant, égett minden körülöttem, de a konzol sem nyüszített jobban, mint egy GOW vagy RDR2 esetében
-a nehézségi fok változása a vége felé
hátrányok
- hello Kitty színű világ
-gyér történet
-bugok
-farmolás
-a játék evolúciója nem más mint a farmolás
-súlytalan főellenfelek
- ez egy szimpla dlc-nyi anyagThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ronin1979
újonc
Köszi a tippet, Arizona Sunshine baromi jó vr élmény!
-
zzola
titán
Aki módosították az ID-t, tőlük kérdezem:
EA fióknál mi a helyzet?
Mi van akkor, ha átírom az ID-t, majd egy másik EA fiókba jelentekezek be a játékban?A gondom az, hogy nem tudom leválasztani a PS accountot az EA fiókról.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz markknight #196841 üzenetére
Jah, azt tudom, hogy nem lehet, csak support segítségével.
Mindegy, átírtam az EA meg a PS ID-t is.
Köszi! -
S e t h
nagyúr
válasz markknight #196838 üzenetére
Ahhoz nem volt szerencsém.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek.
Vettem egy öreg fat gépet, bekapcsolásnál minden oké.
Viszont nem tudok lemezt beletenni, szorul és nem húzza be az olvasóba a konzol.
Az eladó, aki az értékelési alapján nagyon megbízható, állítja hogy a gépnek nem volt semmi hibája, és nem maradt benne semmi az olvasóban.
Van bármilyen tipp, javaslat?
Előre is köszönöm! -
God's Trigger élmények:
- Nincs online COOP csak Local és max 2 fő
- Meghaltam vagy három tucatszor a tutorial, a prológus meg az első fejezet első pályáján aminek a vége előtt kiléptem
- egyébként a harcrendszer elég jónak tűnikPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
MODERÁTOR
válasz kresz2 #196844 üzenetére
A leírásod alapján hibás a BD olvasó, az rajtatok áll, hogy hogyan rendezitek a helyzetet. Ha kézhezvétel és kipróbálás után azonnal szóltál az eladónak, hogy ezt a problémát tapasztaltad, akkor szerintem egyértelmű, hogy kinek a felelőssége a dolog. Ha valaki hibátlan terméket árul de hibásat kap a vásárló, akkor ott nem a vevőnek kell benyelnie a dolgot. Persze árnyaltabb a helyzet ha láthatóan szállítás közben sérült meg.
<-ƘƘ->
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #196815 üzenetére
Nem tudom,elég vegyesek ezek a preview-k. Én még mindig reménykedem benne,hogy másképp csinálják,mint a tucat openworldök. Sokat beszéltek róla,hogy szoros az integráció a történet és az openworld között.Tudjuk,hogy lesznek "kempek" vagy frakciók. Ha pl. az egyiknek nem segítesz,szövetkezel ellene,cserben hagyod a story során (egy játékos által választható döntésnél) akkor tōlük nem kapsz segítséget,erōforrást,muníciót vagy éppen üzemanyagot... Valami már legyen,mert az openworldök 90%-a ugyanolyan lineáris,mint egy Uncharted csak tágabb a tér és tele vannak repetatív mini gamekkel
Life, Uh, Finds A Way
-
Themes
aktív tag
Üdv. Az rdr2 magyar feliratos?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest