Új hozzászólás Aktív témák

  • Jigoku

    tag

    Szerintem az alapvető probléma a "szarozás". Nekem soha semmi bajom nem volt (és nem is lesz) azzal, ha valakivel nem egyezik a véleményünk. Egy egészséges felnőtt ezzel gond nélkül együtt tud élni. De amikor valaki szó szerint szarozza, ami neked tetszik, az más. Mert akkor nem arról van szó hogy érthetően és kulturáltan kifejti, mik nem tetszenek neki, hanem konkrétan nekiáll szidni azt a dolgot. És nem kell meglepődni, ha valaki ezt magára veszi, mert sokszor úgy van beállítva, mintha bárkinek rosszul kellene éreznie magát, mert neki az a "szar" igenis tetszik. Tehát mintha kvázi egy szar ember lennél, mert az a szar bejön. :,D Nem tudom, mennyire érthető ez így, de hátha segít kicsit.

    Szóval az alapvető gond nem a nemtetszés maga, hanem hogy egyesek nem képesek értelmesen leírni, mi a bajuk, csak szaroznak, és ezzel akarva/akaratlanul elérhetik, hogy más kellemetlenül érezze magát. Aztán csodálkoznak, ha ez visszaüt ilyen-olyan formában.

    PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

Új hozzászólás Aktív témák