Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam életem első PS4-ébe, ami tulajdonképpen az első konzolom is. Igyekeztem itt minden lényegesnek utána nézni, amire főleg az PlayStation 4 útmutatók, leírások, nem csak kezdőknek adott kellő iránymutatást. Figyelemmel arra, hogy idáig PC játékokat toltam egérrel és klaviatúrával, most én is küszködöm a kontroller adta nehézségekkel. De ezzel nincsen gond, tudomásul veszem, hogy ez egy más vonal, erre megint időt kell szentelni, hogy megfelelően kezelhető legyen. (Jelenleg egy kicsit hasonlóan vagyok ezzel, mint huntenseN fórumtárs)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek van értelme egy ilyen hozzám hasonló kezdő "pancsernek" beruházni Playstation Plus-ba? Kapok innen valami olyasmit ami hasznos lehet a számomra? Vagy inkább egyelőre csak tanulgassam kezelgetni ezt a platformot az eddig beszerzett lemezekkel egyjátékos módban?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest